FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV CTP, amenințat cu moartea de Gigi Becali: „Mă suna să mă avertizeze”

Articol de GSP - Publicat joi, 18 martie 2021 17:54 / Actualizat joi, 18 martie 2021 20:04

Cristian Tudor Popescu, unul dintre cei mai importanți jurnaliști români post-decembriști, a dezvăluit la emisiunea "Prietenii lui Ovidiu", de pe GSP.ro, că în trecut era sunat des de Gigi Becali, dar că în prezent între cei doi nu mai există niciun fel de relație.

- Relația cu Gigi Becali cum mai e?
- Gigi Becali mă mai suna acum 15-20 de ani, acum nu avem niciun raport. Nu știu care este legătura cu fotbalul a domnului Becali. Mă mai suna să mă avertizeze că nu e bine să mă iau de Sființii Părinți, de Biserică. "Nu e bine, o să te blesteme preoții și blestemul preoțesc nu se șterge". Bine, OK! A vrut să-mi dăruiască niște cărți, Viețile Sfinților, în trei volume. Am refuzat amabil, politicos.

- Ați avut și un conflict cu el. 
- Nu mai amintesc episodul în care a vrut să-mi dea cu o scrumieră în cap, în public. Prin 2001 a fost scandalul cu scrumiera, cu amenințări cu moartea și așa mai departe. Ce-a fost s-a dus... Nu mai contează. Acum nu mai avem niciun fel de relație. Eu uit lucrurile astea, dar nu iert! De iertat nu iert, dar uit. Nu pot să țin minte atâtea lucruri urâte, rele, pentru că mi se strică mintea.

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV CTP, necruțător cu Diego Maradona: „A intrat de atâtea ori drogat pe teren! A marcat un gol fals, un gol cu furt, un gol necinstit”

CTP, comentariu acid: „La noi, sportul e susținut de părinți. Vai de steaua lor! În Ungaria se investește masiv pentru că e un stat naționalist, agresiv, de tip ceaușist!”

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (16)
godot
godot  •  19 Martie 2021, 08:10

*** uit, dar nu iert. Care-i logica in absurditatea asta? Invers merge.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

elgabri
elgabri  •  18 Martie 2021, 23:05

Asta, Gigi, Mitica si Vadim dumnezeu sa l ierte un careu de asi ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

112651963934596
Neagu Mihai  •  18 Martie 2021, 22:14

Ripensistu : cel mai odios om al planetei e strigoiul CTP ! fara dubii...

Vezi toate comentariile (16)
Comentează