FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - ASTRA

EXCLUSIV Cum motivează Astra amânarea meciului cu Dinamo » La CCA a fost ales deja arbitrul

Astra Giurgiu vrea amânarea meciului cu Dinamo
Astra Giurgiu vrea amânarea meciului cu Dinamo

Articol de - Publicat joi, 29 octombrie 2020 18:47 / Actualizat joi, 29 octombrie 2020 19:07

Astra Giurgiu a remis astăzi o adresă secretarului general al LPF informând despre situația disperată de la echipă (un focar de coronavirus cu 15 jucători pozitivi după ultima testare) prin care motivează amânarea meciului cu Dinamo.

Totodată, în documentul semnat de președintele Dani Coman apare și informarea, așa cum a anunțat GSP.ro, că DSP Giurgiu a transmis clubului că nu se permite nu doar disputarea unui meci, ci și anularea antrenamentelor primelor două echipe ale Astrei. Mai ales că tot mâine, înaintea partidei de Liga 1, cu Dinamo, este o alta a echipei secunde a Astrei, cu Odorheiu Secuiesc.

Cum motivează Astra amânarea meciului cu Dinamo

„Lista A a clubului nostru, deși are înscriși 23 de jucători, are doar 18 cu drept de joc, având în vedere faptul că Takayuki Seto, Kehinde Fatai și Alexandru Ioniță sunt suspendați, Baicu este operat, iar Valentin Gheorghe este suspendat pentru cartonaș roșu. De asemenea, nu s-a luat în considerare că echipa a doua a clubului nostru are meci programat în Liga 3, de la ora 15:00, astfel că din numărul de jucători care v-au rezultat dumneavoastră că ar putea juca, trebuie să mai scădeți 16 și ajungem astfel la un număr de 8 jucători valizi pentru etapa a 9-a a Ligii 1! 

Astfel că nu e îndeplinit niciun criteriu din Protocolul medical, de aceea partida trebuie amânată în conformitate cu acest criteriu. Având în vedere această situație am dispus și testarea lotului de jucători de la echipa a doua, astfel că nu suntem siguri că vom putea juca nici meciul din Liga 3, situația fiind foarte riscantă, deoarece o parte din jucătorii acestui lot au fost la antrenamentele primei formații”, au comunicat oficialii Astrei Ligii.

Totuși, CCA a dispus deja delegarea arbitrului central pentru meciul de mâine seară, dintre Dinamo și Astra, de pe Național Arena: conform informațiilor GSP.ro, el este Lucian Rusandu.

VIDEO Cosmin Contra: „Eu l-am cunoscut pe Pablo Cortacero abia atunci când am ajuns la București”

Citește mai multe știri din Liga 1:

Cosmin Contra anunță Apocalipsa la Dinamo: „E prima dată în carieră când mi se întâmplă asta!"

Ciprian Marica protestează: „Autoritățile sunt depășite! Nu le pasă de sport”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
corectu
corectu  •  30 Octombrie 2020, 08:40

Nicolae e hotărât să câștige Dinamo.

3685092074842027
Charii Cosy  •  30 Octombrie 2020, 07:47
Postat de cyrus pe 29 Octombrie 2020, 19:28

Ipocritii de la Blatinamo nu sunt de acord sa amane meciul in conditiile in care ei se afla clandestin si ilegal in liga 1. Rusine impostorilor!

Ce sa amane mai aneule? Este un regulament, il respecti! Blatinamo auzi...de aia are 5 puncte? Ca face blaturi?:))))))) Ce tombetonez. Uite blaturi la craiova si fcsb cate penaltyuri inventate primesc si sunt favorizati

3685092074842027
Charii Cosy  •  30 Octombrie 2020, 07:44

Cum sa zici ca au meci in liga a3a aia de la echipa 2, pai care meci e mai important? Se stiu regulile, ai 13vjucatori, joci, nu... 3 0 la masa verde si pa

Vezi toate comentariile (20)
Comentează