LIGA 1  ·  DINAMO

Încă un rival o ajută pe Dinamo! Răzvan Lucescu, membru de elită în DDB: „Sângele apă nu se face! Ăsta e doar începutul”

Răzvan Lucescu, fost jucător la Rapid, o ajută pe Dinamo // FOTO: 1923.ro
Răzvan Lucescu, fost jucător la Rapid, o ajută pe Dinamo // FOTO: 1923.ro

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 mai 2020 14:18

Răzvan Lucescu (51 de ani), rivalul lui Dinamo pe când o antrena pe Rapid, a decis să ajute și el cu bani echipa alb-roșie și s-a înscris în Programul Doar Dinamo București, așa cum a făcut-o în trecut și Nicolae Stanciu, fost jucător la FCSB.

Peluza Cătălin Hîldan a anunțat azi pe pagina de Facebook că Răzvan Lucescu, antrenorul lui Al Hilal, este cel mai nou membru al Programului „Doar Dinamo București”. Tehnicianul, care nu a jucat la echipa de seniori și nu a antrenat niciodată la Dinamo, va avea card Elită, ceea ce înseamnă că anual va da 1.948 de euro pentru clubul alb-roșu.

Dinamoviștii și-au amintit de primii pași făcuți de Răzvan în fotbal, la Dinamo, alături de Mircea Lucescu, și speră ca și antrenorul de 74 de ani să-i ajute pe „câini”.

„Sângele apă nu se face! Răzvan Lucescu, Elita DDB ...și mai mult decât atât!

Mircea Lucescu a format oameni. Nu doar fotbaliști și antrenori, ci și caractere. Unul dintre oameni este Răzvan.Cel care a pășit pentru prima dată pe gazon trecând prin tunelul de sub tribuna a 2-a din Ștefan cel Mare, de mână cu tatăl său. Acolo a lovit pentru prima dată mingea de fotbal. Primii pași în viață și primii pași în fotbal Acum a făcut primul pas înapoi către locul în care s-a format. Și într-o zi va intra pe aceleași porți, alături de cel care l-a purtat pentru pentru prima dată pe umeri, iar apoi de mână în Parcul Sportiv Dinamo.
Pentru că de nimic nu-i este mai mult dor unui om realizat, decât de locurile natale.«Ștefan cel Mare este locul unde merită să se întoarcă» nu doar ca oaspete, nu doar în vizită. Este locul de care aparține toată copilăria și adolescența lui, pentru că a fost jucătorul lui Dinamo

.De aici a plecat la Sportul Studențesc. Nu putem să uităm declarația lui după meciul în care a blocat-o pe Steaua de unul singur:  «Dedic acest rezultat tatălui meu și tuturor antisteliștilor din România!». Avea 16 ani când a plecat de la Dinamo. Atunci când a ieșit pe poartă a luat cu el cel mai prețios cadou. Nu mingea, nu mănușile, nu ghetele, ci cuvintele simple ale seniorului: «Eu cred în tine, Răzvan!».Lumea l-a salutat cu «Baftă, Juniorule!», dar puțini și-au imaginat că într-o zi va avea Grecia la picioare ca antrenor și că în același an va cuceri cel mai râvnit trofeu al Asiei. 

Răzvan ne-a transmis că nu poate rămâne indiferent văzând ce se întâmpla cu clubul care l-a format. Și ne-a mai spus că se înscrie ca Elită, dar acesta e doar începutul. Programul DDB este în faza adolescenței, dar care a trecut de mult la fapte. Transmite-i și tu aceleași cuvinte ale lui Mircea Lucescu, «Eu cred în tine și pune umărul la creșterea lui, devenind membru DDB»” 
comunicat PCH

27 de meciuriîn campionat, 3 meciuri în cupele europene și 3 meciuri în Cupa României are Răzvan Lucescu ca jucător la Rapid

181 de meciuriare Lucescu ca antrenor la formația din Giulești

4 sezoanea antrenat Răzvan Lucescu la Rapid: între 2005 și 2007 și între 2011 și 2012.

2 Cupeare Lucescu cu Rapid, ca antrenor la Rapid, și o prezență în sferturile Cupei UEFA

VIDEO. Adrian Mihalcea a impus un regim cazon în cantonamentul lui Dinamo

Citește mai multe știri despre Dinamo:Detalii cutremărătoare despre românca eliberată după 11 ani de sclavie în Spania. Greșeala făcută de proxeneți, așa au fost prinși
Libertatea
Comentarii (16)
creeperno  •  27 Mai 2020, 22:53

Poate vorbeste cu un arab p-acolo sa arunce niste bani in caini si sa devenim iarasi dulai

ceaiuri  •  27 Mai 2020, 17:32

sa fie calul troian..pt o noua conducere

Ticu Troya  •  27 Mai 2020, 17:24

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (16 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
17:00 Tenis, WTA
Turneul din Palermo
Digi 2, Digi 4
Program TV complet

Liga 1