FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Cum pierde FCSB milioane din cauza lui Gigi Becali: „Maimuță, proxenet, circar! Fac ce vreau, nu pot fi interzis”

Articol de - Publicat miercuri, 19 februarie 2020 02:22

Gigi Becali este singurul patron din fotbalul românesc care-și distruge jucătorii după fiecare meci folosind expresii ca "maimuță", "proxenet" sau "circar". Știe toată lumea că la FCSB nu publicul pune cea mai mare presiune! Ci Gigi Becali.

"Declar ce vreau eu, că nu e interzis! Părerea mea este că le era frică, pentru că nu sunt pregătiţi. Când nu eşti pregătit, ţi-e teamă", a spus Becali după Derby de România cu Dinamo. Dar jucătorii sunt momiți cu salarii mari și acceptă să fie criticați de patron.

"Gigi Becali are părerile lui! La cald spune acele lucruri care nouă, fotbaliștilor, nu ne plac, dar este echipa dânsului", a spus Darius Olaru de curând. Și Dragoș Nedelcu a ridicat coada și i-a răspuns patronului: "Să facă ce dorește atâta vreme cât plătește salariile la zi. Nu este important pentru noi dacă are sau nu dreptate".

Gazeta Sporturilor a scos din arhivă declarațiile patronului FCSB și sunt foarte puțini jucători din lotul actual care au scăpat de malaxorul acestuia după meciuri. Printre ei, Valentin Crețu, Aristidis Soiledis sau Ionuț Vână. În rest, toți au fost taxați după meciuri slabe sau mai puțin bune. 

"Un campionat se câştigă cu fotbalişti bărbaţi, cu putere. Nu avem putere, noi suntem ţâştea-bâştea, jucăm un fotbal acolo, de copilaşi. Nu mai cred în titlu. Dacă vrea Dumnezeu, e altceva, dar din ce văd cum, nu e normal să-l luăm, nu avem cum să-l luăm"
Gigi Becali, patron FCSB

CRITICILE LUI BECALI LA ADRESA JUCĂTORILOR SĂI

Cristian Bălgrădean

"El nu mai e ca la început, nu mai e atent. Acum, nu ştiu, o să-i atrag eu atenția să fie iar maimuță. Mă refer la mișcări. Așa era când juca la Dinamo, o maimuță" (noiembrie 2018)

"Când ne-a fost lumea mai dragă ne-a curățat. Bălgrădean nu e portar, e om care doarme în poartă, păi ce, ai autism? Înseamnă că te gândești la cai verzi pe pereți. E prea multă debandadă" (februarie 2019)

Andrei Vlad

"Am luat un gol după o greșeală de portar. Trebuia să boxeze mingea nu să o prindă așa. Pe centrări trebuie să boxezi, că nu te așteaptă nimeni să prinzi mingea" (februarie 2018)

"Doarme-n poartă! Săracul... Am luat două goluri din cauza lui Vlad, săracul, care dormea! Cum doarme un portar așa? Nu e antrenat bine" (august 2019)

Ionuț Panțâru

"Eu nu am știut că e om mic! Sunt vinovat, pentru că eu l-am făcut cel mai mare din Europa. Avea contract 6.000 de euro și după 2 luni i-am făcut 10.000" (decembrie 2019)

"L-am sunat și i-am zis: «Te-am făcut cel mai mare din Europa. Acum nu te bag nici în Liga 2, bă băiatule.» Acum doarme pe teren" (decembrie 2019)

Marko Momcilovic

"Momcilovic a fost batjocorit, n-a urcat, n-a făcut nimic! Adversarii l-au batjocorit pe Marko. Nu te joci la Steaua cu atitudinea! El a fost din alt film" (februarie 2017)

"Sunt și eu vinovat! Momcilovic, săracul, era pe altă planetă. Nu avea ce să caute să fie titular" (februarie 2020)

Bogdan Planic

"Mie nici Planic nu-mi place. Are momente când zici că e pe altă planetă. Părerea mea e că FCSB n-are cum să ia titlul! Să ne luăm adio de la campionat! Ăştia ai mei sunt nişte copii" (februarie 2020)

"Uitați-vă la Planic. Eu nu am nevoie de așa fundaș central. Păi eu stau după el? El în loc să crească, scade. Credeam că dau lovitura cu el, iau 10-15 milioane pe el, dar când iau oamenii salarii, nu mai joacă" (februarie 2020)

Iulian Cristea

"I-am spus lui Cristea, de față cu toată echipa: «Băi, tu nu ești Maradona. Tu, tot ce faci, faci prin muncă. Trebuie să te concentrezi». Nu o să stau doar în Cristea fundaș central, ați văzut câte greșeli a făcut" (decembrie 2019)

"El e distrugător! Cristea e terminator! Ne-a terminat, ne-a distrus! De ce s-a dus să facă fault acolo la 1-0? A făcut fault și a luat cartonașul roșu. Vom lua fundaș central. Să mă ierte Cristea, dar ne-a îngropat" (februarie 2020)

Alexandru Stan

"Stan e speriat, săracul, dă pase aiurea şi când nu are presiune. Asta nu e echipă de fotbal. Poţi să ai vreo valoare? Ăştia sunt fotbalişti de sală" (martie 2019)

"Am ajuns să stau după Stan, să îi dau bani lui Stan. Trebuia să zic: «Ia, Stane, 6 luni contract» și gata! M-am încurcat cu Stan, asta e!" (octombrie 2019)

Dragoș Nedelcu

"Nedelcu nu e problemă, că el e Maradona, pasează din prima, e prea mare fotbalist ca să fie concentrat. Nu poţi să câştigi aşa. Nu-i fac praf, spun adevărul" (februarie 2020)

"Eu cred că trebuie mai multă viteză și viteza o dă mijlocașul central. N-am cum să vreau bani pe Nedelcu. Am zis eu vreodată că vreau bani mulți pe el?" (februarie 2020)

Lucian Filip

"Parcă era pe altă planetă. Nu îmi dau seama ce se întâmplă cu el. A fost depășit ușor și a dat pase greșite. Aveam mare încredere în el!" (noiembrie 2017)

"Filip s-a dat accidentat la mişto! I-am dat un an jumătate salariul când era accidentat şi uite ce face. Ia stai tu pe bară atunci, aşa ar trebui să-i fac. Probabil că asta i-a spus impresarul" (august 2019)

Olimpiu Moruțan

"Moruţan tremura pe teren! Dacă el are maşină de 100.000 crezi că îi mai stă gândul la fotbal? Ce eşti tu, mă Moruțane, peşte, proxenet? Și-a luat Seria 8 BMW. Aici e caracterul lor! Din cauza asta n-a jucat nimic" (februarie 2020)

"Moruțan parcă era circar acolo! El e prințul nostru, se încurcă în minge. O să mai prindă echipa el... Îți dai seama că nu mai are când" (februarie 2020)

Ovidiu Popescu

"I-am dublat salariul, dar mi-am dat seama că nu e de Steaua. Nu ştiu ce se întâmplă cu Ovidiu Popescu! Îmi pare rău că o spun, nu e de Steaua" (august 2017)

"Ovidiu Popescu nu a atins mingea, primul gol e din cauza lui. Ovidiu Popescu face în pantaloni. Nici pe Ovidiu Popescu nu o să-l mai vedeţi pe teren" (octombrie 2018)

Răzvan Oaidă

"Oaidă a avut o poziție nefirească. În loc să bage alunecare, el se ducea în stânga! Tremură pe teren! Când ești inter și mijlocaș bagi piciorul la minge și rămâne la tine" (februarie 2020)

Florinel Coman

"Florinel Coman a fost praf! Fotbalul e pe zeci şi sute de milioane şi ei vor să rămână aici. Cine să îi mai ia acum? Nici gratis dacă îi dau, nu îi ia nimeni. Păi oamenii au nevoie de jucători d-ăştia? Nu se poate juca cu copii, m-am convins!" (august 2019)

"Eu i-am spus lui Florinel să nu mai bată toate cornerele pe poartă. Nu e în regulă să bată el tot, și de pe stânga, și de pe dreapta. Coman nu este Dumnezeu de la FCSB. El poate să stea pe bancă, cum a mai stat" (februarie 2020)

Harlem Gnohere

"Gnohere nu are ambiție, nu își dorește să fie la greutatea optimă. Dacă ai kilograme în plus, te miști greu! O să revină probabil când o să mai slăbească un kilogram sau două" (octombrie 2019)

"Vreau să scap de el. Îl dau și mai ieftin, numai să plece. Dar unde să plece, că nu-l vrea nimeni?! Eu vreau să-l dau acum. V-am zis că-l dau și mai ieftin!" (februarie 2020)

Florin Tănase

"Nu stăm o sută de ani după Tănase să așteptăm să învețe el fotbal. Nu știu ce se întâmplă cu el, e aerian! Parcă nu e pe terenul de fotbal, parcă e de pe altă planetă. Nu stăm noi după Tănase!" (august 2019)

"Tănase dă numai pase la adversari, Tănase lupul moralist care dă numai pase la adversari? Eu nu mai am încredere" (februarie 2020)

Adrian Popa

"Să nu-l mai văd pe Popa în echipă! E prea obraznic și prea nesimțit. Nu merită. Să nu mai joace! Să nu mai fie în lot!" (noiembrie 2019)

"Adi Popa vociferează foarte mult în vestiar și la antrenamente, ceea ce îi deranjează pe unii jucători. Nu e obraznic cu mine, dar are gura mare" (februarie 2020)

Dennis Man

"Eu pe Man o să îl întreb dacă mai vrea să facă meseria asta. Îl voi suna pe tatăl lui să îl întreb dacă băiatul mai vrea să facă fotbal. Nu avem bărbăție pe teren, asta nu se acceptă" (iulie 2019)

Citește și:

Helmuth Duckadam, reacție vehementă după Derby de România: „Înainte de '89 erai trimis în mină pentru așa ceva” » Critici dure și pentru Bogdan Vintilă

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (32)
103798407052226
 •  19 Februarie 2020, 20:13

salariile sunt platite la timp ?! au datorii la liga sau probleme cu licenta ?! fac investitiile cele mai mari din folbalul romanes ?! fac cantonamente in spania si merg cu avionul ,nu cu trenul la meciuri ?! atunci ce aveti tata cu el ?! voi vreti ca ministerele sa pompeze bani in 22 de golani care dau cu picioru in bashika,fara sa le intereseze de soarta banilor aruncati pe fereastra !

vishnu
vishnu  •  19 Februarie 2020, 15:48

Morutan a venit cu masina de peste si un anumit ziar il ajuta cu impachetatul.

manty_one
manty_one  •  19 Februarie 2020, 13:32

Cioban prost...asta e,asta nu are leac,ce bine ar fi sa ajunga din nou la mititica,doar astfel echipa ar avea sanse sa castige iar campionatul...da Doamne sa ajunga prostul iar la Rahova pentru vreo 5 ani!!!

Vezi toate comentariile (32)
Comentează