FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ 3-3

Jucătorul lui FCSB, „taxat” după meciul cu CFR Cluj: „E fotbalist de mijlocul clasamentului. Și sunt blând!”

Andrei Miron (#4) privește cum Gabriel Debeljuh lovește mingea cu capul // foto: Raed Krishan - GSP +23   FOTO
Andrei Miron (#4) privește cum Gabriel Debeljuh lovește mingea cu capul // foto: Raed Krishan - GSP

Articol de GSP - Publicat luni, 24 ianuarie 2022 09:21 / Actualizat luni, 24 ianuarie 2022 09:52

Adrian Florea, șeful departamentului Fotbal Intern al GSP, spune despre Andrei Miron (27 de ani) că „este fotbalist de mijlocul clasamentului”. Stoperul de la FCSB a greșit decisiv la golul 2 al celor de la CFR Cluj în derby-ul de pe Arena Națională, scor final 3-3. 

Integralist în centrul defensivei la meciul cu CFR Cluj, Miron a avut o prestație nesigură, pentru care a primit nota 5 în Gazeta Sporturilor de astăzi

Fundașul originar din Galați a fost arătat cu degetul pentru golul 2 al campioanei, iar Adrian Florea, experimentatul jurnalist al Gazetei Sporturilor, a afirmat că Miron „este fotbalist de mijlocul clasamentului”. 

FCSB, groggy în apărare. CFR a avut un repetent. Cine a luat cea mai mare notă
FCSB - CFR 3-3
FCSB, groggy în apărare. CFR a avut un repetent. Cine a luat cea mai mare notă

„FCSB nu are fundași decenți, Miron e de mijlocul clasamentului” 

„Nu e vina lui Miron că e aici. În mod normal, Miron - cu tot respectul pe care i-l port unui moldovean - este fotbalist de mijlocul clasamentului, ca să fiu blând. FCSB nu are de câțiva ani fundași decenți! L-au luat pe Vinicius când are spre 40 de ani... nu mai poate, nu mai poți fizic la vârsta aia”, a spus Florea. 

Omul Meciului? Debeljuh. Nu doar pentru goluri, ci și pentru atitudine. E luptător, arată că-i pasă. Iar acum câteva luni era trimis de Petrescu la echipa a doua!

- Adrian Florea 

Andrei Miron a ajuns la FCSB la începutul anului 2020, de la FC Botoșani. A adunat 56 de meciuri, două goluri și 3 pase decisive în tricoul vicecampioanei.

Andrei Miron a gresit la golul doi al lui CFR Cluj

În minutul 39, Costache a „inventat” o pasă filtrantă pentru Deac, scos din ofsaid de neatentul Andrei Miron, preocupat mai mult să-l marcheze pe Debeljuh decât de poziția în care se afla Ciprian Deac.

Jucătorul lui FCSB, „taxat” după meciul cu CFR Cluj: „E fotbalist de mijlocul clasamentului. Și sunt blând!”
Miron îl scoate din ofsaid pe Ciprian Deac

Dintr-un ricoșeu nefericit pentru roș-albaștri, mingea a ajuns din respingerea lui Andrei Vlad la Debeljuh, care a îndeplinit o simplă formalitate. Croatul a reluat de lângă același Miron, a cărui intervenție a venit prea târziu.

Jucătorul lui FCSB, „taxat” după meciul cu CFR Cluj: „E fotbalist de mijlocul clasamentului. Și sunt blând!”
Debeljuh înscrie de lângă Miron și o duce pe CFR Cluj în avantaj

Mai multe știri despre FCSB - CFR Cluj: 

Camerele TV au surprins totul » Toni Petrea a cedat nervos la margine! Ce a strigat imediat după golul egalizator al lui Debeljuh

I-a ieșit bijuteria! » Cum a reușit Octavian Popescu unul dintre golurile sezonului în derby: 3 vinovați

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
rumunek
rumunek  •  24 Ianuarie 2022, 22:46

Chiar așa de scurtă aveți memoria? Nu e clar de ce nu are FCSB fundași? Pentru că grande allenatore nu se pricepe la fundași, așa spunea în urmă cu 2-3 ani. Atunci le permitea slujitorilor sa transfere fundași, acum însă nu, pentru că trebuie ținute frâiele de către stăpân. Dar în continuare nu se pricepe.

cornelcc
cornelcc  •  24 Ianuarie 2022, 15:21

Daca ar fi numai Miron varza murata! Apararea a fost vraiste ieri, Ovidiu Popescu coautor la primul gol si cu cateva pase la adversar nu mai face fata. Cristea e mai mobil, dar foarte imprastiat Oricum, fara fundasi centrali de calitate nu ai sanse la campionat. CFR este o echipa mai echilibrata pe compartimente, pe dand la Steaua este un dezechilibru major intre atac si aparare, cu un mijloc destul de bun.

tororosso
tororosso  •  24 Ianuarie 2022, 14:43

Ce mai tura .- vura , cum e turcul și pistolul , cum este campionatul L1 așa și echipele care îl însoțesc. Campionat extrem de anost cu echipe valoric de liga 2 /3 . Bani aruncați pe fereastră într-un campionat de toată jalea . Sunt 2/3 echipe care au față de L1 dar și acelea când vor juca afară în cupe devin non interes adversarilor .

Vezi toate comentariile (6)
Comentează