FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Tensiuni la Craiova înainte de sărbători! » Rotaru e nemulțumit, Reghe n-are liniște

Laurențiu Reghecampf
Laurențiu Reghecampf

Articol de , - Publicat miercuri, 22 decembrie 2021 07:06 / Actualizat miercuri, 22 decembrie 2021 14:31

Finanțatorul oltenilor s-a abținut de la declarații, profund nemulțumit de situația echipei. Doar Cârțu a ieșit să-l confirme pe Laur, însă numai „până la sfârșitul sezonului”, deși are contract până-n 2023.

Într-un sezon la startul căruia părea să aibă argumente pentru un triumf în campionat, Universitatea a ajuns să tremure, la propriu, pentru calificarea în play-off. Iar Laurențiu Reghecampf pentru postul său, după o serie neagră fără precedent în cariera sa de antrenor: 7 partide la rând fără victorie, adică 3 înfrângeri și 4 remize. 

Falimentul lui Nistor! Cifre horror în ultima perioadă pentru jucătorul lui CSU Craiova
CS UNIVERSITATEA CRAIOVA
Falimentul lui Nistor! Cifre horror în ultima perioadă pentru jucătorul lui CSU Craiova

Tocmai pe banca unei aspirante la titlu, Reghe și-a depășit recordul negativ înregistrat la începuturile sale în antrenorat, pe banca Gloriei Bistrița: 6 meciuri fără victorie (2 remize, 4 eșecuri), ce i-au adus demiterea pe 23 octombrie 2010.

Oficialii Craiovei încă îl susțin pe Laurențiu Reghecampf

Responsabilii Craiovei încă îi acordă credit lui Laurențiu. Ei știu foarte bine în ce condiții au bătut palma cu el, pe 16 iulie. Echipa se afla în criză, după 0-1 cu no name KF Laci în Conference League și un usturător 1-4 cu rivala FCSB, pe Arena Națională. Reghe nu făcuse pregătirea de vară și nici lotul. 

I s-au mai adus câțiva jucători, dar, în mare, a lucrat cu „marfa clientului”. Iar până la un punct, în speță meciul cu Farul (0-1), a reușit să se înscrie pe un trend ascendent. Că la club se ține cont de toate astea, a precizat-o clar președintele Sorin Cârțu: „Nu suntem mulțumiți, dar nici nu intrăm în panică. 

Mergem cu antrenorul în continuare, va duce până la sfârșit campionatul. El va avea acum perioada de pregătire și cu siguranță vor apărea rezultatele care să ne facă să recuperăm”.

Mai mult, Sorinaccio i-a cerut „să pună pe hârtie ce nu i-a convenit și cu ce ar putea să acopere ceea ce vrea să realizeze. Trebuie îmbunătățit lotul, plus o analiză fără sentimentalisme”.

Singurul care n-a ieșit să vorbească după ultimul meci al anului, cel de la Mediaș, cu modesta Gaz Metan (1-1), a fost Mihai Rotaru. Surse din anturajul clubului au dezvăluit pentru GSP.RO că finanțatorul oltenilor „este atât de supărat, pe toată lumea, încât a considerat că e mai bine să păstreze tăcerea decât să riște o criză de nervi în public”.

Reghecampf I-a umilit

Tolerat de șefi, Reghe are o relație delicată cu jucătorii. La 1-1 cu Gaz Metan, într-un moment în care jocul nu mergea, el a pus piciorul în prag și i-a pedepsit inclusiv pe „greii” vestiarului. Pe Papp, vinovat la golul primit, și pe Bancu i-a schimbat în minutul 27. 

Pentru niște fotbaliști cu state vechi în Liga 1, o adevărată umilință. Amândoi au părăsit terenul furioși, iar Nistor, un dezastru la Mediaș, i-a urmat în minutul 54. Furios și el la final, antrenorul juveților a răbufnit: „I-am scos pe aceia care nu s-au ridicat la nivelul jocului. 

Nici nu contează că au 30, 15 sau 20 și ceva de ani. Pe mine nu mă interesează acest lucru. Toți sunt componenții echipei și toți trebuie să se ridice, la ora jocului, la cel mai bun nivel. Dacă în ziua respectivă nu sunt buni, atunci ies! Asta nu trebuie să fie cu supărare. Este problema lor dacă se supără, pe mine nu mă interesează!”.

Fără precedent!

Ceea ce a făcut Reghe cu Papp, cu Nistor, mâna lui dreaptă!, dar mai ales cu Bancu, internațional A și căpitanul echipei, este fără precedent în istoria recentă a lui CSU. Nici măcar durul Victor Pițurcă nu și-a permis să se atingă de senatorii vestiarului! 

Din informațiile Gazetei, tensiunile au fost aplanate între timp, însă mesajul antrenorului a fost clar: „Cine nu dă randament, zboară din teren. Indiferent cum îl cheamă”

15.000 de europe lună câștigă Reghecampf la CSU Craiova. Are contract până-n 2023

Egala lui Dinamo în clasamentul ultimelor 7 etape!

1. CFR  21 puncte
2. FCSB17 puncte
 3. Voluntari13 puncte
4.  Sepsi13 puncte
 5. Farul11 puncte
 6. Botoşani10 puncte 
7. Rapid 9 puncte
8.  Mioveni 9 puncte
9. Gaz Metan8 puncte 
10. FC Argeş 7 puncte
11.  Clinceni  7 puncte
 12. FCU Craiova6 puncte
13. Chindia 5 puncte
14. CSU CRAIOVA  4 puncte
15. UTA 4 puncte
16. Dinamo 4 puncte

VIDEO Dumitru Dragomir, despre rezultatele slabe obținute de Reghecampf: „Poate e prea îndrăgostit”

Citește alte știri din Liga 1:

Steliano Filip „sărbătorește” demiterea lui Rednic: „V-a «mânjit» bine?” » Mesaje private „rostogolite” pe Instagram

Top 5 „aroganțe” la votul pentru Superlativele GSP 2021 » Doi fotbaliști din Liga 1 s-au ales pe ei + Pe Rednic l-a lovit „amnezia”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
1764061520284739
George Adrian Popescu  •  29 Decembrie 2021, 11:38

Observ ca exista deja un concurs, printre ziaristi, de demitere a lui Reghecamf de la Craiova. Nu de alta dar antrenorul oltenilor nu este din cei care spun sarut mana la fiecare nesimtire a ziaristilor iar asta nu este tolerabil. Altfel, toata lumea este de acord ca jumatate din lotul Craiovei ar avea mari probleme sa isi gaseasca o echipa, unde sa joace, daca ar pierde locul caldut din Banie. La Craiova ezista o singura problema si este majora: sunt 8-10 jucatori pe care CFR, FCSB, Rapid sau Botosani nu i-ar lua nici gratis si orice analiza trebuie sa porneasca de aici. Balasa, Constantin, Conte, Ivanov, Cretu, Fedele, Vana, Capatana, Gustavo, Screciu, Vladoiu, Roman, poate si altii. numiti unul dintre acestia care ar fi primit, gratis, de echipele care se bat la titlu, Unul, macar.

1185386784824804
Robert Dumitru  •  23 Decembrie 2021, 10:47

totusi craiova are doua trofee anul asta -foarte importante -se incearca reconstructia echipei -era normal sa nu fie rezultate

craiovamaxima
craiovamaxima  •  23 Decembrie 2021, 09:41

Promovati mai multi tineri si aveti rabdare. Actuala echipa abia-abia e de play-off asa ca , oricum, n-aveti ce pierde.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează