FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Zero pe linie » De ce l-a atacat Becali pe Florin Tănase: GSP are raportul din derby

Florin Tănase, căpitanul celor de la FCSB, a fost cel mai slab om al roș-albaștrilor în derby-ul cu Dinamo, 3-0. Schimbat la pauză, mijlocașul ofensiv în vârstă de 27 de ani e repetent la toți parametrii importanți. +27   FOTO
Florin Tănase, căpitanul celor de la FCSB, a fost cel mai slab om al roș-albaștrilor în derby-ul cu Dinamo, 3-0. Schimbat la pauză, mijlocașul ofensiv în vârstă de 27 de ani e repetent la toți parametrii importanți.

Articol de - Publicat luni, 31 ianuarie 2022 17:00 / Actualizat luni, 31 ianuarie 2022 23:17

Florin Tănase, căpitanul celor de la FCSB, a fost cel mai slab om al roș-albaștrilor în derby-ul cu Dinamo, 3-0. Schimbat la pauză, mijlocașul ofensiv în vârstă de 27 de ani e repetent la toți parametrii importanți.

Transferul lui Tănase la Al Nasr Dubai părea sigur la începutul anului. Arabii n-au mai trimis însă oferta de 3 milioane de euro pe adresa vicecampioanei, iar căpitanul a rămas pe loc.

Modest și cu CFR Cluj (3-3), meci în urma căruia a fost „urecheat” public de Gigi Becali, Tănase a comis-o și cu Dinamo. Și a fost schimbat după prima repriză! Deși e cel mai apropiat jucător de patron, prestațiile slabe ale lui Florin nu-l mai protejează.

Sancțiuni după Dinamo - FCSB » Ce amenzi a dat Jandarmeria la finalul derby-ului
DINAMO - FCSB 0-3
Sancțiuni după Dinamo - FCSB » Ce amenzi a dat Jandarmeria la finalul derby-ului

Dinamo - FCSB » Florin Tănase, egalul lui Geani Crețu

Firma de monitorizare InStat i-a acordat indicele 189 „decarului” roș-albaștrilor, atât cât apare după derby și în dreptul lui Geani Crețu de la Dinamo!

Fără șut la poartă, Tănase a avut o prestație realmente ratată. A greșit 37% dintre pase, sub el de la FCSB clasându-se la acest capitol doar Ianis Stoica (50%). 

De asemenea, golgeterul Ligii 1 din sezonul trecut a câștigat numai 13% dintre dueluri, un procentaj dezastruos. Niciun jucător de la Dinamo nu și-a adjudecat mai puține dueluri, doar Olaru (9%) îl „depășește” aici pe Tănase.

Iar Florin Tănase se poziționează lângă jucătorii de la Dinamo în topul celor mai slabi fotbaliști de pe teren!

Florin Tănase vs. Dinamo:

  • 51 de minute 
  • 0 goluri 
  • 0 pase decisive 
  • 0 ocazii 
  • 0 șanse create 
  • 2 faulturi 
  • 1 cartonaș galben 
  • 0 șuturi la poartă
  • 37% dintre pase greșite 
  • 5 mingi pierdute, 0 recuperate 
  • 13% dueluri câștigate 
  • 0 driblinguri reușite

Cei mai buni 5 jucători în Dinamo - FCSB

JUCĂTORINDEX INSTAT
1. Radunovic280
2. Oaidă273
3. V. Crețu264
4. Fl. Coman261
5. Oct. Popescu258

Cei mai slabi 5 jucători în Dinamo - FCSB

JUCĂTORINDEX INSTAT
1. Răuță168
2. Bordușanu181
3. Ivanovski187
4-5. G. Crețu189
Fl. Tănase189

Indexul InStat constituie o evaluare, ca medie, după toate criteriile relevante pentru prestația unui jucător. Printre realizările luate în calcul: goluri marcate, pase de gol, dueluri câștigate, driblinguri, pase precise, chiar și volumul de minute jucate, recuperări, pase reușite etc.

+23 FOTO

Suspendat pentru FCU Craiova

Tănase a fost avertizat de „centralul” Ovidiu Hațegan în minutul 30, după o intrare neglijentă asupra lui Mirko Ivanovski. Astfel, el va fi suspendat pentru următorul joc, cu FCU Craiova (duminică, 19:55).

Toni Petrea s-a folosit de acest argument pentru a-i justifica înlocuirea: „Tase este suspendat pentru meciul următor și m-am gândit deja la variante de înlocuire pentru el. Ne pregătim pentru diverse situații. Riscam să primim și un cartonaș roșu, se putea întâmpla orice”.

„Se gândește la transfer”

Acum, și o variantă fără perdea. A doua zi după meci, Gigi Becali a intervenit telefonic și l-a criticat încă o dată pe Florin Tănase, cel despre care spunea în urmă cu o lună că e „principala piesă din echipă”. 

„Nici Tănase nu mi-a plăcut, nu punea piciorul la minge. Alerga în gol, îi era frică. Să treacă 5 februarie, să vedem dacă pleacă. Dacă nu, poate-și bagă mințile în cap. Eu cred că se gândește la transfer și nu bagă piciorul de frică să nu se accidenteze. Se face că atacă adversarul, dar nu bagă piciorul”, a spus Becali la ProX.

9 goluriși 3 pase decisive are Tănase la FCSB în actualul sezon de L1

250este indexul InStat al lui Florin Tănase calculat pe întreg sezonul, fiind al 3-lea cel mai bun jucător de la FCSB în această ierarhie

VIDEO » Ce a declarat Ianis Stoica, imediat după Dinamo - FCSB:

Care este starea medicală a lui Ivanov după comoția suferită în Dinamo - FCSB » Când revine la antrenamente
DINAMO
Care este starea medicală a lui Ivanov după comoția suferită în Dinamo - FCSB » Când revine la antrenamente
Mihai Stoica a anunțat ce decizie a luat Pintilii în privința ofertei de a fi secundul lui Iordănescu » FRF era gata să încalce propria regulă
FCSB
Mihai Stoica a anunțat ce decizie a luat Pintilii în privința ofertei de a fi secundul lui Iordănescu » FRF era gata să încalce propria regulă

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (17)
1948forever
1948forever  •  01 Februarie 2022, 09:29

practic i-am batut in 10, si in lift si in ghetute, pardon, i-am umilit, 9-0

189254898748309
Claude SH  •  31 Ianuarie 2022, 23:54

Tănase e jucător puternic mental. Nu e dărâmat de niște cuvinte fără noimă ale lui Gigi. A dovedit ca e mai puternic decât patronul sau

contrabas3
contrabas3  •  31 Ianuarie 2022, 22:15

Cu alte cuvinte Tase, cu zero pe linie, a jucat pentru Dinamo. Lol! Chestiile astea dau subiect de articole la gesepe. Omul e bun, dar prinde și zile/meciuri mai puțin bune. Dar meciul viitor Tase scoate penalty, îl bate tot el și dă și gol + un assist pentru Dumiter. :)

Vezi toate comentariile (17)
Comentează