Comentarii (7)
issconcs  •  29 Iunie 2020, 09:57

asata arata dece Dinamo este unde este acum ,pt ca are in conducere oameni care NU se pricep la fotbal sau spaga e mai importanta decat valoarea ..l-au oprit pe rici, si moldoveanu si a dat acest talent ..eu unu scriam si spuneam inca decand juca copilu la echipa a 2-a si il ajuta pe gnhere sa dea goluri ..jucaf bine iar cineva care da afara tot ce nu e impresariat de fratii care au capusat dinamo ..trebuie ca acum cineva sa puna picorul inprag si sa dea afara tot ,vad ca ddb are mana libera dar balanescu este in activitate bine mersi ,,cand l-audat afara prailea cu balanescu pe rednic sau dus la el acasa si ii strigau demisia ,,acum Nu trebuie samai tipe sa-si dea demisia o pot face ei ca au putere de decizie ,dar am impresia ca ddb pch sunt la fatada ca e impotriva fratilor impresari si a oamenilor acestora .ei ii lasa in functie oana ce dinamo se duce la vale detot si ei pun mana pe banii stransi d ela suporteri???!!!??? e o enigma ce vor cei de la ddb ,una spun si NU fac NIMIC .ei s-au importrivit sa ia 250 mii pe grigore si la dat gratis pe ION GHEORGHE ..sa traiasca impresarii si spagile ?!

Serge Sand  •  29 Iunie 2020, 09:00

Urmăriți-l în viitor cât de măreț este în mediocritatea lui. Hai mă ce dracu, mare valoare!

tricisport  •  29 Iunie 2020, 14:54

Mercantilismul - foamea NEJUSTIFICATA de bani - au stricat Dinamo. "Esti smecher ca nu ma platesti si vrei sa joc bine?? Las' ca nu mai joc nici eu nimic". Shmekeria de ambele parti a dus la lipsuri in comunicare si s-a transformat, incet, in saracie. Cand tu vrei sa-ti fac o treaba dar nu ne intelegem ce si cum, treaba RAMANE NEFACUTA! Problema nu e doar aici, cam toata Romania e afectata.

Ionut Cerbu  •  29 Iunie 2020, 14:27

Ba fraților trebuie sa știm ca Ionuț Negoiță e un porc hapsan care nu se mai satura de mâncat bani el ne-a adus aici. Nume i nu se mai baga pt Dinamo București în acest moment pt ca acest club are datorii imense, nu are jucători și nici stadion asa ca Dinamo de asta are acest parcurs umilitor, Dinamo va retrograda, desigur eu nu vreau sa se întâmple asa ceva, dar n-ai ce săi faci Pierzi 3 meciuri consecutive iei 7 goluri nai ce face ești pe ultimul loc deci asta e Dinamo va fi în B sper sa nu va supărati fanilor, dar asta e realitatea. #DDB

simonhalep  •  29 Iunie 2020, 09:29

Hai minamo-n beeeeee!

gata_cu_fecesebeala  •  29 Iunie 2020, 09:22

Daca ti se spune la Dinamo ca nu ai valoare, pleci cu fruntea sus, stiind ca te asteapta un viitor frumos. Beleaua e daca iti spun ca ai valoare... :)))

cuviosul_pafnutie  •  29 Iunie 2020, 08:46

Cine era scouter antrenor?Miriutza!Care l-a scos din lot si pe Rivaldinho!La sugestia cui?A lui Cornel Dinu!cine i-a aplaudat?Danutz Lupu!

Comentează