FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV Anamaria Prodan i-a analizat pe antrenorii pe care-i impresariază: „Alexa are ceva aparte. Poţi să spui ceva despre Bratu?” + despre cine a zis: "E zeu, e cel mai frumos de pe pământ"

Anamaria Prodan și-a expus teoria despre jucătorii și antrenorii pe care îi impresariază +49   FOTO
Anamaria Prodan și-a expus teoria despre jucătorii și antrenorii pe care îi impresariază

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 octombrie 2020 17:15 / Actualizat miercuri, 07 octombrie 2020 17:57

Anamaria Prodan (47 de ani), cel mai în vogă impresar din fotbalul românesc, i-a analizat, la GSP Live, pe jucătorii și antrenorii pe care îi impresariază. 

Sexy-impresara consideră că jucătorii și antrenorii care se preocupă de imaginea lor au mai mult succes în viața profesională. „Toți ai mei au șarm”, a afirmat Anamaria Prodan, referindu-se la câțiva dintre antrenorii care au contract cu ea. 

„Eu cred cu tărie că fotbaliștii sau antrenorii care au imagine și sunt frumoși au mult mai multă încredere în ei și fac bani și din publicitate. Toți antrenorii mei au avut șarm. Bratu, Reghecampf, care e zeu. Reghe are cei mai frumoși ochi, e cel mai frumos de pe pământ. Poți să spui ceva de Bratu? 

Viața privată e în strânsă legătură cu viața profesională. Ați văzut și voi ce s-a întâmplat cu antrenorii sau jucătorii care s-au cuplat cu asistente TV care aveau și altă meserie. Menirea unei femei e ori să ridice, ori să coboare un bărbat. Femeia pe care o ai e oglinda ta. De câți jucători fabuloși nu s-a ales praful?

Dan Alexa are ceva aparte. A fost ales de o firmă, nu-i dau numele, tocmai pentru că avea ceva aparte”, a mărturisit Anamaria Prodan, la GSP Live. 

FOTO Imagini spectaculoase cu Anamaria Prodan

+45 FOTO

Citește și alte știri de actualitate

EXCLUSIV VIDEO Anamaria Prodan e ascultată de procurori pentru trucarea meciurilor: „Au fost luate măsuri de supraveghere tehnică, interceptare și înregistrare a comunicațiilor”

VIDEO EXCLUSIV Șefii spanioli de la Dinamo, luați la rost: „De ce au luat echipa? Pentru pariuri?! Datoriile sunt foarte mari. Am văzut actele”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (26)
bubunika
bubunika  •  08 Octombrie 2020, 06:20

Nici o zi fara femeia palmier! Sunteti mai rau decat Cancan...

iung811
iung811  •  07 Octombrie 2020, 23:28

Sunteti niște *** si niste *** fara coloana vertebrală Acum cenzurati ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

iung811
iung811  •  07 Octombrie 2020, 22:40

CREDEAM CA E CEVA IN LEGATURA CU ANUMITE CHESTII MEDICALE

Vezi toate comentariile (26)
Comentează