FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Cum poate pierde FCSB un jucător aflat în formă pe o sumă ridicolă: "Becali nu îl mai vrea!"

Articol de GSP - Publicat joi, 10 mai 2018 10:51

Antonio Jakolis are un sezon foarte bun la Apollon Limassol, însă acest lucru nu-l interesează și pe Gigi Becali, care nu-l mai dorește înapoi de la ciprioți.

Mijlocașul de 25 de ani și-a revenit la forma pe care o avea când era la CFR Cluj și echipa cipriotă e gata să-l transfere definitiv de la FCSB, după ce l-a avut împrumut un sezon. Apollon ar urma să plătească mai puțin de o jumătate de milion de euro pentru a-l aduce pe Jakolis de la roș-albaștri.

"FCSB pregăteşte multe permutări în lot pentru la vară, dar Gigi Becali, patronul echipei, nu e interesat de Antonio Jakolis. Acest lucru va facilita transferul definitiv la Apollon", scrie shootandgoal.cyprustimes.com.

Jakolis a ajuns la FCSB de la CFR Cluj în vara lui 2016, în schimbul a 350.000 de euro, însă Dică a decis să-l dea împrumut. Fotbalistul croat mai are contract cu FCSB până în 2020.

25.000 €au plătit ciprioții pentru a-l împrumuta pe Jakolis de la FCSB pentru un sezon

500.000 €e cota de piață a lui Jakolis, conform transfermarkt.de

32 de meciuri și 5 goluri are Jakolis pentru Apollon în campionat

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
cluj_cluj
cluj_cluj  •  10 Mai 2018, 13:44

Problema lui Jakolis este ca el joaca bine daca este la un club profesionist, sau macar normal. cand e la un fel de mosie cu sclavie nu are cum sa joace bine

Vezi toate comentariile (1)
Comentează