GSP SPECIAL  »  SPECIAL  »  GALA GSP 2022

EXCLUSIV // VIDEO A lucrat și cu Becali, și cu Mititelu, iar acum spune cum poate să supraviețuiască un fotbalist unor astfel de patroni: „La asta se uită ei”

Articol de - Publicat joi, 17 noiembrie 2022 11:34 / Actualizat joi, 17 noiembrie 2022 13:02

Andrea Compagno (26 de ani), Fotbalistul Străin al Anului 2022 în Ancheta Gazetei Sporturilor, a povestit cum este să lucrezi cu Gigi Becali, dar și cum a decurs colaborarea cu Adrian Mititelu, la FCU Craiova. 

Compagno a jucat la olteni între 2020 și 2022. El a fost adus în România de la Tre Fiori, din San Marino. Atacantul a fost vândut de FCU Craiova la FCSB în vara lui 2022, pentru 1,5 milioane de euro. 

În interviul acordat de italian la Gala GSP (dialogul integral e AICI), Andrea a fost întrebat despre patronii impulsivi pe care i-a avut în carieră. 

VIDEO. Andrea Compagno, Fotbalistul Străin al Anului 2022: „Presiunea e bună”

- Spui că-ți place presiunea, ai jucat la un club cu un patron impulsiv, acum ești la altul. Ți-a fost teamă de reacțiile lui Gigi Becali? 
- Niciodată. Frică, niciodată! Presiune e, dar, sincer, cred că presiunea e bună pentru fotbaliști. Te împinge să dai totul. La fiecare antrenament, meci. OK, uneori poți greși, alteori faci lucrurile bine. Importantă e atitudinea. La asta se uită și patronii, și suporterii. Nu suntem roboți, și la cel mai înalt nivel se greșește, dar cred că dacă ai atitudine bună, nu ai nicio problemă nici cu suporterii, nici cu patronul.

Nici nu credeam că domnul Mititelu o să renunțe la mine. E foarte ambițios, vrea să ducă echipa la cel mai înalt nivel. Însă a fost o afacere bună pentru toată lumea. 

Domnul Mititelu a avut mare încredere în mine, deși am venit din San Marino, unde nivelul nu e foarte mare. Dar a avut mare încredere în mine. M-a văzut, am venit gratis și a luat 1,5 milioane de euro pe mine
Andrea Compagno, atacant FCSB

Citește și:

Antrenorul Anului 2022 » Reacția lui Dan Petrescu, după ce a aflat că l-a egalat pe Mircea Lucescu: „Pff... Mi s-a făcut pielea de găină!”

Belodedici, legendă GSP, dezvăluie cum se menține într-o formă de excepție: „Am mâncat mult, mult pește”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează