FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Cum comentează fotbaliștii din lotul lui Reghecampf venirea în vestiar a lui Alibec » Gigi temperat: "Aducerea lui nu ne garantează asta"

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 octombrie 2016 17:31

Adi Popa, unul dintre liderii vestiarului Stelei, salută aducerea lui Denis Alibec, dar avertizează că vârful de la Astra nu-i garantează invincibilitatea echipei roș-albastre. 

”Alibec este jucător de echipa națională, a jucat și la Euro 2016, este unul dintre cei mai buni atacanți din Liga 1.

Steaua are nevoie de calitățile lui. Denis este un vârf foarte bun de gura porții, atât din punct de vedere tehnic, cât și al forței.

Faptul că Alibec va veni la noi nu va însemna că vom fi invincibili. Noi trebuie să demonstrăm pe teren că avem valoare.

El nu poate face diferența de unul singur. Dacă nu va fi ajutat de ceilalți 10 coechipieri, nu va câștiga de unul singur meciurile”, a spus Adi Popa, într-o conferință de presă.

Adi Popa îi mai temperează astfel din entuziasmul patronului Stelei. Becali afirmase imediat după transfer că Steaua va defila cu Alibec în atac: "Cu el vom fi sigur în Liga Campionilor și îmi va băga 30 de milioane în cont!". 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
haideusicfr
haideusicfr  •  15 Octombrie 2016, 22:08
Postat de randoom_._ pe 15 Octombrie 2016, 18:31

eu tot nu inteleg cum naiba a dat alibec 30 de goluri in 57 de meciuri. wtf? cand ai luat numai pe stanciu 10 milioane de euro,poti sa arunci 1,7 milioane pe alibec,dar totusi. mie nu imi place de alibec. erau atacanti mai buni din afara romaniei si pe mai putini bani. plus ca daca tot l-am luat pe alibec,aveam nevoie acuma deel,nu din iarna.

Apropo ,sincer , e mai bun Stanciu decat Alibec ? Si atunci ? Atat de buni sunt jucatorii Stelei incat le ia toti jucatorii Astrei ?

khal_37
khal_37  •  15 Octombrie 2016, 21:13
Postat de martinpen pe 15 Octombrie 2016, 20:03

Adi Popa unul din liderii vestiarului ? Saracul Popica, a cheltuit mult luna asta...

Adi Popa a sapat multi jucatori, inclusiv pe Hamroun.

martinpen
martinpen  •  15 Octombrie 2016, 20:03

Adi Popa unul din liderii vestiarului ? Saracul Popica, a cheltuit mult luna asta...

Vezi toate comentariile (9)
Comentează