FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

S-a îngrășat iar?! Atacantul Craiovei e suspectat că ar avea din nou probleme

Markovici are un fizic atipic pentru un fotbalist de 20 de ani // FOTO Facebook
Markovici are un fizic atipic pentru un fotbalist de 20 de ani // FOTO Facebook

Articol de , , - Publicat miercuri, 29 septembrie 2021 15:21 / Actualizat miercuri, 29 septembrie 2021 15:55

Jovan Markovic e în cel mai bun sezon al carierei, tocmai a marcat și împotriva lui Dinamo, dar în jurul lui circulă același subiect, despre cât de „plinuț" mai este.

Atacantul pe care selecționerul Rădoi și alți specialiști din fotbal îl consideră un mare talent al fotbalului românesc a început să marcheze frecvent, doar că mai păstrează un defect pentru care îl acuză foști jucători. 

Ilie Dumitrescu a urmărit golul pe care Markovici l-a înscris în partida cu Dinamo și are convingerea că internaționalul român e tot gras: „El are mișcări necontrolate, dezordonate și se întâmplă așa ceva doar din cauza kilogramelor în plus. Chiar nu poate nimeni să discute cu el și să-l convingă să nu mai aibă țesut adipos?!".

Markovic a scăpat de 13 kilograme

 

Markovic a progresat, oricum, la capitolul acesta. El avea aproape o sută kilograme la sfârșitul sezonului trecut, în care fusese împrumutat la Clinceni. Jovan Markovic e înalt de 1,84. În vară, înainte să se întoarcă la Craiova, a făcut eforturi ca să ajungă într-o formă bună și a slăbit 13 kilograme. A acceptat programul dur de pregătire, cu câte trei antrenamente zilnic și cu un regim alimentar ales tot ca să-l ajute să slăbească.

S-a îngrășat iar?! Atacantul Craiovei e suspectat că ar avea din nou probleme
Jovan Markovic, după gol pentru CS Universitatea Craiova

Efectul a fost evident. Înaintea acestei stagiuni, Markovici marcase 5 goluri în prima ligă. Acum a adunat deja 4 goluri, deși a fost titular doar în 3 partide. Randamentul excelent ar contrazice teoria despre kilogramele în plus ale atacantului oltean dacă n-ar exista deja o modă a succesului pe care-l înregistrează fotbaliști supraponderali.

„Chiar toți grașii vin aici?!"

Budescu a câștigat campionatul cu Astra, a jucat în națională, a câștigat mai mult de trei milioane de euro din fotbal deși a avut mereu kilograme în plus. A ajuns recent într-o condiție fizică foarte bună și a glumit și el: 

„M-am hotărât să mă apuc de fotbal acum, la 32 de ani". Alibec s-a descurcat și el fără să fie nevoie să slăbească. Și străinii supraponderali au fost buni în România: Eric, Gnohere, Fabbiani în trecut la CFR. 

Ilie Dumitrescu nu e singurul fost internațional uluit de aspectul unora dintre jucătorii din Liga 1. Basarab Panduru s-a minunat și el la un moment dat: „Din toată lumea asta, cum se ajunge ca tocmai în România să vină cei mai grași fotbaliști?! N-am mai văzut așa ceva! Vin fotbaliști pe care noi trebuie să-i slăbim cu minimum trei sau patru kilograme. Când ai 104 kilograme și staff-ul se chinuie să te facă să dai jos 24 de kilograme, deja e ceva incredibil!"

VIDEO Sorin Cârțu, exuberant după triumful zdrobitor cu Dinamo: „Se mai vorbește la 5-0?!”

Citește și: 

Ce-ai făcut, Bobiță? CSU Craiova - Dinamo, snopit de „Las Fierbinți” în topul audiențelor de luni

Mihai Rotaru, în culmea fericirii după ce echipa sa a zdrobit-o pe Dinamo: „A fost fantastic!” » Ce spune despre marele derby cu FCU de etapa următoare

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (6)
kuba
kuba  •  29 Septembrie 2021, 20:00

E abonat la cofetăriile lui Sorinel Cartzex

gido
gido  •  29 Septembrie 2021, 19:44

ce performante internationale a avut budescu cu burtica lui? italienii, englezii ,francezii, nemtii nici n-au auzit de el !!!!

elgabri
elgabri  •  29 Septembrie 2021, 19:38
Postat de dora pe 29 Septembrie 2021, 16:09

Atâta vreme cât o bagă în poartă nu cred că este o mare problemă treaba asta cu greutatea.

O baga in poarta stadionului ;))

Vezi toate comentariile (6)
Comentează