FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Sorin Cârțu, prima reacție după ce a fost ales președinte la Craiova: „Vreau să ne îndeplinim obiectivul maxim, cel de a câștiga campionatul”

Sorin Cârțu, noul președinte al celor de la CSU Craiova
Sorin Cârțu, noul președinte al celor de la CSU Craiova

Articol de GSP - Publicat luni, 11 aprilie 2022 12:15 / Actualizat luni, 11 aprilie 2022 12:39

Sorin Cârțu (66 de ani) a fost reales în funcția de președinte al celor de la CSU Craiova în urma alegerilor ținute înaintea meciului cu CFR Cluj, câștigat de olteni, scor 3-2.

Cârțu, care era singurul candidat pentru acest post, a câștigat un nou mandat de 2 ani la „cârma”oltenilor. Anunțul a fost făcut de club, după centralizarea voturilor celor 1256 de persoane participante la scrutin.

CSU Craiova - CFR Cluj 3-2. Sorin Cârțu a avut un remarcat neașteptat: „Asta chiar a fost o mutare inspirată!”
CSU Craiova - CFR Cluj 3-2
CSU Craiova - CFR Cluj 3-2. Sorin Cârțu a avut un remarcat neașteptat: „Asta chiar a fost o mutare inspirată!”

Luni dimineață, „Sorinaccio” a ținut o conferință de presă în care a oferit primele reacții după ce a fost reales pentru încă 2 ani ca președinte al Craiovei.

Sorin Cârțu: „Toată lumea e mulțumită de modul cum au decurs votările”

„Suntem după o zi cât se poate de împlinită, care a creat cea mai mare bucurie. Mulțumesc pentru că sunt într-o veche și nouă postură. Nouă prin modul în care am fost investit în această funcție prin aceste alegeri. Suntem un club pionier în acest proces. 

Din câte am fost informat, toată lumea e mulțumită de modul cum au decurs votările, chiar și numărul de participanți. S-a făcut totul la vedere, a fost transparență maximă și din acest punct de vedere se consideră o reușită și ca procent de participare. Am fi vrut să fie mai mulți candidați, nu a fost vina nimănui. 

Criterile care au fost puse pentru a participa nu erau imposibile pentru cei care doreau să participe. Și pentru mine a fost o surpriză că am fost singurul candidat, mă așteptam să am ceva concurență, dar am luat acest gest ca pe unul de recunoștință pe care eventualii candidați care ar fi vrut să participe l-au avut față de mine pentru tot ce am reprezentat și reprezint pentru orașul Craiova ca fotbalist, ca antrenor și ca președinte. 

Următorii 2 ani îmi doresc să fie cât se poate de fructoși, să ne realizăm obiectivul maxim, cel care ghidează în tot ceea ce facem noi, acela de a câștiga campionatul”, a declarat Sorin Cârțu.

Sorin Cârțu: „De ce să iau o decizie, lucrurile merg bine la club”

Întrebat dacă se va implica în politica de transferuri din vară și dacă va lua decizii importante în următoarea perioadă, Cârțu a răspuns:

„Nu vreau să vorbesc de acest lucru în acest moment. Mai sunt 6 meciuri din play-off, mai sunt meciurile din Cupă. E clar că vine o perioadă de transferuri în vară și se va acționa, dar nu în ideea că vom da afară jucători ca să aducem alții. 

E clar că echipa va fi îmbunătățită, mai avem nevoie de un fundaș central pe care în acest moment îl căutăm. De ce să iau o decizie, lucrurile merg bine la club”, a completat Cârțu.

VIDEO Sorin Cârțu, după CSU Craiova - CFR 3-2: „Am meritat victoria, s-a făcut dreptate”

Citește alte știri din Liga 1:

Markovic, mesaj către Edi Iordănescu după golul cu CFR: „Pot să fiu atacantul naționalei!”
CSU Craiova - CFR Cluj 3-2
Markovic, mesaj către Edi Iordănescu după golul cu CFR: „Pot să fiu atacantul naționalei!”
Ilie Dumitrescu, despre momentul decisiv care a schimbat soarta partidei CSU Craiova - CFR Cluj: „Asta se numește inspirație”
CSU Craiova - CFR Cluj 3-2
Ilie Dumitrescu, despre momentul decisiv care a schimbat soarta partidei CSU Craiova - CFR Cluj: „Asta se numește inspirație”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
1764061520284739
George Adrian Popescu  •  11 Aprilie 2022, 17:11

Rezultatele pozitive vin prin implicare și profesionalism, nu prin caterinca la tv. Ne trebuie un fundaș central, da, ne trebuie un fundaș dreapta, da, ne mai trebuie un jucător de banda dreapta, da, ne trebuie un înlocuitor pentru Dan Nistor care începe sa dea rateuri {varsta}, da, nu trebuie o susținere absoluta pentru Reghe, da. Cam multe "da" - uri.

dodo001
dodo001  •  11 Aprilie 2022, 13:04

Daca mai face CFR vreo doi pasi gresiti aveti toate sansele chiar in acest an.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează