FOTBAL  »  Superliga  »  CS UNIVERSITATEA CRAIOVA

Fanii Universității Craiova pun presiune pe Copilu și Cârțu! Furie pe rețelele de socializare: „Să vă fie rușine!”

Suporterii Craiovei și-au pierdut răbdarea , Foto: Imago Images
Suporterii Craiovei și-au pierdut răbdarea , Foto: Imago Images

Articol de - Publicat luni, 20 iunie 2022 15:36 / Actualizat luni, 20 iunie 2022 16:35

Marian Copilu și Sorin Cârțu au lucrat la liste, dar n-au transferat nimic până acum la CS Universitatea Craiova, iar suporterii „fierb”. Vor jucători de calitate, însă aceștia costă mai mult decât e dispus clubul să ofere. Dawa este un exemplu.

Toate cluburile de top din Liga 1 s-au „mișcat” pe piața transferurilor, mai puțin Universitatea Craiova. Așa cum își propuseseră, oltenii au eliberat deja 5 locuri în lot, prin plecările lui Marius Constantin (FC Argeș), Ovidiu Bic (U Cluj), Lyes Houri, întors la MOL Fehervar, Atanas Trică, împrumutat lui CSA Steaua, și Antoine Conte. 

Ronaldo construiește o superechipă la Valladolid: negocieri pentru mijlocașul lui Real Madrid și doi fundași de legendă
LA LIGA
Ronaldo construiește o superechipă la Valladolid: negocieri pentru mijlocașul lui Real Madrid și doi fundași de legendă

Liga 1 se întărește, Universitatea Craiova doarme

Însă la „achiziții” n-a apărut nimic deocamdată, spre disperarea fanilor, care au bombardat pagina de Facebook a clubului cu mesaje virulente, multe îndreptate spre Marian Copilu, directorul sportiv adus în iarnă de patronul Mihai Rotaru, și spre președintele executiv Sorin Cârțu. 

Ei au fost însărcinați cu campania de transferuri din această vară, au lucrat la tot felul de liste, însă deocamdată n-au pus nimic concret „pe masă”. Iar timpul trece și jucătorii de valoare, atâta câtă mai e în Liga 1, sunt „aspirați” unul după altul de CFR, de FCSB și, mai nou, de Rapid. 

Farul a mai transferat un jucător de la FCSB! Contract pe 3 ani
FARUL
Farul a mai transferat un jucător de la FCSB! Contract pe 3 ani

Copilu, de la care se aștepta foarte mult, ținând cont de trecutul lui fructuos la CFR, nu mai dispune de aceiași bani

Oltenii au negociat cu Joyskim Dawa, însă, din informațiile Gazetei Sporturilor, au dat înapoi când au auzit pretențiile fundașului în vârstă de 26 de ani, pe motiv că, dacă l-ar fi angajat, depășea cu mult nivelul salarial din Bănie și ar fi apărut probleme în vestiar. 

Camerunezul lui FC Botoșani le-a spus că are oferte mai bune decât ce-i propun ei, inclusiv una din Bulgaria, de la Litex. 

Ar mai fi în discuții Jaja Silva, tot de la Botoșani, iar în rest, liniște deplină. Ca o paranteză, vara trecută, la plecarea în cantonamentul din Austria, juveții aveau rezolvate majoritatea achizițiilor preconizate pentru stagiunea 2021/2022: Lazar (Astra), Mărieș (Recea), D. Rusu (liber), A. Conte (Beitar), V. Găman (Astra). Cost total, 205.000 €, cheltuiți cu aducerea lui Lazar, 200.000 €, și a lui Mărieș (5.000 €). Acum, numai transferul lui Dawa i-ar fi costat 350.000 €!

Suporterii olteni și-au pierdut răbdarea

Suporterii olteni au luat cu asalt secțiunea de comentarii și au bombardat pagina de Facebook a clubului cu mesaje virulente. 

  • „Mă lămurește și pe mine cineva... care este scopul lui Cârțu, Copilu sau Marcel Popescu în acest club? Clubul nu aduce pe nimeni de 2 ani... nu are sistem de scouting... marketingul este jenant. Ce fac acești 3 oameni când vin dimineața la serviciu?” - Adrian
  • „Jucătorii nu au nicio vină, pentru că atâta pot, vina este a celor care promit transferuri bune și, cu ce avem, să ridice valoarea echipei! Toți au terminat de transferat și fac acest cantonament împreună, numai noi nu am adus nimic, aceeași situație ca în ultimii ani! Să vă fie rușine, măcar spuneți ceva ca să nu mai tragem nădejde ca fraierii!” - Ion
  • „Nu vrea patronul să-l deranjeze pe domnul de la FCSB. De asta nu face transferuri. Trebuie să fim mereu în urma lor” - Gabi
  • „O veste mare azi! Marii conducători ai clubului au reușit un mare transfer! Denis Rusu și-a prelungit contractul! Felicitări domnului Cârțu pentru această mare realizare! Nu știu ce ne făceam fără acest portar!” - Cristian
  • „Niște transferuri ceva? Sunt echipe care fac și 3 transferuri pe zi... noi așteptăm spartul târgului, când rămân ultimele rebuturi” - Meri

Citește mai multe știri din Liga 1:

Rapid vrea să scoată din colaps o echipă de tradiție! » Planul revoluționar al echipei lui Șucu

O nouă afacere pe axa FCSB- FC Botoșani » Cât i-a dat Becali lui Iftime pentru 9 jucători

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (32)
ipsilante
ipsilante  •  23 Iunie 2022, 21:11

Intru azi pe site-ul ofoicial al clubului Univ.Cv. sa vad vreun transfer. Doar comemorari si aniversari. Ar mai trebui niscaiva matrimoniale si decese si am avea profilul, complet ABSURD, al unui site de club de fotbal! Desigur, la capitolul, ASA NU! In loc sa primim detalii despre pregatirile Stiintei, transferuri, adversari, FOTBAL, ni se serveste mica publicitate. Suporterii care vor informatii despre Univ.Cv. sa le caute in alta parte! Conducerea clubului este plecata in vacanta (asa pare!), site-ul oficial este praf si pulbere, se insista insa sa nu cumva sa nu ne luam abonamente, ca sa savuram ce ne propune conducerea Stiintei, an de an, de cand a promovat: promisiuni inaltatoare-realizari dezamagitoare! Deci, dragi iubitori ai Stiintei dati navala la abonamente pentru ca altfel ratati inca un sezon... ratat! Grabiti-va! (Asa cum se grabesc conducatorii Stiintei sa faca transferuri!) Adica mai incet... Forza Craiova Maxima!

sorinvision
sorinvision  •  21 Iunie 2022, 13:51

90% din ce au transferat cluburile din Romania in aceasta vara sunt jucatori liberi de contract sau care au fost transferati cu sume infime de pana in 200.000 euro. Valoarea lor este ZERO. Marea problema a Craiovei este ca in ultimii 2 ani a inceput sa nu mai produca tineri pentru prima echipa. Bairam, Markovic sunt lansati cu 3-4 ani in urma. Cred ca Atanas Trica trebuia sa ramana la Craiova si sa primeasca minute, nu sa fie trimis la Steaua in liga a 2-a. Eu vreau ca si suporter ca vad un oltean Atanas Trica in teren chiar daca poate inca 1-2 ani nu este perfect, decat sa cumparam un jucator din liga a 3-a din Franta sau Portugalia, care are 25-26 ani si mai mult nu poate. Trica poate progresa si sa ajunga jucator de top, in timp ce un jucator de 200.000 euro tot acolo va fi si peste 2 ani. Daca era ceva de cumparat, erau 2 fundasi centrali si un portar. Si la portari, s-a renuntat prea usor la Iulian Laurențiu Popescu, portar tanar care putea progresa. Dar unde sa progreseze, daca nu ii dai meciuri la prima echipa. In fine, este problema domnului Rotaru, modul cum isi gestioneaza afacerea numita CS U Craiova.

tictictic
tictictic  •  21 Iunie 2022, 00:03
Postat de prazberg pe 20 Iunie 2022, 22:25

Cum ne-am facut de ras in play-off? Si stai linistit, steaua prostilor (eu asa ii zic) tot pe 2 termina, va scotea kfr-ul fotbalul din cap in ultima etapa.

Ai dreptate, tati... in play-off ati jucat de-ati rupt tot...:))) La fel si in semifinala cupei...:)))

Vezi toate comentariile (32)
Comentează