FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cornel Dinu a început să „vorbească” spaniola: „M-am împăcat cu Contra. Se vrea performanță”

Cornel Dinu (72 de ani) are încredere în proiectul spaniolilor de la Dinamo și merge pe mâna antrenorului Cosmin Contra (44 de ani). +49   FOTO
Cornel Dinu (72 de ani) are încredere în proiectul spaniolilor de la Dinamo și merge pe mâna antrenorului Cosmin Contra (44 de ani).

Articol de GSP - Publicat marti, 15 septembrie 2020 07:23 / Actualizat marti, 15 septembrie 2020 10:45

Cornel Dinu (72 de ani) are încredere în proiectul spaniolilor de la Dinamo și merge pe mâna antrenorului Cosmin Contra (44 de ani). 

Cornel Dinu a fost un aprig contestatar a tot ce s-a întâmplat în ultima vreme la Dinamo. „Mister” nu a avut milă de fosta conducere a „câinilor” și a semnalat cu fiecare ocazie lipsa de valoare a jucătorilor. Dinu a revenit la sentimente mai bune și laudă ultimele mutări. 

Cornel Dinu mizează pe noul Dinamo

„Ceea ce constatăm este că spaniolii au investit. Cunosc ce înseamnă fotbalul spaniol, dar convingerea mea este că este vorba şi de o ambiţie şi de un raţionament de performanţă. Cosmin Contra a fost un jucător ambiţios. Eu l-am adus cu câteva milioane de lei de la Timişoara. El este un temperamental, de aceea am mai avut nişte ciondăneli, eu cu el. Dar tatăl fotbalistic nu se poate decât împăca cu copilul care devine fotbalist şi antrenor. Eu am încredere în Cosmin Contra antrenorul de club şi antrenor la Dinamo”, a declarat Cornel Dinu la TV Telekom Sport. 

„Contra va reuși să ridice Dinamo”

„Contra a adus aceşti jucători ca să ridice valoarea de joc. Păi el după înfrângerea suferită în faţa Chindiei nici nu mai avea chef să vorbească. Părerea mea este că poate, el a trăit în perioada 1996-99 o perioadă în care am crescut jucători tineri şi apoi am adus 3-4 plombe, jucători experimentaţi ca Lupescu, Preda, Vlădoiu. Cred că vor reuşi să ridice Dinamo ca prestaţie şi puncte în clasament, combinată cu producerea de jucători, pentru că asta îi interesează pe spanioli. Semnele sunt încurajatoare”, a mai spus Dinu. 

Mutările de la Dinamo din această vară:

  • ANTRENOR: Cosmin Contra (nou)
  • VENIRIMăgureanu (Afumați, împrumut încheiat), G. Crețu (Rapid, împrumut încheiat), Eșanu (Farul, împrumut încheiat), Bejan (Clinceni, împrumut încheiat), Dudea (Chindia, împrumut încheiat), Petrișor (Turris, împrumut încheiat), L. Gheorghe (Modelu, împrumut încheiat), V. Achim (Viitorul), Gol (Cracovia), Isma Lopez (Tenerife), A. Gonzalez (Mirandes), Nemec (Pafos), Borja Valle (Deportivo), J. Camara (Jagiellonia), Rene Roman Hinojo (liber)
  • PLECĂRI: Piscitelli (Nacional), Skovajsa (Budejovice), I. Filip (U Cluj), Kostrna (liber), Perovic (liber), N'Diaye (liber), Montini (liber), Kilyen (Viitorul, împrumut încheiat), Dudea (CSM Reșița, împrumut), Petrișor (Aerostar, împrumut), Fara (Farul, împrumut), Mrzljak (liber), Daniel Popa (Chindia)

VIDEO. Dinamo caută prima victorie din acest sezon la Mediaș

Citește și alte știri despre Dinamo: 

DINAMO. PCH, replică tăioasă pentru Dănuț Lupu » Ce i-a nemulțumit pe suporteri

Fanii-acționari de la Dinamo reacționează după cel mai recent transfer: „Puțină lume știe cât de vânăt era piciorul lui la ultimele meciuri”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
burgman
burgman  •  15 Septembrie 2020, 23:01

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

creeperno
creeperno  •  15 Septembrie 2020, 22:47

Logic

maryan72
maryan72  •  15 Septembrie 2020, 12:56

vezi ce bei diseara nea cornele ...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează