FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

EXCLUSIV Doi fotbaliști de la o retrogradată l-au lăsat perplex pe Rotaru la negocieri: „Voi nu vă luați banii, dar vreți salariu de top?”

Valentin Gheorghe este în atenția mai multor formații din Liga 1, fiind propus și în străinătate / Sursă foto: sportpictures.eu
Valentin Gheorghe este în atenția mai multor formații din Liga 1, fiind propus și în străinătate / Sursă foto: sportpictures.eu

Articol de - Publicat marti, 06 iulie 2021 07:16 / Actualizat marti, 06 iulie 2021 09:58

CSU Craiova a vrut să-i transfere pe Valentin Gheorghe și pe Stahl de la Astra, dar jucătorii au dorit salarii și bonusuri considerate uriașe. 

CS Universitatea Craiova l-a transferat în această vară pe David Lazar, de la Astra, pentru care a plătit 200.000 de euro giurgiuvenilor. 

Oltenii au mai avut în vizor cel puțin alți doi fotbaliști ai fostei campioane din 2016, care a retrogradat la finele sezonului trecut. Astralii erau de acord cu mutările, mai trebuia doar ca juveții să ajungă la un numitor comun cu fotbaliștii în cauză

Este vorba de Valentin Gheorghe, aripă dreapta și stânga, în vârstă de 24 de ani, și Albert Stahl, extremă dreapta, în vârstă de 22 de ani. 

Conform surselor GSP.RO, afacerea a căzut din start, imediat cum oltenii au fost informați de pretențiile financiare ale celor doi fotbaliști. Valentin Gheorghe a solicitat 100.000 de euro bonus la semnătură și 10.000 de euro salariu lunar, în timp ce Albert Stahl a dorit 60.000 de euro la semnătură și 10.000 de euro salariu lunar.

Doar tinerii şi-au luat banii la Astra

A fost momentul în care oficialii formației ce-a câștigat ultima Cupă a României au întrerupt orice discuție. "Păi, voi aveți maximum 5.000 de euro pe lună la Astra, nici nu vă luați banii, și vreți din prima un salariu de top?! 

Ar fi vorba să vă mai dăm ceva în plus, în jur de 7.000 de euro pe lună, și lefurile plătite la zi, totuși suntem în România" a fost mesajul pe care conducătorii din Bănie l-au transmis celor doi fotbaliști. În ceea ce-i privește pe jucătorii Astrei, aceștia așteaptă să vadă care este viitorul lor și al clubului. 

Cei tineri și pentru care se pot obține sume din transferuri - Mihai Popa, Valentin și Dragoș Gheorghe, Albert Stahl, George Merloi și Robert Riza, printre alții - au primit salariile în așa fel încât să nu-și poată depune memorii spre a deveni liberi de contract. 

De asemenea, cei de la Astra au fost informați că Ioan Niculae ar putea fi eliberat la începutul săptămânii viitoare și atunci s-ar putea lămuri și viitorul clubului, dacă va continua în liga secundă.

28 de goluria marcat Valentin Gheorghe în 119 meciuri pentru Astra, având și 9 assist-uri

3 goluriși 3 assist-uri a reușit Albert Stahl în 39 de partide în ediția precedentă

VIDEO Sorin Cârțu, mesaj dur către autoritățile din Craiova: „Dacă ești fraier, atunci suporterii o să se bată între ei!”

Citește și alte știri de actualitate: 

VIDEO Șumudică, înaintea debutului în UCL: „Nu mai dorm de două nopți!” » Cum l-a „înțepat” pe Dan Petrescu

ANALIZĂ GSP Plusuri și minusuri, după cantonamentul Universității Craiova: ce se întâmplă cu Elvir Koljic + singurul jucător care a impresionat

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (39)
george.br
george.br  •  07 Iulie 2021, 13:25
Postat de dansy pe 07 Iulie 2021, 12:42

"Continuanta"-zau? Asa gramatica da!tI-Am mai scris ca vrei sa te dai intelectual.De fapt esti un sfertodoct!Crezi ca pe aici sunt numai prostanaci ca tine?

Ce-ai vrut sa spui, poetule??

george.br
george.br  •  07 Iulie 2021, 13:20
Postat de dansy pe 07 Iulie 2021, 12:48

"Chi-ar-"- Zau?Inca o demonstratie de de gramatica de balta!

Amice, aia a fost o eroare de tastare, care mi-a scapat pentru ca s-a intamplat sa nu mai verific textul inaine de a-l trimite. Chiar si tu ti-ai putut da seama de asta, dar cand tii sa fii rautacios, te poti lega de orice. Eram curios sa vad care va fi cel ce ma pandeste..:)))

firaldo
firaldo  •  07 Iulie 2021, 13:03
Postat de dansy pe 07 Iulie 2021, 12:57

Cei trei indicati de tine nu au salarii de 10000 de euro.De unde ai scos prostia asta?Si unde ai vazut tu ca Gaman ne injura in finala cupei?Incearca sa fii corect si sa vii cu argumente adevarate nu cu minciuni.

Pentru ca am fost la meci....e un argument îndeajuns de bun?Culmea este ca toată lumea știe asta numai tu nu...referitor la salarii...ba da prietene...Mamut are exact 10.000 de euro...dacă erai atent când a fost achiziționat definitiv observat acest amănunt...iar Bic...da...asta nu are 10.000...are 8.000...bani pe care chiar I merita, este?

Vezi toate comentariile (39)
Comentează