FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Exclusiv Cum a devenit Dan Gătăianțu acționar la Dinamo » Sumă modică plătită pentru pachetul de 4%

Dan Gătăianţu Junior, adus director financiar la Dinamo, a primit 4% din acțiunile Red&White 2022 Management SA, contra unui preț de 1 RON pe acțiune.
Dan Gătăianţu Junior, adus director financiar la Dinamo, a primit 4% din acțiunile Red&White 2022 Management SA, contra unui preț de 1 RON pe acțiune.

Articol de - Publicat miercuri, 28 iunie 2023 08:14 / Actualizat miercuri, 28 iunie 2023 10:22

Din ultimele date publicate în Monitorul Oficial, Dan Gătăianţu Junior, adus director financiar la Dinamo, a primit 4% din acțiunile Red&White 2022 Management SA, contra unui preț de 1 RON pe acțiune.

Tranzacția s-a făcut prin cesiune. Acționarii majoritari Eugen Voicu și Andrei Nicolescu i-au cedat fiecare lui Dan Gățăianțu câte un pachet de 200 de acțiuni, contra unui preț de 1 RON pe acțiune, se arătă în MO din 21 iunie 2023.

Astfel, Gătăianțu a plătit 400 de RON pentru cele 400 de acțiuni. 

Primul transfer oficial de la Dinamo » „Câinii” au adus un jucător cu 10 selecții în naționala țării sale
MERCATO
Primul transfer oficial de la Dinamo » „Câinii” au adus un jucător cu 10 selecții în naționala țării sale

În schimb, Dinamo vinde pe platforma de investiții SeedBlink acțiuni pentru suporteri la 1.172,08 euro bucata.

Acționarii Red&White: „Prețul cesiunii acțiunilor este sincer și serios”

Iată cum au explicat acționarii prețul cesiunii celor 400 de acțiuni către Dan Gătăianțu, pentru 1 RON bucată.

„Părțile declară că prețul cesiunii acțiunilor este sincer și serios și a fost stabilit avându-se în vedere valoarea activelor Societății și situația economică generală actuală a acesteia de la data prezentei Hotărâri", se menționează în Monitorul Oficial.

Ca urmare a cesiunilor menționate, structura capitalului social al Red&White 2022 Management SA este următoarea:

  • Eugen Voicu (58%): deține 5.800 de părți sociale, fiecare cu o valoare nominală de 10 RON, și având împreuna o valoare nominală totală de 58.000 RON.
  • Andrei Nicolescu (38%): deține 3.800 de părti sociale, fiecare cu o valoare nominală de 10 RON, și având împreună o valoare nominală totală de 38.000 RON.
  • Dan Gătăianțu (4%): deține 400 de părti sociale, fiecare cu o valoare nominală de 10 RON, și având împreună o valoare nominală totală de 4.000 RON.

Cine este Dan Gătăianțu, acționar la Dinamo

Gătăianțu Dan Junior, cetățean austriac, a fost membru CA, director general interimar al Unifarm în pandemie. Acesta a mai lucrat la Vienna Insurance Group, Asirom, Biroul Asiguratorilor de Autovehicule din România (BAAR) și la firma austriacă Stein & Partner GmbH.

Nimic oficial, deocamdată, în ceea ce privește intrarea în acționariat a oamenilor de afaceri Claudiu Florică și Bogdan Pavel, nume intens vehiculate.

Eugen Voicu, acționar majoritar la Dinamo, anunța luna trecută că Dan Gătăianțu, Claudiu Florică și Bogdan Pavel s-au alăturat companiei.

„În documente, eu cu domnul Andrei Nicolescu suntem acționari, dar în următoarele zile vor fi și Dan Gătăianțu, care este CFO-ul clubului, cu o contribuție de aproximativ 4%, și alți doi acționari care au venit prin niște companii: Claudiu Florică și Bogdan Pavel. Vor avea un pachet de aproximativ 10% fiecare", a declarat Eugen Voicu, la Radio Dinamo 1948.

Citește și alte articole de actualitate:

Azi aflăm programul noului sezon al SuperLigii » Toate informațiile sunt pe GSP.ro

Mihai Eșanu a semnat în Liga 1! Anunțul clubului și primul mesaj al portarului după ce a fost prezentat

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
arnautull
arnautull  •  28 Iunie 2023, 11:36

Ce praf ai nene in cap si mai induci lumea in eroare :))) Tu confunzi actiunile R&W cu actinile CS DINAMO 1948. Nenea asta a luat prin cesiune actiuni la R&W, deci nu e actionar la Dinamo duopa cum afirmi, este la societatea care adnministreaza actiunile lui Dinamo. Ce dracu, e asa greu? Si mai bagi si stramba, deh ceva specific GSP, ca vezi doamne aia vand la suprteri actiunile lui Dinamo cu 1170 euro, inducand parsiv ca aia i-ar face pe suporteri de bani. Pe buna acum, daca scoti si tu un ban pe articolul asta e ok, stiu ca e veata grea :))))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează