FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

EXCLUSIV Gluma rasistă a lui Gheorghe Dinică a produs tensiune la Steaua: „Falemi a râs, dar nu a mai vorbit o lună cu noi”

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 martie 2022 12:02 / Actualizat vineri, 11 martie 2022 13:58

Adrian Pitu, fost mijlocaș ofensiv la Steaua, a vorbit la GSP Live despre un moment mai tensionat cu marele actor Gheorghe Dinică și fostul coleg al lui Pitu, Nana Falemi. 

165 de meciuri și 19 goluri are Adrian Pitu în Liga 1 pentru Farul, Sportul, Dinamo, Rocar, Universitatea Craiova, Oțelul, FCM Bacău, Steaua și FC Național. Și o grămadă de povești, care mai de care. Iată una dintre ele despre Falemi, fostul mijlocaș defensiv de culoare de la Steaua. 

Poveste colosală cu Claudiu Răducanu: „A fugit prin pădure, spre Spania! A crezut că nu-l lasă Steaua să plece”
STEAUA
Poveste colosală cu Claudiu Răducanu: „A fugit prin pădure, spre Spania! A crezut că nu-l lasă Steaua să plece”

Gluma cu tentă rasistă a lui Gheorghe Dinică: „Falemi a răs, dar nu a mai vorbit cu noi o lună”

„Falemi era foarte serios, rigid. Făcea acasă cu mingea să ne arate nouă că știe cu varza. A spart toate bibelourile prin casă. Venea la antrenamente să jongleze și-l luam: „Pleacă, bă, de aici!”. 

După 8-1 la Timișoara, ne-am întâlnit în recepția hotelului Intercontinental cu Gheorghe Dinică, Beligan și Marin Moraru. Jucau «Take, Ianche și Cadâr» la Timișoara. Dinică vorbea cu toată lumea. I-am zis la caterincă: «Maestre, îl punem și pe Falemi într-un film?». El zice: «Nu, nu se mai fac filme alb-negru». Falemi a râs, dar o lună nu a mai vorbit cu noi. Se făcea caterincă la greu”, a declarat Adrian Pitu la GSP Live. 

Citește și: 

Șocant! După 23 de ani, a povestit ce s-a întâmplat la barajul de promovare în Liga 1: „Am înghițit o pastilă și mă simțeam ca-n Alaska, vedeam pinguini!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
caravela
caravela  •  12 Martie 2022, 19:39

noroc ca Dinica a spus gluma de mult. Azi apareau zeci de personaje din mass media si il desfiintau ca pe Pancu. Il dadeau afara din teatru pe Dinica. Cel mai vocal ar fi fost CTP , bineinteles. Ce articole in rafala s-ar fi scris in gsp...

adriann_
adriann_  •  11 Martie 2022, 18:44
Postat de emil.rizescu pe 11 Martie 2022, 13:45

Astăzi, pentru glume de genul ăsta în Occident te-ar băga la pușcărie, iar în România te-ar executa Godină și Mândruță pe facebook

N-am reusit sa inteleg vreodata de ce ar citi cineva balmajelile lui Godina. Cat despre Manduta, indiviul si-a dat masura verticalitatii morale cand ingenunchea (la propriu) in fata lui Adrian Nastase la "domeniul" acestuia.

leu.mr
leu.mr  •  11 Martie 2022, 18:21

In dictatura de azi nu prea mai exista glume ! Si mai sint unii care spun ca in comunism era interzis sa vorbesti - ce gluma buna !

Vezi toate comentariile (7)
Comentează