FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Cum s-a perfectat transferul lui Rădoi la Al Hilal: "Îl iau ca să mă revanşez că am plecat de la Steaua"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 februarie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 27 februarie 2013 19:39

Cosmin Olăroiu a plecat de la Steaua pentru un salariu foarte mare la Al Hilal şi l-a transferat şi pe Mirel Rădoi în Arabia Saudită.

Gigi Becali a povestit în această seară modalitatea inedită prin care a încercat Olăroiu să plece din Ghencea: Oli avea oferte, dar îi era ruşine să-mi spună mie. Avea 1.750.000 de dolari, venea atunci 1.200.000 de euro. Îi zicea lui Virgil să încerce să mă convingă şi apoi îi dădea şi lui şpagă. Dar el nici nu avea contract cu noi, putea să plece oricum. I-am zis să plece, e vorba de viaţa lui", a spus Becali la Fanatik Show de la DigiSport.

Patronul Stelei a explicat şi de ce a plătit Al Hilal 5 milioane de euro pentru transferul lui Rădoi: "Oli mi-a zis aşa: îl iau pe Mirel Rădoi ca să mă revanşez faţă de tine că am plecat. Ca să te ajut, aşa cum m-ai ajutat tu pe mine".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
malakian
malakian  •  27 Februarie 2013, 21:18
Postat de ernesto365 pe 27 Februarie 2013, 20:39

radoi e un jucator foarte bun la nivelul campionatelor din zona araba, in alte campionate mai tari ar fi un jucator de duzina. este si iubit de spectatori ca nu poti fi numiti suporteri

Radoi ajungea fotbalist mare daca nu avea probleme cu accidentarile. Nu ar fi jucat la Real, Barca, United sau Milan, dar ar fi facut fata la o echipa de prima jumatate a clasamentului (gen Lazio, Napoli, Newcastle sau Stuttgart) in campionatele puternice.

dac.impielitzat
dac.impielitzat  •  27 Februarie 2013, 21:18

parca poti sa mai cezi ceva din ce spune europarlamentarul nostru? sau chiar voi GSP-ul?

malakian
malakian  •  27 Februarie 2013, 21:16
Postat de rad1cal pe 27 Februarie 2013, 20:20

Si in Romania ti se pare ca sunt legale?

Bautura este, asta e clar. Iar prostitutia, desi pare ca nu e legala, iti zic eu ca e. Uita-te la Capatos, la Maruta si la toate emisiunile stil OTV si o sa iti dai seama. Ce crezi ca sunt Blonda lui Bote, Bomba lui Dodel, Stramba nu stiu cui, Madalina Pamfile, Cruduta? Dive?

Vezi toate comentariile (9)
Comentează