FOTBAL  »  Superliga  »  PREZENTARE

Cum a fost prezentat azi Florin Marin la Timișoara: "N-ați fost prima opțiune" » Stanciu a înțepat-o pe Steaua, iar primarul s-a luat de suporteri

Articol de - Publicat marti, 25 august 2015 15:02

ACS Poli Timișoara l-a instalat azi oficial pe bancă pe Florin Marin. Alegerea conducerii nu a fost pe placul fanilor bănățeni, dar primarul Nicolae Robu a venit la prezentare în sprijinul antrenorului de 62 de ani.

Daniel Stanciu a făcut azi introducerea noului tehnician și nu a ezitat să o înțepe pe Steaua: ”După acel episod de la Steaua păream ridicoli să ne întoarcem și noi”. La conferință a fost prezent și primarul Nicolae Robu, aspru cu contestatarii lui Florin Marin, despre care a spus că sînt cei care ”urăsc echipa”.

”Prima opțiune nu a fost domnia sa, nu o să se supere, a fost Cosmin Contra, dar nu s-a putut în actualul context”, a precizat edilul-șef. Atît Nicolae Robu și Daniel Stanciu l-au lăudat apoi pe antrenor pentru rezultatele obținute în sezonul trecut cu Oțelul împotriva lui Steaua și ASA.

Noul ”principal” al bănățenilor a spus că i-a propus lui Dan Alexa să continue alături de el la Timișoara, ”Chirurgul” e însă în discuții cu Rapid.

”Îmi pare rău de Dan Alexa, am colaborat cu el la Dinamo, Rocar, Craiova, a făcut performanță la Timișoara ca jucător și antrenor, îi prevăd o carieră frumoasă. Are un caracter bun și va reuși în această meserie. Mă bucur că am oportunitatea să antrenez Poli Timișoara, e o echipă de tradiție, am fost mereu fascinat de atmosfera de aici, sper ca spectatorii să fie alături de echipă în aceste moment grele.

Jucătorii au calitate, dar trebuie să-și schimbe atitudinea, să aibă mai multă încredere în ei, contează să fie pregătiți mental. Fiecare meci trebuie abordat la victorie, sînt convins că putem schimba situația. Urmează un joc de șase puncte.

Chiajna e o echipă bună, au reușit și transferuri de jucători cu experiență. Dar vom căuta să cîștigăm acest joc, punctele sînt importante. Îmi doresc să cîștigăm împotriva oricărei echipa, Steaua e echipa campioană, dar cel cu Chiajna e în atenția mea.

Poli a avut neșansă la anumite jocuri, evoluții care nu au fost la nivelul jucătorilor și potențialului, echipa putea să fie la mijlocul clasamentului”, a declarat Florin Marin.

Unul dintre noii membri ai staff-ului tehnic, Iosif Rotariu, a fost prezent la conferința de azi. Restul urmează să vină, astfel se așteapă ca pe lîngă Jorge Alvarez să părăsească echipa și cei doi ”secunzi” ai lui Alexa, Sorin Vlaicu și Octavian Benga, precum și antrenorul cu portarii Cornel Cernea. În locul spaniolului va sosi un preparator fizic italian.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (13)
1581870215401957
Andronic Popovici  •  26 August 2015, 08:39

De data aceasta avem antrenor cu experenta mare in prima liga si nu numai ,de lot o sa-si spuna parerea dupa cateva meciuri ,abia atunci vom sti cum stam .Ori cum, bine ai venit D-le Florin Marin ,sucesu dvs. va fi si al nostru al suporterilor.Sa auzim de bine in pley of.

khal_37
khal_37  •  25 August 2015, 20:39
Postat de anne1970_ar pe 25 August 2015, 19:34

Sa se duca primarul drujba la meciuri. Singurul lui merit e ca a distrus tot ce era bun in Timisoara!!! Vom avea un stadion fara spectatori, numai drujba si dna-ul dupa el....

Da dare veti avea un stadion de 55 milioane de euro intr-o alta locatie!

anne1970_ar
anne1970_ar  •  25 August 2015, 19:34

Sa se duca primarul drujba la meciuri. Singurul lui merit e ca a distrus tot ce era bun in Timisoara!!! Vom avea un stadion fara spectatori, numai drujba si dna-ul dupa el....

Vezi toate comentariile (13)
Comentează