FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB.

FCSB. Cum vrea Gigi Becali să profite de planul de urgență pus la cale de UEFA: „Așa îi dau pe Coman și pe Man”

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat luni, 06 aprilie 2020 11:50

FCSB. Gigi Becali (61 de ani), finanțatorul vicecampioanei din Liga 1, a oferit noi detalii în această dimineață despre posibilele transferuri ale lui Florinel Coman și Dennis Man. 

Becali a explicat care e raționamentul său: speră ca UEFA să înlăture definitiv fair-play-ul financiar din fotbal, iar cluburile mari să poată utiliza din nou sume exorbitante fără a fi trase la răspundere. 

„Eu nu vând marfa mea fără să știu prețul. La ora aceasta, eu nu scad prețul pentru nimeni.  Ridicându-se fair-play-ul financiar, vin ăia cu miliardele și dau bani pe jucători. Îi place copilului vreunui prințișor de Messi, ăla se duce și dă un mliard pe Messi. 

Am cerut 20 de milioane pe Man. Dacă aș primi 10 pe el, l-aș da. Cer 15, dar l-aș da cu 10. Dar aștept. Cel mai bine e să așteptăm până în vară. Am dat accept la două echipe din Anglia că se poate negocia pentru Man pe 15 milioane de euro. Și la Coman la fel, negociez în America pentru 9 milioane de euro și 60%”, a spus Becali, la Pro X. 

  • CONTEXT. Ce vrea să spună Becali? În plină pandemie de coronavirus? UEFA ia în calcul chiar anularea definitivă a fair-play-ului financiar, permițându-le cluburilor să iasă din criză. Gazeta Sporturilor a scris pe larg despre acest subiect, AICI!
  • Fair-Play-ul Financiar a fost creat de UEFA pentru a menține un echilibru în fotbalul continental, nepermițându-le marilor cluburi să arunce bani la nesfârșit, indiferent de câștiguri

VIDEO. STUDIU. Fiecare caz nou de coronavirus ar putea produce într-o lună alte 244 de cazuri de infectare

Citește și alte știri despre FCSB:

EXCLUSIV FCSB. Criza precedentă: Gigi a fost singurul clarvăzător, restul Ligii 1 s-a prăbușit

EXCLUSIV. Puneți-vă centurile de siguranță! Liga 1 se pregătește de turbulențe majore, toate cluburile au tăiat deja sau pregătesc tăieri salariale

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
113293806628121
Dorel Instalatorul  •  06 Aprilie 2020, 22:04

Cine ,dracul il mai crede pe asta?

adytza74
adytza74  •  06 Aprilie 2020, 16:37

Vrabia...Mihai Viteazu ,era o vorba fara inteles ca si visurile lui Gigi. Daca ia 9 mil. E pe amndoi e bine.

noname999
noname999  •  06 Aprilie 2020, 16:16

***...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează