FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Cum a reacționat MM Stoica după ce a fost atacat de Boloni: "Merci beaucoup"

Foto: Cristi Preda
Foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 septembrie 2018 13:02

Mihai Stoica, directorul sportiv de la FCSB, s-a rezumat să răspundă pe contul de facebook atacurilor lui Ladislau Boloni, printr-un scurt mesaj și două capturi, aluzie la faptul că fostul selecționer îl desființează acum, deși în trecut îl lăuda pentru profesionalism. 

Ce a spus Boloni, azi, în Libertatea: "Păi când manager sportiv este Stoica, unul care abia a ieșit din pușcărie, iar altul nu a trecut Dunărea în viața lui, decât când i s-a înfipt undița pe malul bulgăresc (n.r. se referă la Gigi Becali), dacă ești la nivelul ăsta, nu trebuie să ai exigențe! Nici cu Dică, nici cu ceilalți". 

Cum a răspuns MM:

Oficialul FCSB a postat două capturi de pe site-ul GSP, una cu știrea de azi, cu atacul lui Boloni, și, alăturat, una dintr-un articol apărut pe site în 2011, în care fostul selecționer îi mulțumea lui Stoica pentru profesionalism în contextul în care FCSB îl ofertase. "Vreau însă, pe această cale, să îi mulțumesc lui Mihai Stoica, pentru că a dat dovadă de foarte mult profesionalism în relația cu mine", declara în urmă cu 7 ani Boloni. 

MM și-a însoțit postarea de azi cu mesajul: "Merci beaucoup (Vă mulțumesc foarte mult)".

41600005 1825865250793417 5065960693530886144 n

Citește aici interviul integral cu Boloni din Libertatea

Citește și: Boloni îi desființează pe MM și Gigi în Libertatea: "Când conduce Stoica, abia ieșit din pușcărie, și unul care a trecut Dunărea doar când i s-a înfipt undița pe malul bulgăresc, nu trebuie să ai exigențe!"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (33)
485809194904413
Costel Tudor  •  13 Septembrie 2018, 10:08

Numai in Romania este posibil ca cei doi PUSCARIASI , jiji si mimi , care au distrus fotbalul romanesc , sa se ocupe in continuare de aceasta activitate ! Mai mult PROSTIMEA , zilnic se uita in gura lor !!! Este TRAGIC !

catalynn
catalynn  •  13 Septembrie 2018, 01:21

Loti e baiat rasat, nu a vrut sa faca acuzatii nefondate, acum 7 ani alde mm nu era inca puscarias, acum nu cred ca ii mai poate cineva contesta afirmatiile ... In fine, ca mm e puscarias si jjijji un taranoi parvenit nu e o problema, e plina tara de astia ca ei, ci ca mai exista romani care se uita in gura lor.

marian0904
marian0904  •  12 Septembrie 2018, 23:28

Loti era, probabil, foarte suparat. Lasand la o parte chestia cu puscaria (MM a gresit, dar a ispasit), din pacate nici Boloni nu a excelat ca antrenor. Oricum, ii urez multa sanatate!

Vezi toate comentariile (33)
Comentează
Close