FOTBAL  »  Superliga  »  CS MIOVENI - FCSB 1-1

Cum a reușit CS Mioveni s-o încurce pe FCSB » Explicațiile lui Sabău

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 februarie 2022 07:04 / Actualizat duminica, 20 februarie 2022 08:16

CS Mioveni a reușit s-o încurce pe FCSB, aflată în cursa de urmărire a liderului CFR Cluj, terminând la egalitate, 1-1.

După meci, Ioan Ovidiu Sabău a explicat cum a reușit formația lui Alexandru Pelici s-o încurce pe FCSB, deși echipa roș-albastră era favorită la obținerea celor trei puncte.

Decizie de ultim moment la FCSB » Anunțul lui Becali: „Am luat o hotărâre. Intru în banii mei și nu-mi place”
CS Mioveni - FCSB 1-1
Decizie de ultim moment la FCSB » Anunțul lui Becali: „Am luat o hotărâre. Intru în banii mei și nu-mi place”

Ioan Ovidiu Sabău a explicat care a fost cheia meciului CS Mioveni – FCSB

„Vreau să-i felicit pe Pelici şi pe această echipă cu suflet mare. Jucătorii au ştiut să interpreteze jocul contra unui adversare mare pentru campionatul nostru. Au avut atitudine, chiar dacă la începutul jocului au fost timizi, au şi primit gol. Dar  după care au început să prindă încredere şi curaj.

Cei de la FCSB nu au mai avut posesie, au pierdut curajul şi aşa au venit două şanse mari de a înscrie. Până la urmă, a venit golul celor de la Mioveni. Scorul mi se pare corect, chiar dacă a doua repriză FCSB a avut mai mult posesia. CS Mioveni a jucat exact aşa cum trebuie să joace o echipă mică, cu suflet mare şi bine antrenată”, a declarat Sabău la LookSport.

„Știam că întâlnim echipa care are una dintre cele mai valoroase loturi. Am început prost jocul, am primit un gol rapid. Încet, încet ne-am revenit din corzi, iar pe finalul primei reprize am revenit. 

În a doua repriză au fost pe luptă, au schimbat sistemul, știam ce urmează, eram pregătiți. Avem o echipă cu suflet mare, fiecare dintre noi ne batem pentru fiecare palmă de pământ. Sperăm să rămânem în Liga 1 la finalul anului.  Au mai avut vreo două ocazii, dar și noi puteam da lovitura pe final. Dat a intrat cu patinele în teren, abia a stat în picioare în prima repriză. Azi a făcut un alt joc, ne dă speranțe
 – Alexandru Pelici, antrenor CS Mioveni

VIDEO Tănase a izbucnit după CS Mioveni – FCSB

Citește și: 

Gigi Becali s-a certat în direct cu Ilie Dumitrescu din cauza unui jucător de la FCSB: „De ce, că vrei tu? Nu ai logică!”

Becali îi face vânt unui jucător după 1-1 cu Mioveni: „La revedere! Gata, m-am convins”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close