FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV UPDATE PCH confirmă venirea lui Mircea Lucescu lângă Dinamo: „Nu doar ca Elită DDB!”

Mircea Lucescu a devenit membru DDB
Mircea Lucescu a devenit membru DDB

Articol de - Publicat miercuri, 27 mai 2020 17:25

Mircea Lucescu (74 de ani) a devenit membru elite în programul „Doar Dinamo București”. Tot astăzi, fiul Răzvan Lucescu s-a alăturat inițiativei fanilor. 

UPDATE 

Peluza Cătălin Hîldan a confirmat informația Gazetei Sporturilor, conform căreia Mircea Lucescu s-a alăturat proiectului DDB. Fanii văd în gestul familiei Lucescu un exemplu pentru toți dinamoviștii: „Și-a luat timp, s-a sfătuit cu Răzvan și a venit cu toată inima. Nu doar ca Elită DDB, ci ca un susținător al demersului nostru. NEA MIRCEA, SUNTEM AICI! Ușor, ușor vom aduce toți câinii ACASĂ. Mai avem atâtea de făcut în viața asta...”.

Mircea Lucescu, aproape de Dinamo

Programul fanilor dinamoviști atrage nume din ce în ce mai mari. După ce ieri Cristi Borcea și fiul Patrick au intrat în posesia cardului elite, astăzi a venit rândul lui Mircea Lucescu să facă acest pas, susțin surse GSP.ro. „Il Luce” va sprijini formația din Ștefan cel Mare cu suma de 1.948 de euro. 

Dinamoviștii vin alături de fani

Mircea Lucescu se alătură unei liste impresionante de membri elite, din care mai fac parte Cristi Borcea, Patrick Borcea, Claudiu Florică, Nicolae Stanciu, Cornel Șfaițer, George Țucudean, Cosmin Moți, Dragoș Grigore, Dorin Rotariu, Ionuț Nedelcearu sau fostul ministru Andrei Gerea. Numele tuturor celor înscriși în program va apărea pe tricoul oficial de joc al lui Dinamo în sezonul următor de Liga 1.

Fanii așteaptă investitori

Cum tratativele cu investitorii spanioli au căzut, fanii dinamoviști și-au asumat preluarea clubului, anunțând că vor atrage alături nume investitori importanți. 

„Acum intervenim pentru a salva încă o dată Dinamo, dacă nu există altă variantă. După ce preluăm noi clubul, poate să apară un investitor serios care să preia de la noi, ar prelua mai avantajos. În momentul acela vor fi investitori și oameni de afaceri importanți care vor intra alături de noi, oameni cunoscuți care prezintă foarte multă încredere”
- Robert Thomas, membru DDB

VIDEO / Cristi Borcea și fiul Patrick-Cristian Borcea au devenit membri Elite în programul DDB

Citește și alte știri despre Dinamo:

Încă un rival o ajută pe Dinamo! Răzvan Lucescu, membru de elită în DDB: „Sângele apă nu se face! Ăsta e doar începutul”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (21)
trink
trink  •  28 Mai 2020, 15:20

donatii pentru cele necesare parastasului!

138672209828437
Gelu Oanca  •  28 Mai 2020, 11:55

Ce multumit este Negoita, el este patron dar suporterii finanteaza clubul. El nu doreste sa vanda clubul se joaca cu toti DINAMOVISTIIsa il sustina cu bani. ESTE UN ESCROC CARE INSEALA SUFLAREA DINAMOVISTA.

corectu
corectu  •  28 Mai 2020, 07:49

Dinamo continuă joaca de-a vânzarea.Nimeni nu mai cumpără.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează