FOTBAL  »  LIGA 1  »  RAPID

Cum ar putea juca Rapid în Liga 1? Violeta Moraru și Dinu Gheorghe se spală pe mâini: "N-avem treabă"

Articol de - Publicat joi, 07 iulie 2016 14:47

Rapid București are nevoie de 25 de jucători pentru a putea participa în viitorul sezon de Liga 1, chiar dacă echipa se află în faliment.

Dintre aceștia 8 trebuie să fie formați la nivel național și nu are nici o importanță dacă sunt juniori sau seniori. De asemenea, clubul trebuie să aibă și două echipe de juniori republicani pentru a putea participa în Liga 1.

"Nu jucătorii sunt problema, dar eu nu sunt la curent cu situația. Avocații se ocupă de această problemă. Ce pot să vă spun e că problema nu e legată de jucători", s-a rezumat să zică Violeta Moraru pentru GSP.RO.

"De ce mă sunați pe mine? Eu nu mai am nici o calitate oficială. Sunt doar prieten. Dar dacă insistați, sunați-mă după ce informația apare pe portalul Curții de Apel și discutăm și cu avocații. Nu comentez informații pe surse", a zis și Dinu Gheorghe.

Semnele care prevestesc dezastrul

În ultimele zile cu echipa lui Dan Alexa s-au antrenat fotbaliști precum Ovidiu Herea sau Ricardo Cadu. Toți erau în stand-by pentru a vedea ce se va întâmplă, însă în cele din urmă au plecat.

Primul a semnat cu Pandurii aseară, în timp ce la 2-lea a ajuns azi la un acord cu ASA Târgu Mureș. Acestora li s-a mai adăugat și Kușnir, care a ales să plece din România.

Playtech: Loredana Chivu s-a făcut de râs după ce a ajuns în Dubai. Toți fac mișto de ea: ”Prăjită ești, amărâto”


Comentarii (12)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  08 Iulie 2016, 08:33

Alexa: ”Te pup, nea Vama!” Pe-aici nici macar un pahar cu apa de izvor n-o sa mai gasim.”

lacatusdinamovistu
lacatusdinamovistu  •  07 Iulie 2016, 21:56

Ovidiu Herea si Ricardo Cadu s-au antrenat doar sa vada lumea ca sunt liberi si pot semna cu oricine din liga 1 ..a profitat de situatie si si-au vazut interesul . Niciodata NU semnau cu rapid ,chiar daca ramaneau in liga 1 .jmecheri

adyy25
adyy25  •  07 Iulie 2016, 18:06

pacat ca a murit rapidul. vroiam sa ii vad cum joaca cu steaua si la echipa care o au sa ii vad cum isi iau 5-6. au murit rapidistii purtand in ei ura si frustrarea in urma eliminarii de catre steaua din uefa si a tuturor esecurilor avute in ultima perioada in fata stelei...... ole ole adio rapidule. eu zic sa va alegeti alta echipa...ce ar fi sa tineti cu astra de acum? :))))

Vezi toate comentariile (12)
Comentează
Close