FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali își compară căpitanul cu Ciprian Deac: „El a câștigat meciul pentru CFR, Tănase a dormit pe teren!”

Florin Tănase, FCSB // foto: Imago Images
Florin Tănase, FCSB // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat luni, 24 ianuarie 2022 14:45 / Actualizat luni, 24 ianuarie 2022 16:01

Prestația lui Florin Tănase (27 de ani) din meciul FCSB - CFR Cluj, scor 3-3, l-a nemulțumit pe Gigi Becali (63 de ani), patronul vicecampioanei.

FCSB a remizat împotriva campioanei ultimelor 4 sezoane, scor 3-3, iar Florin Tănase a fost pe teren vreme de 88 de minute.

Căpitanul celor de la FCSB a fost implicat în faza care a dus la golul 2 al echipei sale, înscris de Valentin Gheorghe, dar prestația sa a lăsat de dorit per ansamblu.

Mihai Stoica îl contrazice pe Gigi Becali: „Niciodată n-am spus că Deac e terminat” + „Săgeți” către patronul lui FCSB
FCSB
Mihai Stoica îl contrazice pe Gigi Becali: „Niciodată n-am spus că Deac e terminat” + „Săgeți” către patronul lui FCSB

Gigi Becali: „Deac a câștigat meciul pentru CFR Cluj, Tănase a dormit pe teren”

De altfel, patronul echipei, Gigi Becali, a fost complet nemulțumit. Latifundiarul l-a comparat pe Tănase cu Ciprian Deac, cel care a pasat decisiv la primul gol al „vișiniiilor”.

„Să facem comparație Deac - Tănase. Deac a «câștigat» meciul pentru ei, a «dat» 3 goluri, că el le-a dat pe toate, iar Tănase a «contribuit» la golurile luate de noi. Dormea pe teren. Când venea mingea la el, o tărăgăna. Ce faci, mă, te întorci iar? Nu mai joci cu Clinceni, ci cu CFR. Băi, joacă rapid! Ce faci? N-ai mai intrat într-un duel 1 la 1. 

Știți că-l iubesc foarte mult, i-am mărit salariul, dar ce a făcut el aseară nu e normal. Păi, ce, te gândești la plecare?”, a spus Becali la Pro X.

Pentru prestația cu CFR Cluj, Florin Tănase a primit nota 5 în Gazeta Sporturilor de astăzi.

Observațiile lui Becali sunt susținute de statisticile InStat. Deac a încheiat partida cu 8 recuperări ale balonului, în vreme ce Tănase a recuperat posesia doar în două rânduri. 

Comparație Florin Tănase versus Ciprian Deac în FCSB - CFR Cluj 

Florin TănaseParametruCiprian Deac
52Pase32
75%Pase precise84%
1/4Centrări1/1
8Mingi pierdute9
2Recuperări8
7/16Dueluri câștigate9/18
3Driblinguri3
1Pase interceptate6
-Șuturi1
-Șuturi cadrate1

În opinia mea Keșeru n-a fost pe teren în prima repriză. Nu am avut atacant, fundași centrali, și nici pe Tănase. Au suplinit Olaru, Cordea și Tavi Popescu, care au alergat cât pentru 5.

- Gigi Becali, patron FCSB, la Pro X

Singurul lucru pe care l-aș dori, nu că aș vrea să se accidenteze, dar să plece undeva Deac. Dacă aș putea să scap de el... El le-a luat toate campionatele, el le-a luat tot. El face tot acolo!

- Gigi Becali, la DigiSport 

VIDEO » Dumitru Dragomir, entuziasmat de doi fotbaliști: „Tavi e cel mai mare din ultimii 20 de ani, de la Hagi!”

Mai multe știri din Liga 1: 

Criticat de Dan Petrescu, Mike Cestor ar putea avea cale liberă spre Universitatea Craiova!

Jucătorul lui FCSB, „taxat” după meciul cu CFR Cluj: „E fotbalist de mijlocul clasamentului. Și sunt blând!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
roost.eradevar.at
roost.eradevar.at  •  24 Ianuarie 2022, 18:22
Postat de Tcaciuc Dorin pe 24 Ianuarie 2022, 16:39

Clujul a jucat aseară cu fcsb,pe terenul fcsb! A făcut egal pe terenul fcsb! Un cuvințel nu am vazut scris de meritele echipei clujene,de cât de bine,tactic a jucat echipa lui petrescu! În continuu,de aseară mestecați de fcsb,petardele lor,de becali și mm,de parcă fcsb ar fi câștigat nu știu ce maaaare meci! Sunteți jalnici! Titlul vostru ar trebui să fie ......site oficial al fcsb!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

vasileroaita
vasileroaita  •  24 Ianuarie 2022, 18:20

De ce este jignit Deac comparandu-l cu Lemn-Tanase?! Chiar nu merita. Deac e un jucator onest.

dececartonaselegalbenebaneaza
dececartonaselegalbenebaneaza  •  24 Ianuarie 2022, 17:51
Postat de observator_federal pe 24 Ianuarie 2022, 16:42

S-a tot scris intens prin presa noastră de ceva vreme, că Gigi îi dă lui Tănase 30 de mii de Euro pe lună. E posibil chiar să fi fost făcută această mărire a salariului, pentru a oferi un argument în plus potențialilor cumpărători - adică golgheterul Ligii 1 este un jucător important, lucru dovedit și de faptul că are un salariu mare în fotbalul nostru. De stratagema asta s-a folosit Giovani când a negociat cifra de transfer dar și salariul "noului Hagi" - Dennis Man- la Parma, semnificativ mai mari în raport cu cele obținute pentru Mihăilă. În tot mai evidenta lui zgârcenie (precauție zice el), Gigi nu se poate împăca cu ideea că din moment ce nu îl vinde pe Tănase pierde lunar din "banii familiei", așa că o să-i retragă cât de curând "bonusul" lui Tănase... Justificări găsește Gigi, iar contractele fotbaliștilor Fcsbului sunt opera lui Val Argăseală, deci sunt pline de "licențe poetice" ...

Bravo. Cel mai bun comentariu. Dar sincer, Tanase este un produs al penaltyurilor si tap-in-urilor. Incredibil ce gen de fotbaliști a scos Hagi: Nedelcu, Tanase, Vina, Dragus. Astia au castigat zeci de mii de euro pe balet iar altii in tara asta isi distrug spatele pentru o paine.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează