FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB 0-3

Dică a ales formula ideală de la FCSB după victoria din Derby » Cine crede că va fi sacrificat + ce spune despre Dinamo

FOTO: Raed Krishan +27   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 31 ianuarie 2022 07:34 / Actualizat luni, 31 ianuarie 2022 10:12

Nicolae Dică, fost secund la echipa națională, a vorbit după victoria obținută clar de la FCSB în Derby de România, cu 3-0, explicând că lui Florinel Coman îi va fi greu să reintre titular în echipa lui Toni Petrea.

Antrenorul a analizat cum ar putea arăta formula de start a roș-albaștrilor în viitor și a remarcat că tehnicianului de la FCSB îi va fi greu să aleagă o formație de start.

În plus, crede că Octavian Popescu, marcator a două goluri cu CFR Cluj și Dinamo, i-a luat fața lui Florinel Coman în lupta pentru un loc de titular.

Dinamo - FCSB 0-3. Flavius Stoican: „Soarta nu a fost cu noi astăzi”
Dinamo - FCSB 0-3
Dinamo - FCSB 0-3. Flavius Stoican: „Soarta nu a fost cu noi astăzi”

Analiza lui Nicolae Dică după derby-ul Dinamo – FCSB

„În 4-3-3, Florinel Coman e pe poziţie cu Tavi Popescu. Dacă va intra 45 de minute, poate juca atacant. Ştiu de la Farul că era atacant de bază, dar după aceea l-a trecut domnul Hagi pe poziţia stângă. Acum îi va fi greu să joace în faţa lui Tavi Popescu. Trebuie să faci orice să dai gol, să bagi mingea în poartă.

Lui Keşeru i s-a spus că se bazează pe jucătorii tineri. A intrat Ianis Stoica şi a dat gol cu Dinamo. După acest gol, șansele să intre sunt şi mai mici. FCSB vrea să joace cu tinerii, că are şanse mici de a câștiga campionatul. După plecarea lui Gnohere, ei au căutat atacant, iar Stoica arată de viitor pe această poziţie.”, a declarat Nicolae Dică la TV Telekom Sport.

Dică: „După ce că jucătorii lui Dinamo nu au un joc spectaculos, mai iau și roșii”

Fostul atacant și antrenor de la FCSB spune că nu este surprins de locul pe care-l ocupă Dinamo în clasament și este de părere că elevii lui Stoican vor avea o misiune dificilă în lupta pentru evitarea retrogradării.

„Îmi pare rău de Dinamo că a ajuns la acest nivel. Să ajungă în clasament să evite retrogradarea... E mult mai greu faţă de ultimii doi ani. În acest moment e la 10 puncte de FCU Craiova, iar în aceste 7 etape e posibil ca distanța să se mărească. Dinamo are program greu, joacă la Botoșani, are meci cu Universitatea Craiova şi nu arată mai nimic. 

I-am văzut pe dinamoviști cu FC Argeş și am remarcat o atitudine bună și agresivitate, dar după ce că nu au joc spectaculos, mai iau şi cartonaşe roşii. Până la cartonașul roșu, meciul cu FCSB a fost echilibrat. N-au jucat rău până atunci”, a adăugat antrenorul.

VIDEO Gabi Torje, după o nouă umilință în derby: „E dureros și greu”

Citește și: 

NOTE GSP Favoriții lui Becali, cei mai buni în Dinamo - FCSB + 3 fotbaliști au picat testul derby-ului

EXCLUSIV Dumitru Dragomir, fără milă după Dinamo - FCSB: „Ce meci tâmpit! Nici aviația americană nu îi salvează”

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (1)
192486884818821
Mihnea Ilie  •  31 Ianuarie 2022, 13:28

Dica... Filosoful fotbalului romanesc... Sunt impresionat profund de gândirea acestui corifeu... Pana sasaie de 3 ori, se termina repriza.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează