FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Cum a ales FCSB, alungată de pe Arena Națională, noua casă: „3 lucruri au contat”

Edi Iordănescu, 43 de ani, antrenorul celor de la FCSB, a motivat de ce vicecampioana a decis să se mute la Buzău, după ce Arena Națională a devenit indisponibilă.
Edi Iordănescu, 43 de ani, antrenorul celor de la FCSB, a motivat de ce vicecampioana a decis să se mute la Buzău, după ce Arena Națională a devenit indisponibilă.

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 octombrie 2021 19:00 / Actualizat sambata, 09 octombrie 2021 19:10

Edi Iordănescu, 43 de ani, antrenorul celor de la FCSB, a motivat de ce vicecampioana a decis să se mute la Buzău, după ce Arena Națională a devenit indisponibilă.

În perioada următoare, cel mai mare stadion al țării va fi locul de desfășurare al turneului „The International”, competiție online de Dota 2.

Pentru că nu i s-a permis accesul pe stadionul Ghencea, FCSB e nevoită să plece din București. Astfel, echipa roș-albastră va juca din nou la Buzău.

După pauza provocată de meciurile echipei naționale, FCSB va evolua acasă împotriva celor de la CS Mioveni (16 octombrie) și FC Argeș (30 octombrie).

Edi Iordănescu, antrenor FCSB: „Avem mulți suporteri în Buzău”

„M-au interesat câteva amănunte. Să fie confortabil pentru echipă, pentru băieți, să se simtă confortabil cu locul. Încercăm să scoatem ceva bun din această nefericire, pentru că nu e ușor să să joci meciurile de acasă în deplasare, să îți cauți stadion. 

Apoi, m-a interesat ca suprafața să fie una bună, pentru că suntem o echipă care încearcă să creeze o anumită identitate de joc bazându-se pe posesie și pe circulația mingii, iar pentru asta e nevoie de calitate.

În plus, Buzăul este un oraș cu foarte mulți suporteri care susțin această echipă. Fac apel către ei să vină alături de noi și să ne susțină pentru că avem nevoie”, a declarat Iordănescu Jr. pentru FCSB TV.

Cum a ales FCSB, alungată de pe Arena Națională, noua casă: „3 lucruri au contat”
12.000 de locuri este capacitatea stadionului din Buzău

FCSB a câştigat amicalul cu Astra

FCSB a profitat de pauza provocată de partidele naționalei și a jucat un amical cu Astra Giurgiu, 2-0.

Golurile echipe roș-albastre au fost marcate de Florin Tănase, în minutul 3, și Răzvan Oaidă, în minutul 48.

Florin Tănase a revenit la FCSB

Pe lângă victorie, Edi Iordănescu s-a bucurat și de revenirea lui Florin Tănase, căpitanul FCSB, care nu a mai jucat într-un meci oficial din 29 august (1-4 cu CFR Cluj).

FCSB: Straton – Crețu, Haruț, Cristea, Ov. Popescu – Oaidă, Olaru, Tănase – Gheorghe, Dumiter, M. Tănasă
Au mai intrat: A. Miron, Paulo Vinicius, Ștefan Moraru

În acest meci, la FCSB au debutat și doi jucători de 16 ani, Matei Tănasă (atacant) și Ștefan Moraru (atacant).

Citește mai multe știri despre FCSB:

Vești excelente pentru FCSB! Edi Iordănescu a anunțat când revine Tavi Popescu

CFR Cluj, FCSB și CSU Craiova apelează la metode sovietice! Petrescu, Iordănescu și Reghecampf, alte reguli față de fotbalul profesionist din Occident

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (66)
c23665
c23665  •  10 Octombrie 2021, 10:43
Postat de mosh_gerilla.1948 pe 10 Octombrie 2021, 09:56

Sau, într-un (singur) cuvânt, ALUNGATĂ.

Daca ai contract de inchiriere ferm nu te poate alunga nimeni! Dar asta presupune costuri. Si nu e stilul FC FKSB sa plateasca. Eu daca am contract de inchiriere pentru apartament, nu poate sa vina proprietarul sa-mi spuna sa las apartamentul liber sambata viitoare, pentru ca vrea sa dea o petrecere cu manele!

csa.regal.2017
csa.regal.2017  •  10 Octombrie 2021, 10:30
Postat de catalynn pe 10 Octombrie 2021, 09:30

Neinteresant! La box mă uit doar rar, dacă este îndeplinită una dintre condiții 1) e “meciul secolului” 2) boxează un roman pt una dintre centuri 3) in ring intra un fcsbist cu un stelist. :-))) In rest, bravo Bibi, super meci, o încleștare de 3 ore in care adversara refuza pur și simplu sa piardă, mult peste puterea de înțelegere a unui fcsbist care se uita la doua huidume cu creier ca al lui, cărându-și pumni! :-))) Ziua a început frumos, dacă Sori o bate pe Svitolina ar fi chiar superba! :-)))

Te bat la tenis de zici după meci ca ai jucat box, îți aduni de jos aia 3 neuroni

mosh_gerilla.1948
mosh_gerilla.1948  •  10 Octombrie 2021, 09:56
Postat de amadeus2021 pe 10 Octombrie 2021, 09:48

FCSB este peste tot acasă, adică nicăieri.

Sau, într-un (singur) cuvânt, ALUNGATĂ.

Vezi toate comentariile (66)
Comentează