FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Cum l-a speriat Gigi Becali pe Andrei Chindriş » 3 argumente pentru care și-a anunțat agentul că nu semnează acum cu FCSB

Chindriș e născut la Cluj, pe 12 ianuarie 1999, și a fost transferat de FC Botoșani în ianuarie 2017. A mai fost împrumutat în
Chindriș e născut la Cluj, pe 12 ianuarie 1999, și a fost transferat de FC Botoșani în ianuarie 2017. A mai fost împrumutat în "B", la Clinceni și la Miroslava FOTO Ionuț Tabultoc

Articol de , , - Publicat joi, 23 aprilie 2020 00:00

Andrei Chindriș, stoperul Botoşaniului, nu e încântat de o trecere la FCSB, iar ultima decizie a lui Gigi Becali, de a înjumătăţi contractele unora şi de a-i trimite în şomaj tehnic pe alţii, l-a pus şi mai tare în gardă.

Gigi Becali susţine că impresarii sunt cei din cauza cărora se tergiversează transferul lui Andrei Chindriş. De fapt, deocamdată nici Valeriu Iftime nu acceptat ferm oferta, dar nici fotbalistul în cauză nu e foarte deschis unei treceri sub comanda lui Bogdan Vintilă.

Chindriş i-a anunţat atât pe agentul său, Florin Vulturar, cât şi pe patronul Iftime că nu este încântat să semneze în acest moment cu FCSB. Stoperul are 3 argumente, iar două dintre ele sunt legate de Gigi.

1. Îi e frică de critici

A spus-o chiar Iftime: "Andrei e o altfel de persoană, nu e ca Miron, care mi-a zis din start că n-are nicio problemă cu felul în care Gigi își critică fotbaliștii. Chindriş ar putea să fie afectat, are şi altă vârstă, e mult mai tânăr". Pe Chindriş l-au speriat inclusiv întâmplările povestite în vestiarul Botoşaniului de Mihai Roman, revenit în Moldova după o experienţă nereuşită în tricoul roş-albastru. Iar Roman a avut o clauză specială în contractul cu FCSB, ca Becali să nu-l critice niciodată în public, indiferent de prestaţii!

2. Până în octombrie n-ar câştiga nimic financiar

Nici măcar din punct de vedere salarial Chindriş n-ar da o lovitură pe termen scurt. Gigi a diminuat contractele la 50%, iar pe cei aflaţi în dizgraţie, Bălgrădean, Stan, Popa şi Gnohere, i-a trimis în şomaj tehnic. La București, fundașul Botoșaniului ar urma să aibă, cel puţin până în octombrie, un salariu în jurul a 4.000-5.000 de euro, nu mai mult. În Moldova câştigă acum 3.500 de euro pe lună, deci saltul financiar ar fi nesemnificativ.

3. Vrea în străinătate

Andreu le-a transmis apropiaților că nu vrea să se grăbească la a semna acum cu FCSB fiindcă speră să poată să prindă un angajament în străinătate. "Mi-a explicat că în cele 8 etape rămase de disputat, mai ales că e vorba despre play-off, ar putea să aibă evoluţii care să-l valideze pentru străinătate, mai ales că el e monitorizat de un club din Germania. Băiatul mi-a zis clar, ce rost are să semneze de acum cu FCSB, când ar putea ajunge acolo la vară, dacă nu s-ar concretiza nimic afară? El simte că poate impresiona în finalul play-off-ului în aşa fel încât să-i determine pe cei de afară care îl urmăresc să-l cumpere", a mai spus Iftime.

580.000 de euroa fost oferta pe care Becali i-a făcut-o Botoşaniului pentru achiziţionarea lui Chindriş

Ar deveni, aproape, România U21

Dacă l-ar achiziţiona şi pe Chindriş, FCSB ar avea în lot nu mai puţin de 8 jucători eligibili pentru regula U21. Şi chiar toţi aflaţi în circuitul naţionalei de tineret. Cum ar arăta un "11" în care să fie folosiţi toţi aceştia?

A. VLAD - V. Creţu, CHINDRIŞ, A. Miron, Panţâru - OLARU, OAIDĂ, MORUŢAN - MAN, AD. PETRE, FL. COMAN

"Chindriş a avut un sezon foarte bun, dacă Botoşani este în play-off este şi pentru că l-a avut pe Chindriş. După părerea mea, el va deveni în scurt timp titular în naţionala mare"
Adrian Mutu, selecţioner România U21

Cum l-a speriat Gigi Becali pe Andrei Chindriş » 3 argumente pentru care și-a anunțat agentul că nu semnează acum cu FCSB

FCSB. Anunț amenințător pentru Gigi Becali: „E discriminare! Jucătorii vor câștiga 100% procesele”

Helmuth Duckadam vrea Dinamo în Liga 4: „Se supără degeaba pe mine, e o cârpeală! Trebuie să declare FALIMENT”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (18)
skins_berceni
skins_berceni  •  23 Aprilie 2020, 13:40
Postat de ctinescu pe 23 Aprilie 2020, 13:10

mac-mac degeaba il facea iftime pachet daca nu voia sa semneze chindris cu consoanele transferul nu se facea gigistule.

De unde ai dedus tu din elucubratiile celor 3 ca Chindris nu ar vrea la FCSB?

skins_berceni
skins_berceni  •  23 Aprilie 2020, 13:39

1. Îi e frică de critici A spus-o chiar Iftime: "Andrei e o altfel de persoană, nu e ca Miron, care mi-a zis din start că n-are nicio problemă cu felul în care Gigi își critică fotbaliștii. Chindriş ar putea să fie afectat, are şi altă vârstă, e mult mai tânăr" 2. Până în octombrie n-ar câştiga nimic financiar Nici măcar din punct de vedere salarial Chindriş n-ar da o lovitură pe termen scurt. Gigi a diminuat contractele la 50%, iar pe cei aflaţi în dizgraţie, Bălgrădean, Stan, Popa şi Gnohere, i-a trimis în şomaj tehnic. 3. Vrea în străinătate Andreu le-a transmis apropiaților că nu vrea să se grăbească la a semna acum cu FCSB fiindcă speră să poată să prindă un angajament în străinătate. "Mi-a explicat că în cele 8 etape rămase de disputat, mai ales că e vorba despre play-off, ar putea să aibă evoluţii care să-l valideze pentru străinătate, mai ales că el e monitorizat de un club din Germania....a zis Ieftimie Deci ce sa intelegem...ca baiatul nu a zis nimic, sunt doar niste supozitii ale voastre si pareri personale. Ce spune Ieftimie e alta treaba...dar ce spune Chindris de fapt??? Luminati-ne domnilor cei trei crai...

189254898748309
Claude SH  •  23 Aprilie 2020, 13:20

De ce nu ar putea face cuplu de fundași centrali la CFR împreună cu fostul lui coleg de la Botoșani, Andrei Burca? Sa fiu în locul lui, mai ales ca locuiește la Cluj, l-aș suna pe Burca, cum e, care sunt condițiile la club, e bine totul? S-ar putea sa aibe o surpriza plăcută din punct de vedere a abordării.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează
Close