FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Acuzat de Victor Pițurcă că se implică total la FCSB, Becali îi răspunde antrenorului: „Doar asta contează!”

Victor Pițurcă și Gigi Becali
Victor Pițurcă și Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat joi, 03 februarie 2022 09:40 / Actualizat joi, 03 februarie 2022 10:00

Gigi Becali (63 de ani), finanțatorul celor de la FCSB, i-a răspuns lui Victor Pițurcă (65), după ce tehnicianul l-a acuzat că încă face schimbările și echipa de start la meciurile roș-albaștrilor.

„Echipa o face Gigi, schimbările le face Gigi. Ca să fie clar pentru toată lumea! Spune așa ca să audă jucătorii, dar toată lumea știe adevărul, nu se pune problema să fie altfel. Lucrurile nu sunt în ordine și e foarte dificil să reușești așa. La FCSB, patronul e și manager general. El ia jucătorii, el dă jucătorii, el face totul!”, a spus Pițurcă la DigiSport.

Gigi Becali dezvăluie reacția lui Florin Tănase după ce a fost schimbat la pauză în derby-ul cu Dinamo: „Ce supărare? El știe foarte bine”
FCSB
Gigi Becali dezvăluie reacția lui Florin Tănase după ce a fost schimbat la pauză în derby-ul cu Dinamo: „Ce supărare? El știe foarte bine”

Becali nu s-a declarat supărat pe afirmațiile fostului selecționer, acesta spunând că nu contează cine ia deciziile atât timp cât echipa se află în obiectiv.

Gigi Becali: „Nu contează cine face, contează ce se întâmplă la fotbal”

„Nu e supărare. Contează ce zice omul? Contează ce se întâmplă la fotbal, există vreun concurs pentru cine face? Asta contează, nu contează cine face, cum face. Contează că la ora asta suntem în cărți pentru titlu.

Avem jucători pe care putem lua zeci de milioane pe ei. În cupele europene suntem siguri că ajungem, nu are cine să ajungă pe locul 2”, a spus Becali la Digi Sport.

Victor Pițurcă a antrenat-o în două rânduri pe FCSB. În 2010, al doilea mandat, fostul selecționer nu a rezistat decât două etape la roș-albaștri, relația dintre el și Gigi fiind periclitată de intervențiile publice ale patronului, care și-a încălcat promisiunea față de Pițurcă și vorbea despre echipă la TV.

Mihai Stoica, revoltat de afirmațiile lui Pițurcă

Managerul general al roș-albaștrilor nu a fost de acord cu declarațiile lui „Piți” și i-a oferit un răspuns scurt și „ascuțit” antrenorului.

„Era o zicală populară: «Vorbește și nea Ion, că e și el om». Bate câmpii, habar n-are despre ce e vorba! Nu știu cine e el acum, ca să comentez ce spune. Totuși, dacă e așa cum spune nea Ion sau cum l-o chema pe ăsta, de ce a jucat Keșeru titular în meciul cu CFR Cluj, dacă Gigi a zis că nu o să mai joace niciodată?! Gigi nu se mai implică!”.

Mihai Stoica și Victor Pițurcă au un conflict mai vechi, care datează din perioada în care cei doi lucrau împreună la Steaua, la începutul anilor 2000. Piți conducea clubul pe atunci, fără să-i dea lui MM prea multă libertate. Ulterior, cei doi s-au contrat public în mai multe rânduri, fără să mai ascundă antipatia profundă dintre ei.

VIDEO FCSB transferă din Liga 1! Becali, acord pentru cel mai bun mijlocaș de la o rivală 

Citește alte știri din Liga 1:

Schimbarea de alimentație făcută de un fotbalist din Liga 1: „Aveam probleme musculare. Acum sunt lacto-vegetarian” » Cum arată meniul lui

Situația de la Dinamo, sub lupa unui lector universitar: „Doar 1% șanse de salvare”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (3)
luciann
luciann  •  03 Februarie 2022, 11:23

"În cupele europene suntem siguri că ajungem"!:))) Sa-i explice cineva lui JJ ca, in cupele europene, joci (abia) dupa ce ai intrat in grupe!:)))

892909994110655
Radulescu Horatiu  •  03 Februarie 2022, 10:56

Nu vrea nimeni să comenteze răspunsul lui *** Baston????

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cip1978
cip1978  •  03 Februarie 2022, 10:35

Se balacaresc public puscariasii ...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează