FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - VOLUNTARI

VIDEO+FOTO După FCSB, Voluntari o încurcă și pe CSU Craiova » Clasamentul ACUM

CSU Craiova - Voluntari
Foto: facebook/csuniversitatea +8   FOTO
CSU Craiova - Voluntari Foto: facebook/csuniversitatea

Articol de - Publicat vineri, 30 septembrie 2022 23:00 / Actualizat sambata, 01 octombrie 2022 02:59

CSU Craiova și FC Voluntari au remizat în primul meci al etapei #12 din Liga 1, scor 1-1.

Toate rezultate etapei #12 din Liga 1

După ce a distrus derby-ul Băniei, Istvan Kovacs a fost „pensionat” de CCA și trimis timp de șase etape doar să se uite pe monitoarele din camera VAR. La 55 de zile de la acel joc, Kovacs s-a întors tot la o confruntare a Craiovei lui Rotaru căreia i-a pus pe tavă un penalty inventat cu marea rivală din oraș. De această dată nu s-a mai făcut de băcănie. 

Dar nici meciul n-a fost de așa natură încât să-l încurce. N-a avut ritmul și presiunea de atunci, iar fanii pătimași s-au transformat în simpli spectatori de teatru. Totul s-a rezumat la un fotbal lent, în care fiecare jucător al lui Rădoi a încercat „floricele” în loc să joace simplu și eficient. 

După FCSB, Voluntari o încurcă și pe CSU Craiova

Cu o apărare betonată ca în vremurile bune, atacanții Științei s-au chinuit serios, iar Craiovei i-a fost greu să spargă zidul ilfovenilor lui Ciobotariu. Chiar și așa a fost cea mai periculoasă. Roguljici (6) a pătruns elegant în careu, dar șutul său s-ar fi punctat doar la rugby, mult peste poartă. 

A intrat în rol Crețu, de departe cel mai bun jucător al primei părți: șut din afara careului în brațele lui Popa, apoi transversală zdruncinată serios (30). Voluntariul? Inexistent! Indicațiile lui Ciobotariu au rămas în vestiarul de lângă primăria lui Pandele. Fără nicio idee de joc, echipa începe să se transforme într-una de pluton, care nu mai are strălucirea din sezonul trecut. 

+4 FOTO

Schimbare la față în repriza a doua dintre CSU Craiova și Voluntari

La reluare, antifotbalul greu de înțeles al ilfovenilor care au venit doar la mica ciupeală în Bănie a continuat, dar a dat și roade. Surpinzător! Contrar la tot ce s-a întâmplat în meci, Voluntariul a deschis scorul! 

Nemec i-a pasat fin lui Damașcan, internaționalul moldovean a prins un șut necruțător cu dreptul (55) și a adus tăcerea pe „Oblemeco”, învingându-l pe Lazar. Oltenii s-au zbătut, au alergat, au ajuns de mai multe ori în careul lui Popa, dar mână de ajutor a venit de la argentinianul Matricardi

Cu gândul în altă parte, i-a luat picioarele lui Ivan în careu, Kovacs a arătat punctul cu var, Andrei a bătut sigur și a adus egalarea (72). Dar și entuziasmul în tabăra alb-albastră. Timp mai era. Ivan a avut șansa „dublei”, dar șutul din întoarcere cu dreptul (84) a prins doar plasa laterală, iar „capul” lui Papp (85) a fost prins fără probleme. 

Oltenii au cerut un penalty pe final de meci la hențul lui Meleke, dar ochiul vigilent al lui Horațiu Feșnic din camera VAR i-a salvat pe ilfoveni, observând un alt henț făcut de Căpățână cu câteva secunde înainte. 

D. Florea putea îngenunchea Craiova (90+2), dar, aflat singur cu Lazar, a tras în portar, în loc să nimerească poarta! Prelungirile prelungirilor s-au terminat și Rădoi tot nu leagă două victorii la rând pe banca oltenilor.

Primul patron din Liga 1, după Gigi Becali, care recunoaște implicarea peste antrenori: „Să fim sinceri. Credeți că eu nu mă bag?”
PRIETENII LUI OVIDIU
Primul patron din Liga 1, după Gigi Becali, care recunoaște implicarea peste antrenori: „Să fim sinceri. Credeți că eu nu mă bag?”

FINAL. CSU Craiova - Voluntari 1-1

CSU Craiova - Voluntari, echipe de start: 

Universitatea Craiova: Lazar – Vătăjelu, Papp, Raul Silva, Mitrea, Bancu – Al. Crețu, Screciu, Nistor – Markovic, Roguljic.
Rezerve: Rusu, Găman, Martic, Căpățînă, Mateiu, Hanca, Cîmpanu, Florescu, A. Ivan
Absent: Koljici (accidentat)
Antrenor: Mirel Rădoi

Voluntari: M. Popa - Meleke, Matricardi, Armaș - Costin, Tavares, Droppa, Aliji - Damașcan, Nemec, Rață. 
Rezerve: J. Fernandez, Marrone, Andres, Achim, Andrei, N. Popescu, M. Lopes, Florea, Garcia
Absenți: -
Antrenor: Liviu Ciobotariu

Stadion: „Ion Oblemeco”
Arbitru: Kovacs Istvan (Carei - Satu Mare), A1: Marinescu Vasile (Bucureşti), A2: Artene Ovidiu (Vaslui), Arbitru VAR: Fesnic Horatiu Mircea, Arbitru AVAR: Marica Mihai Marius

Conferință de presă Universitatea Craiova 

Conferință de presă Voluntari

Citește și alte știri din Liga 1:

Duckadam taxează suspendarea primită de Săpunaru: „Dacă era o altă echipă, o umfla de nu se vedea”

Situație incredibilă: Burcă a jucat cu fractură la națională » Rezultat: ghips + 3 săptămâni out!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (45)
tsv1860munchen
tsv1860munchen  •  01 Octombrie 2022, 09:45
Postat de 1altu pe 30 Septembrie 2022, 23:04

Iar câștigă clona "campeonatul" :)))))))) a fost programul cornu' și laptele in peluza nord :))))) phahahahah Râșii țării

Uitasem că fuc 1848 a bătut cu 5-0 etapa trecuta pe Voluntari și noi am scos doar un amarat de egal , csf

TIborSzoltan
TIborSzoltan  •  01 Octombrie 2022, 09:23
Postat de george.br pe 01 Octombrie 2022, 00:50

Impertinenta ta atige cota maxima cand te plangi de VAR! Nu cred ca ai uitat cum acelasi VAR v-a pus-o pe ... var, inventand hentul cu capul.

Un biet umilit neștiutor de carte. Regulile nu sunt cele pe care vrei tu sa le spui, ci cele scrise in regulamente. In Bărăgan pe dreapta nu se vede, aici e pagina Stiintei nu a umililor Feceu cunoatron Arestat pentru FURT din bugetul statului si al Stiintei - ce bine ca nu mai e Stiinta la hot!!!

gioni49
gioni49  •  01 Octombrie 2022, 09:22

clonatii sunt varza huuuuo desfintarea

Vezi toate comentariile (45)
Comentează