FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Afirmația tranșantă a lui Pițurcă, despre cine decide primul „11” la FCSB, l-a „activat” pe MM: „«Nea Ion» ăsta bate câmpii!”

Victor Pițurcă (65 de ani), ultima dată antrenor la Universitatea Craiova, a vorbit despre situația actuală de la FCSB.
Victor Pițurcă (65 de ani), ultima dată antrenor la Universitatea Craiova, a vorbit despre situația actuală de la FCSB.

Articol de GSP - Publicat marti, 01 februarie 2022 21:48 / Actualizat marti, 01 februarie 2022 22:33

Victor Pițurcă (65 de ani), ultima dată antrenor la Universitatea Craiova, a spus că Gigi Becali decide în continuare tot la FCSB, inclusiv echipa și schimbările din timpul meciurilor. În replică, Mihai Stoica, managerul general al roș-albaștrilor, afirmă că fostul selecționer „bate câmpii”.

Deși Gigi Becali a declarat că nu se mai bagă la echipă și că îi lasă mână liberă lui Toni Petrea, Pițurcă nu crede declarațiile finanțatorului.

Zero pe linie » De ce l-a atacat Becali pe Florin Tănase: GSP are raportul din derby
FCSB
Zero pe linie » De ce l-a atacat Becali pe Florin Tănase: GSP are raportul din derby

Victor Pițurcă: „Gigi Becali face tot la FCSB!”

„Dacă a zis Gigi că e așa, o fi așa, dar nu este așa (n.r. - râde)! Echipa o face Gigi, schimbările le face Gigi. Ca să fie clar pentru toată lumea! Spune așa ca să audă jucătorii, dar toată lumea știe adevărul, nu se pune problema să fie altfel. Lucrurile nu sunt în ordine și e foarte dificil să reușești așa”, a declarat Pițurcă în emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport 1.

Întrebat despre rolul lui Toni Petrea la FCSB, Pițurcă a greșit numele antrenorului: „Acest Florin Petrea antrenează echipa, totuși. Dacă nu o antrenează bine... A, Toni Petrea, sau cum îl cheamă. Dacă nu antrenează bine echipa, nu poate să câștige meciurile. Dacă jucătorii nu sunt antrenați ca lumea, e greu. La FCSB, patronul e și manager general. El ia jucătorii, el dă jucătorii, el face totul!”.

Victor Pițurcă a antrenat-o în două rânduri pe FCSB. În 2010, al doilea mandat, fostul selecționer nu a rezistat decât două etape la roș-albaștri, relația dintre el și Gigi fiind periclitată de intervențiile publice ale patronului, care și-a încălcat promisiunea față de Pițurcă și vorbea despre echipă la TV.

FCSB are șanse la titlu, șanse reale. Dacă acum s-ar termina campionatul regulat, ar fi doar 4 puncte diferență față de CFR Cluj
Victor Pițurcă

Reacția lui Mihai Stoica: „Pițurcă bate câmpii!”

La câteva minute distanță, în direct în emisiunea „Sport Report” de la Telekom Sport, Mihai Stoica i-a oferit un răspuns  scurt și „ascuțit” lui Victor Pițurcă:

„Era o zicală populară: «Vorbește și nea Ion, că e și el om». Bate câmpii, habar n-are despre ce e vorba! Nu știu cine e el acum, ca să comentez ce spune. 

Totuși, dacă e așa cum spune nea Ion sau cum l-o chema pe ăsta, de ce a jucat Keșeru titular în meciul cu CFR Cluj, dacă Gigi a zis că nu o să mai joace niciodată?! Gigi nu se mai implică!”.

Mihai Stoica și Victor Pițurcă au un conflict mai vechi, care datează din perioada în care cei doi lucrau împreună la Steaua, la începutul anilor 2000. Piți conducea clubul pe atunci, fără să-i dea lui MM prea multă libertate. Ulterior, cei doi s-au contrat public în mai multe rânduri, fără să mai ascundă antipatia profundă dintre ei. 

Tavi Popescu și Ianis Stoica, prin lupa lui Pițurcă: „Au mult de muncit”

Întrebat despre Octavian Popescu și Ianis Stoica, cei mai promițători fotbaliști de la FCSB, Victor Pițurcă a spus că aceștia mai au mult de muncit până să ajungă la un nivel înalt.

„Părerea mea e că amândoi sunt foarte talentați. Tavi mi se pare peste Ianis acum, pentru că joacă titular meci de meci.

Amândoi au însă mult de muncit să ajungă la un nivel înalt. Au nevoie în primul rând de forță. L-ați văzut pe Tavi Popescu, când vede jucători puternici... nu mai merge. 

Când are Tavi mingea în picior, mingea se duce exact acolo unde trebuie să se ducă. Face și demarcări bune, are știința jocului. Dacă va ști să se antreneze și să joace foarte simplu, el va crește foarte mult. Jucătorii fără o forță deosebită trebuie să joace foarte simplu. Dacă nu-și îmbunătățește forța, rămâne la nivelul ăsta, la FCSB. Amândoi trebuie să facă 200 de flotări, de abdomene, dacă vor să fie jucători mari!”, a mai spus Pițurcă.

VIDEO. Toate detaliile înaintea partidei FCSB - FCU Craiova

Citește mai multe știri despre FCSB:

Îl atrage o posibilă revenire la FCSB: „M-aş întoarce, chiar dacă Gigi Becali «mi-a dat viteză»”

Mihai Stoica explică cel mai neașteptat transfer făcut de FCSB în ultimii ani: „Acolo a fost altceva”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (25)
zorrozabal
zorrozabal  •  02 Februarie 2022, 13:58

Piturca- asa cum era el- a avut niste calificarui cu nationala!Plus niste goluri decisive ca jucator!Dar MM asta? Ce merite are?(o fi avand el niste„merite”din moment ce Becali il plateste cu 0 suta de mii de euro/an)-dar daca Piturca nu se ocupa de intrigi ca el si nu-i baga pe gazetari in seama(punctul forte al lui MM),asta nu inseamna ca nu stie ce vorbeste!

torinezul
torinezul  •  02 Februarie 2022, 10:46

Romcarton MM se pricepe la *** lui jijica. Omul asta a reusit sa il intreaca pe Dinu Cornel!!! Ceea e destul de greu. El, Romcarton MM, care mai bine locuia intr-o cutie de carton, decat sa mai coloboreze ( defapt e slugarnicie) cu jijica, zicea ca Atalanta nu are bani pt Popescu sau Stoica. hahahahaha, Doamne, cate face Romcartonel Bretonel MM pt bani.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

snooker
snooker  •  02 Februarie 2022, 10:36
Postat de corectu pe 02 Februarie 2022, 07:56

Doi mari mincinoși,Piți și Mitică.Ei cred că toți sunt naivi.

Rezuma-te la cei care spun adevarul si numai adevarul, MM si Gheorghe Becali. Mai rar asa redus ca tine...

Vezi toate comentariile (25)
Comentează