FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV VIDEO Cum a ratat CFR Cluj calificarea în grupele Ligii Campionilor: „Dan Petrescu ne-a avertizat, dar nu l-am crezut”

Andrei Burcă dezvăluie că jucătorii CFR-ului au ignorat sfaturile lui Dan Petrescu la play-off-ul decisiv pentru calificarea în grupele UCL
Andrei Burcă dezvăluie că jucătorii CFR-ului au ignorat sfaturile lui Dan Petrescu la play-off-ul decisiv pentru calificarea în grupele UCL

Articol de - Publicat joi, 26 martie 2020 13:25

Andrei Burcă (26 de ani), fundașul lui CFR Cluj, i-a făcut o caracterizare lui Dan Petrescu la GSP Live și a dezvăluit un moment-cheie de dinaintea înfrângerii cu Slavia Praga, din play-off-ul Champions League. 

CFR Cluj a pierdut tur-retur cu Slavia Praga, în play-off-ul Champions League, scor 0-1 (0-2 la general), iar visul de a participa în grupe s-a spulberat pentru „feroviari”. Burcă a dezvăluit la GSP Live că Dan Petrescu i-a atenționat de puterea ofensivă a cehilor, însă ei au tratat superficial meciul și nu au crezut pe deplin spusele tehnicianului.

„Când am jucat împotriva celor de la Slavia, eram puțin euforici după victoria de la Celtic, ne-a spus dânsul «Vedeți că ăștia atacă cu 7-8 jucători». Noi văzusem pe video, dar am spus «Ce atacă mă aștia în 7-8 jucători». Eram așa, ok, atacă, sunt o echipa bună dar... Când a venit dubla cu Slavia, si când am văzut cum atacă, cum sunt toți în careu, ne-am dat seama că a avut dreptate. 

Noi i-am acordat încredere, dar nu prea credeam că e chiar așa, am crezut că exagerează puțin, nu vezi nici la Barcelona așa ceva în ultimul timp. După ce am trăit pe propria piele, nu cred că a mai fost cineva care să-i pună la îndoială judecata”, a spus Burcă la GSP Live. 

Cum îl descrie pe Dan Petrescu

Întrebat de către moderatorul GSP Live, despre ce are special antrenorul Dan Petrescu (52 de ani), Andrei Burcă a spus:  

„Seriozitate, e foarte strict și perfecționist. Cuvântul perfecționist îl caracterizează cel mai bine. Datorită acestui lucru am reușit să avem acest parcurs în Europa și în campionat. Nu lasă nimic la voia întâmplării, antrenamentele sunt grele și sub presiune, la antrenament chiar și o pasă de 5 metri vrea să o dai bine. Să fii concentrat tot timpul, se vede pentru că și în meci suntem la fel. 

De-asta spun că partea mentală contează foarte mult, să poți face față și presiunii unui antrenament, la CFR Cluj este presiune și la antrenament. Dânsul este mereu cu ochii pe tine, nu trebuie să greșești nicio pasă dacă vrei să prinzi echipa. Acest lucru ne face pe toți să devenim mai buni și să fim la maxima noastră valoare, nu să ne relaxăm”. 

„Credeți că la CFR nu sunt criticat? Sunt, doar că nu apare în presă. Dan Petrescu este realist și asta îmi place la el, este o persoană corectă. Daca greșești te ceartă, dacă faci un joc bun aproape te laudă” -Andrei Burcă, fundaș CFR Cluj

Citește alte știri din emisiunea GSP Live:

EXCLUSIV VIDEO Școala, dușmanul FCSB? Om de bază la CFR: “Faptul că am mintea educată m-a făcut să refuz FCSB”

EXCLUSIV VIDEO Paul Papp, fost campion cu FCSB, are un mare regret: „Nici acum nu îmi explic, dar așa se calcă pe cadavre”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează