FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Nicușor Bancu, operat cu succes după accidentarea din meciul cu Rapid

Nicușor Bancu/ foto Cristi Preda (GSP)
Nicușor Bancu/ foto Cristi Preda (GSP)

Articol de GSP - Publicat joi, 17 noiembrie 2022 14:04 / Actualizat joi, 17 noiembrie 2022 14:33

Nicușor Bancu (30 de ani), fundașul stânga și căpitanul Universității Craiova, a fost operat în urma accidentării suferite la meciul cu Rapid, scor 2-2.

Așa cum GSP informa pe 15 noiembrie, Bancu a fost operat la Roma, la profesorul Pier Paolo Mariani, la clinica Roma Villa Stuart. La meciul cu Rapid, căpitanul Craiovei a suferit o ruptură a ligamentelor încrucișate și va sta în afara terenului între 4 și 6 luni.

Replica lui Rotaru, după ce GSP a dezvăluit lista neagră de la Craiova: „Au sunat deja 3 echipe să-l ceară. Cum să renunți la el?”
CSU CRAIOVA
Replica lui Rotaru, după ce GSP a dezvăluit lista neagră de la Craiova: „Au sunat deja 3 echipe să-l ceară. Cum să renunți la el?”

Nicușor Bancu, operat în Italia

„Nicusor Bancu a fost operat la Roma in clinica profesorului Mariani. Intervenția chirurgicală a fost una de succes și nu au fost complicatii. Îl așteptăm in cel mai scurt timp pe teren pe căpitanul nostru”, a transmis Universitatea Craiova pe Facebook.

În urma accidentării, Nicușor Bancu ratează și meciurile amicale ale României cu Slovenia (azi, ora 18:30) și cu Moldova (duminică, ora 20:30). În locul său, selecționerul Edi Iordănescu l-a convocat pe Bogdan Vătăjelu.

Nicușor ar fi putut scăpa mai ieftin dacă s-ar fi oprit când a sesizat prima oară că are probleme. Fotbalistul a auzit două trosnituri înainte de accidentare. După prima, a continuat să forțeze, a încercat să mai joace, abia după a doua s-a prăbușit pe gazon și nu a mai putut continua meciul.

Citește și:

A lucrat și cu Becali, și cu Mititelu, iar acum spune cum poate să supraviețuiască un fotbalist unor astfel de patroni: „La asta se uită ei”

„Vă ia capul la câte goluri a dat!” » „Superatacantul” ofertat de Gigi Becali nu l-a uitat pe patronul FCSB. Unde a ajuns să joace în prezent

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
andreas1965
andreas1965  •  18 Noiembrie 2022, 11:25

O pierdere imensa pt Craiova acolo pe banda stanga , imposibil de inlocuit degraba. Era pe varf de forma cu un mare travaliu si un aport ofensiv f. important. ( pase , centrari )

stefan..
stefan..  •  17 Noiembrie 2022, 18:27

Sanatate si sa-l revedem cat mai curand in lotul Stiintei. Altfel, Bancu a pus umarul la mazilirea unor antrenori ai Universitatii Craiova. Asta e...

dobrin
dobrin  •  17 Noiembrie 2022, 17:12

Insanatosire grabnica!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează