FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Cum a apărut conflictul dintre Reghe și Neubert » Noi detalii despre cearta dintre cei doi: "Trebuia să rămână la statutul lui!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 august 2016 18:23

Ciprian Panait, fostul colaborator al lui Laurențiu Reghecampf de la Al Hilal, a vorbit despre problemele pe care tehnicianul Stelei le-a avut cu preparatorul Thomas Neubert, care n-a plecat pe ușa din față de la formația roș-albastră.

"După ce Reghecampf a plecat de la Al Hilal, relațiile dintre noi nu au fost cordiale. Unul dintre motive a fost tocmai Neubert, un om de la care am învățat enorm.

Eu nu sunt omul care să intervină între cei doi, dar  Thomas Neubert e norocos că a lucrat cu Reghecampf. Dacă nu lucra cu el, nu știu cine vorbea despre el în România. Nu poate fi contestată calitatea lui de preparator, dar are probleme de altă natură. El trebuia să rămână la statutul de preparator fizic și nu să aspire la mai mult. Dar cred că el aspira la mult mai mult", a spus Ciprian Panait la Dolcesport.

Ciprian Panait pregătește în prezent echipa secundă a lui Al Hilal.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
timm
timm  •  04 August 2016, 12:28
Postat de ovidiu_3003 pe 03 August 2016, 20:43

...ce i rau sa vrei mai mult ?...ce i cu Cipri asta ?...el nu si doreste mai mult ?

Vezi ca poti sa gandesti?

376387262570658
Chirilas Marius  •  03 August 2016, 22:21

Si ce nevoie avea sa se vorbeasca despre el in Romania? Se vorbeste destul despre Reghecampf , dar in afara ... deh, cronicarii sportivi romani sunt ieftini si flamanzi ...

ovasim
ovasim  •  03 August 2016, 21:20
Postat de ovasim pe 03 August 2016, 21:19

Ce din coadă au să sune. ....dar manelistul care a scris commentul știe oare de Eminesciene? Mă îndoiesc sincer. ...

Eminescu. ...evident

Vezi toate comentariile (7)
Comentează