FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Casa lui Cârțu, vandalizată din nou! Președintele CSU Craiova, reacție dură: „Atacați ziua, bă. Cu fața descoperită și fără cagulă”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 septembrie 2021 12:41 / Actualizat miercuri, 29 septembrie 2021 13:01

Sorin Cârțu, președintele celor de la CSU Craiova, are din nou de suferit în Craiova, fiind victima unui act de vandalism.

Pe gardul fostului mare fotbalist al Craiovei au fost scrise mesaje jignitoare, oficialul celor de la CS Universitatea fiind deranjat de modul în care poliția tratează cazurile.

„Mori”, „Nu uităm, nu iertăm”, „Cârțu = sifon” și „CSU = clonă”, au fost mesajele de pe gardul casei lui Cârțu.

Casa lui Cârțu, vandalizată din nou! Președintele CSU Craiova, reacție dură: „Atacați ziua, bă. Cu fața descoperită și fără cagulă”
FOTO: facebook.com/FCU1948CRAIOVA

Sorin Cârțu, după ce casa lui a fost vandalizată din nou: „Cu ce am greșit eu, mă, în Craiova?”

„Plângerile mele sunt tratate cu superficialitate la poliție. La două dintre ele nici n-am primit răspuns. Aseară au fost patru inși. Trei vopseau și unul filma și fotografia. Probabil or să facă și live-uri. 

Cu ce am greșit eu, mă, în Craiova? Că am făcut palmares? Poate sunt cel mai titrat. Te bați pe palmaresul meu? Mi-e teamă de orice... Dar să vină ziua, să nu vină noaptea. Atacați ziua, bă, că nu va face nimeni nimic! Să vină ziua fără cagulă și cu fața descoperită. Normal că mă duc la Poliție să fac plângere, pentru că vin cu mască, vin cu cagulă. Vino, mă, și vorbește ziua, nu noaptea ca hoții, ca vagabonzii. Suntem în 2021, bă!”, a spus Sorin Cârțu la Pro X.

Aștept să văd dacă a fost sau nu mâna noastră. Data trecută au fost cei de la CSU Craiova si au dat vina pe noi. Poliția a investigat și s-a dovedit că au fost suporterii lor. Am văzut și eu când m-am trezit acele imagini, dar nu știu nimic. Nu știu dacă au fost suporterii noștri pentru că au fost ocupați în ultimele două săptămâni pentru a pregăti coregrafia pentru meciul cu echipa înființată în 2013. Nu am scris noi! Vinovații să fie amendați, să aibă dosar și să meargă la pușcărie.

- Andrei Preda, liderul galeriei FCU Craiova 1948, la Pro X

Nu e prima oară când Cârțu are de suferit

Sorin Cârțu a mai avut de două ori de suferit în trecut, când casa și cofetăria sa au fost vandalizate, în decurs de câteva zile.

Mai întâi, președintele lui CSU Craiova și-a găsit gardul casei inscripționat „Cârțu cofetaru", aluzie la o mai veche afacere de familie a fostului jucător al „Craiovei Maxima", „CSU = clonă" sau „Clonat infect".

Ulterior, pe pereții cofetăriei pe care o deține în Craiova au fost scrise înjurături la adresa fostului mare fotbalist: „Cârțu sifon” „Vânduților” și „M*** Cârțu” au fost mesajele scrise împotriva olteanului.

VIDEO Sorin Cârțu, exuberant după triumful zdrobitor cu Dinamo: „Se mai vorbește la 5-0?!”

Citește și: 

Ce-ai făcut, Bobiță? CSU Craiova - Dinamo, snopit de „Las Fierbinți” în topul audiențelor de luni

Mihai Rotaru, în culmea fericirii după ce echipa sa a zdrobit-o pe Dinamo: „A fost fantastic!” » Ce spune despre marele derby cu FCU de etapa următoare

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (85)
george.br
george.br  •  01 Octombrie 2021, 00:38
Postat de houri.10 pe 30 Septembrie 2021, 18:31

Ați ajuns voi neica nimeni sa va luați de Cartu? Ce ați câștigat ma voi în viata voastra.?? Vreti palmares și cupe? Când le veți câștiga voi sa aveți pretentii

Pai tu vorbesti de palmares-moaca, bai, clonat cu fatza noua? Nu-ti e rusine??

houri.10
houri.10  •  30 Septembrie 2021, 18:31

Ați ajuns voi neica nimeni sa va luați de Cartu? Ce ați câștigat ma voi în viata voastra.?? Vreti palmares și cupe? Când le veți câștiga voi sa aveți pretentii

kuba
kuba  •  30 Septembrie 2021, 06:43
Postat de Dragos Samfira pe 29 Septembrie 2021, 20:49

Am văzut niște derbedei, nu vreau sa intru cu tine,voi si alti de pe aici in dialog,spun ce am văzut,ironii ieftine,etc...veziti de treaba ta.

Melțean

Vezi toate comentariile (85)
Comentează