FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV Cum a încercat Viitorul lui Hagi să „fure” un jucător de la o rivală: „Ce mi-ați făcut? Mi-ați vândut copilul lui Hagi și nici nu mi-ați zis?”

Răzvan Oaidă (în stânga), alături de Florin Tănase / Sursă foto: Imago Images
Răzvan Oaidă (în stânga), alături de Florin Tănase / Sursă foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat luni, 11 ianuarie 2021 12:34 / Actualizat luni, 11 ianuarie 2021 13:58

Atletico Arad, una dintre rivalele Academiei „Gheorghe Hagi”, a lansat în fotbalul românesc nume precum Dennis Man, Adrian Petre, Cristi Bălgrădeau sau Răzvan Oaidă. 

Arădenii reprezintă în continuare un pol de putere în fotbalul juvenil din România, iar câteva dintre secretele acestora au fost dezvăluite astăzi, la GSP Live, de președintele Bogdan Oneț. Printre altele, acesta a povestit cum Răzvan Oaidă, ajuns între timp la FCSB, a fost la un pas să fie „furat” de Academia lui Gică Hagi. 

„Cei de la Academia Hagi au fost aproape să-l ia pe Oaidă. Băiatul era la lotul național, iar mama lui l-a sunat pe domnul Păcurar (antrenor la Atletico Arad): «Domnule Păcurar, ce mi-ați făcut? Mi-ați vândut copilul la Hagi și nici nu mi-ați zis? Am fost sunat că va merge cu trenul direct la Constanța și nu va mai veni la Arad?».

Copilul a înțeles situația și a venit la Arad. El, la 14 ani și jumătate, a fost chemat de FC Vaslui să se antreneze o săptămână cu ei, când Wesley și Adailton erau pe acolo. Au fost impresionați de calitățile lui”, a povestit Bogdan Oneț, în direct la emisiunea GSP Live. 

VIDEO Viitorul lui Hagi a încercat să-l „fure” pe Oaidă de la Atletico Arad

700.000 de euroa plătit Gigi Becali lui FC Botoșani pentru Răzvan Oaidă, în 2019

500.000 de euroeste cota de piață a lui Oaidă, potrivit Transfermarkt.com

30 de meciuria strâns Oaidă în tricoul lui FCSB sezonul trecut

Oaidă a fost la Wolverhampton și Brescia

Crescut la juniorii lui Atletico Arad, Răzvan Oaidă a bifat două experiențe în străinătate, tot la nivel de juniori, la Wolverhampton și Brescia. Fiindcă nu s-a acomodat în străinătate, Oaidă a fost recrutat de FC Botoșani din Italia, unde Răzvan nu evoluase în Serie B pentru „rândunele”.

Citește și alte știri de actualitate: 

FCSB. EXCLUSIV Fostul antrenor al lui Dennis Man i-a scris „perlei” lui Becali: „Am cinci copii cu numărul 98 pe spate care te urmăresc, nu cred că dă bine să faci asta”

EXCLUSIV Dennis Man City: povestea probelor ratate de adolescentul „Cinci cupe” la gigantul din Premier League și motivul refuzului traumatizant primit la 15 ani de actuala vedetă FCSB

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează