FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Cum se reziliază un contract în Grant » Înjurături, ameninţări cu bătaia şi păcăleli!

Articol de - Publicat duminica, 16 decembrie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 15 decembrie 2012 19:52

După două ore de negocieri, Ilijoski şi-a încheiat, vineri seară, înţelegerea cu giuleştenii. La final a avut parte de o surpriză plăcută


Şefii Rapidului vor neapărat să se despartă de fotbalişti pentru a putea supravieţui. Alb-vişiniii intenţionează să renunţe la cel puţin jumătate din cei 32 de jucători pe care îi au în lot. Pînă acum, şi-au încheiat conturile cu clubul din Grant: Bilaşco, Surdu şi Ilijoski.

Macedoneanul a plecat din Giuleşti vineri seara, la capătul a două ore de negocieri pe care le-a avut cu Ion Taban, preşedintele CA, şi Constantin Zotta, preşedintele executiv al clubului. Acesta din urmă, avînd în vedere că oricum se pregăteşte şi el să plece, a fost discret la negocieri, evitînd să se exprime, lăsîndu-l astfel pe Taban să trateze cu atacantul de 28 de ani.

Enervat că giuleştenii evitau să-i ofere dezlegarea, Ilijoski a ţipat la Taban, l-a înjurat şi chiar l-a ameninţat cu bătaia pe oficialul rapidist: "Aveţi să-mi daţi trei salarii şi jumătate, renunţ şi la banii ăştia, numai lăsaţi-mă să plec pentru că am oferte concrete!". Pînă la urmă, cele două părţi s-au înţeles, numai că în momentul în care a primit hîrtia de încetare a contractului a avut surpriza să constate că restanţele salariale erau stipulate acolo, urmînd ca Ilijoski să-şi recupereze banii în viitor. Ce s-a întîmplat? Zotta şi Taban au uitat să o anunţe pe Cristina Andronache, administratorul judiciar, că atacantul e de acord să renunţe la banii pe care îi mai are de încasat!

15.000 de euro e salariul lunar pe care îl avea Ilijoski la Rapid

52.500 de euro e suma pe care i-o datorează clubul din Grant macedoneanului

300.000 de euro a plătit Rapidul celor de la FC Braşov în vara trecută în schimbul lui Ilijoski

Trage spre Dinamo
Baze Ilijoski ar putea ajunge în Ştefan cel Mare. Vîrful de 28 de ani este pe placul lui Dorinel Munteanu şi, chiar dacă mai are oferte din Liga 1, dar şi din străinătate, macedoneanul ar prefera să evolueze pentru Dinamo. "Nu vreau să las impresia asta, cum că nu pot evolua la o echipă cu obiective măreţe. Vreau să arăt cine e Ilijoski", le-a mărturisit el apropiaţilor. Problema o reprezintă salariul solicitat de Baze, 10.000 de euro lunar, unul oricum mai mic decît avea în Grant, plus primă de instalare!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (57)
andystar
andystar  •  19 Decembrie 2012, 17:49
Postat de tigruzzu pe 17 Decembrie 2012, 00:16

Marș, mă, Rahat(căcăreazz)-ule! ȚigANALfabetule. P.S. Adică ăștia au asistat la negocieri cot-la-cot cu Zotta și Taban. :-))) Și replicile le-au auzit și reținut, tot-tot-tot... :-))) Presa - becalizată complet și becalizatoare.

Acum stim de ce unele animale isi manca copiii. Scuza-ma, ma confuzi cu cineva caruia ii pasa de ce spui tu.

pancudanielniculae
pancudanielniculae  •  17 Decembrie 2012, 10:51

profesionalismul proverbial din giulesti. cu oameni ca zotta si barca ar retrograda in 2 sezoane

tigruzzu
tigruzzu  •  17 Decembrie 2012, 00:16
Postat de andystar pe 16 Decembrie 2012, 21:27

Am urmarit conversatia ta cu unii useri si pot sa zic ca degeaba te dai mare intelectual ,tu si cu badeadorian v-ati aratat adevarata fata de destepti ce sunteti ! Pai cum ma sa injuri tu pe aici chiar daca gsp a sters mesajele,marele intelectual,of of ! Ras de om esti ,ultima speta care te dai destept dar la prima provocare cedezi ! Sa nu te mai vad pe aici!

Marș, mă, Rahat(căcăreazz)-ule! ȚigANALfabetule. P.S. Adică ăștia au asistat la negocieri cot-la-cot cu Zotta și Taban. :-))) Și replicile le-au auzit și reținut, tot-tot-tot... :-))) Presa - becalizată complet și becalizatoare.

Vezi toate comentariile (57)
Comentează