LIGA 1  ·  DINAMO

EXCLUSIV VIDEO Culisele implicării lui Mircea și Răzvan Lucescu la Dinamo: „Vă dezvălui un secret. Ne-au spus că sunt primii care vor face asta”

Mircea Lucescu și Răzvan Lucescu s-au alăturat proiectului „Doar Dinamo București”.
Mircea Lucescu și Răzvan Lucescu s-au alăturat proiectului „Doar Dinamo București”.

Articol de - Publicat miercuri, 03 iunie 2020 10:58

Proiectul socios „Doar Dinamo București”, care a strâns peste 500.000 de euro din donații, s-a întărit recent cu două nume grele: Mircea Lucescu (74 de ani) și Răzvan Lucescu (51 de ani) au devenit membri DDB Elite, donând fiecare câte 1.948 de euro pentru Dinamo

Invitat în această dimineață la emisiunea GSP Live, Robert Thomas, unul dintre reprezentanții proiectului, a oferit detalii despre modul în care familia Lucescu a luat decizia de a se implica financiar la Dinamo. 

„Mircea Lucescu este deja implicat la Dinamo, din moment ce a făcut acest pas. I-a adunat la masă pe oamenii care reprezită acest proiect, a vrut să vadă despre ce este vorba. A întors pe toate părțile fiecare parte a proiectului. Apoi, a cerut un timp de gândire. 

Ei au luat la studiu tot ce înseamnă proiectul și tot ce-și propune el în viitor. S-a consultat cu Răzvan Lucescu și au spus: «Ne implicăm!», ”, a afirmat Robert Thomas, reprezentant DDB, la GSP Live. 

Familia Lucescu vrea să investească și mai mult la Dinamo

Robert Thomas a adăugat apoi că Răzvan și Mircea Lucescu intenționează să investească în „Ștefan cel Mare” o sumă mult mai mare decât cea pe care au donat-o acum.

„Există varianta de a fi membru DDB Elite, unde cotizația este de 1.948 de euro, dar amândoi au spus că este puțin. Familia Lucescu nu vrea să se implice doar cu 1.948 de euro.

Se implică cu numele cu experiența și vă dezvălui un secret. Ne-au spus: «Băieți , faceți o categorie de membri ai programului DDB care să doneze de 10 ori ceea ce înseamnă DDB Elite. Noi suntem primii care ne vom înscrie în acea categorie»”, a spus omul care reprezintă DDB. 

Dinamoviștii vin alături de fani

Mircea Lucescu și Răzvan Lucescu s-au alăturat unei liste impresionante de membri elite, din care mai fac parte Cristi Borcea, Patrick Borcea, Claudiu Florică, Nicolae Stanciu, Cornel Șfaițer, George Țucudean, Cosmin Moți, Dragoș Grigore, Dorin Rotariu, Ionuț Nedelcearu sau fostul ministru Andrei Gerea. 

Numele tuturor celor înscriși în program vor fi prezente pe tricoul oficial de joc al lui Dinamo în sezonul următor de Liga 1.

Citește și alte știri despre Dinamo:Elena Băsescu a dispărut complet din viața politică. Anunțul uluitor făcut acum de fiica fostului președinte
Libertatea
Comentarii (9)
mir21  •  04 Iunie 2020, 06:22

Povesti cu pesti de la thomas cetire

creeperno  •  03 Iunie 2020, 22:42

Respect

eagleye  •  03 Iunie 2020, 15:20
Postat de alin_andrei pe 03 Iunie 2020, 14:27

Daca aveau vre'o intentie serioasa,cumparau Dinamo!!! Datoriile sunt salariul lui Lucescu jr pe un an,cu bonusuri incluse!!! Despre ce vbim???...ca sa nu mai zic ca au lichiditati de 70-80 milioane!!!...dar nu vor,pt ca negoita nu arr nimic!!! Totul e la Badea, de asta si tine echipa in L4!!! Ganditi si analizati actele!!! Badea i.a vandut locul in L1 lui Negoita si i.a inchiriat culorile si stema...atat!

Bai baiatule iti place mult sa vorbesti pe banii altora. Daca investesc trebuie sa se implice si cu munca iar asta inseamna sa lase salariul ala si sa vina aici sa spere ca in cativa ani va scoate bani din asta.

Vezi toate comentariile (9 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
Program TV complet

Liga 1