FOTBAL  »  LIGA 1  »  CRAIOVA

CS Universitatea Craiova, gest umanitar pentru Spitalul de Boli Infecțioase din Craiova » Achiziție făcută împreună cu fanii de 12.500 de euro

Craiova ajută Spitalul Clinic de Boli Infecțioase „Victor Babeș
Craiova ajută Spitalul Clinic de Boli Infecțioase „Victor Babeș"

Articol de - Publicat miercuri, 01 aprilie 2020 20:12

Cluburile de fotbal din Liga 1 sau din eșalonul secund au organizat în ultima perioadă diverse meciuri virtuale cu scopul de a strânge cât mai mulți bani ca să ajute cadrele medicale de la diverse spitale din țară în luptă crâncenă cu pandemia de coronavirus. 

Cei de la CS Universitatea Craiova, clubul și Peluza Nord, au pus-o de un meci de FIFA 20 în week-end-ul trecut. Scorul a contat mai puțin, 5-3 pentru reprezentanții grupării din Bănie, important este că s-au strâns 12.500 de euro, bani pentru Spitalul Clinic de Boli Infecțioase „Victor Babeș" din localitate.

Astăzi, juveții au anunțat pe ce s-a cheltuit suma strânsă din biletele vândute online. După ce-au existat consultări cu cadrele medicale ale spitalului din Craiova, cei de la club au prezentat decontul pe pagina de facebook a alb-albaștrilor și-au transmis oamenilor: 

„Vă prezentăm, mai jos, factura proforma și ordinul de plată cu produsele achiziționate în cursul zilei de ieri la cererea Spitalului "Victor Babeș", urmând ca acestea să ajungă la Craiova în cel mai scurt timp posibil. 

Este vorba de un frigider tip bancă de sânge, capacitate 45 L, model B51 și o Plasma Thawer WPFD 1/2 (MD)".

CS Universitatea Craiova, gest umanitar pentru Spitalul de Boli Infecțioase din Craiova » Achiziție făcută împreună cu fanii de 12.500 de euro

4.500 de euroau strâns cei de la U Cluj, după un meci de FIFA 20 cu Dinamo, pentru spitalul din oraș

Citește mai multe știri din Liga 1:

Decizia clară luată de UEFA » Până când se poate juca în Liga 1

Geambașu după declarațiile controversate ale lui Goian: „E la modă să dai șpițuri în fundul UE și să venerezi aceeași parte anatomică a Maicii Rusii”

Playtech: IREAL! Câți BANI a câștigat Smiley! Este halucinant de bogat, dar a luat o decizie bizară


Comentarii (2)
1370449376491618
Vali Manda  •  02 Aprilie 2020, 18:19

Felicitări! Dar ar trebui donat si Spitalul nr 1. Acolo sunt lipsuri mari.

samertx
samertx  •  01 Aprilie 2020, 22:19

Frumos gestul. Felicitări!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează