FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII TG. JIU

Cum au scăpat cei de la Pandurii de depunctare » Gest minunat din partea unui fost jucător

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 octombrie 2016 13:38

Erico da Silva, fostul jucător al celor de la Pandurii Târgu Jiu, a renunțat momentan la suma de 22.000 de euro, pe care o avea de primit de la clubul gorjean.

Acesta va pleca sâmbătă în Brazilia, nemaiavând dreptul legal de a sta în România.

"Am făcut ce am putut, am făcut performanță aici și țin la echipă. Poate că recuperez banii, poate că nu. O să mă duc acasă. Ceea ce am făcut am făcut pentru sufletul meu, restul nu contează. Toată lumea știe ce am pățit aici. Echipa asta chiar o iubesc foarte mult. În viitor vreau să joc pe noul stadion. Acum sper doar să rezolvăm problemele pe care le avem", a declarat brazilianul.

Președintele clubului, Narcis Răducan, a ținut să precizeze că datorită acestui gest au scăpat de depunctare: "Am scăpat de penalitatea de 2 puncte. E un gest care efectiv ne-a ajutat și am vrut să îi mulțumesc în numele clubului și al suporterilor. Merită acești bani și nu trebuia să ajungem până aici. Pentru acest lucru i-am întors gestul și odată ce termină problemele cu viza i-am promis că va juca pe noul stadion în tricoul Pandurilor. Cred că a demonstrat că nu joacă doar pentru salariu, chiar dacă e de pe alt continent , o face și cu sufletul și e unul dintre oamenii care merită să calce pe noul stadion vara viitoare".

  • Erico da Silva a evoluat timp de 3 sezoane pentru Pandurii Târgu Jiu, pentru care a marcat 6 goluri.

Sursa: www.pandurul.ro

(Adrian Jitea)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează