FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - ROSENBORG, JOI, 21:00, GSP.RO ȘI PROTV

Curaj nebun pentru Cojocaru » Cum comentează criticile lui Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 august 2015 13:27

Valentin Cojocaru, portarul Stelei, a vorbit despre declarațiile lui Gigi Becali, care l-a criticat după gafa cu ASA Tg. Mureș, scor 1-1, cînd a primit gol printre picioare la colțul scurt.

”Încerc să nu le bag în seamă criticile. M-am antrenat foarte bine și am evoluat la un nivel bun. Fiecare e liber să spună ce vrea. Cine se pricepe și e în fenomen își dă seama de nivelul evoluțiilor mele”, a spus Valentin Cojocaru la televiziunea sportro.

“El se crede Maradona al portarilor, se crede Messi. El crede că face fotbal și prezentare de modă. Nu poate fi cel mai bun portar așa. Stăncioiu e de șapte ori mai bun decît Cojocaru”
Gigi Becali despre prestația lui Cojocaru cu ASA

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (31)
mplttev
mplttev  •  19 August 2015, 18:52
Postat de us27mereusuperiori pe 19 August 2015, 18:36

Ce se ataca insolventul! Cluburile lor sunt in moarte clinica datoare catre stat si cu mana intinsa la politicieni, dar nu exista articol al Stelei pe care sa nu arunce cu frustrari!

Te-ar mira să căpătați și voi, în curând, statutul de "insolvent"?

us27mereusuperiori
us27mereusuperiori  •  19 August 2015, 18:36

Ce se ataca insolventul! Cluburile lor sunt in moarte clinica datoare catre stat si cu mana intinsa la politicieni, dar nu exista articol al Stelei pe care sa nu arunce cu frustrari!

mplttev
mplttev  •  19 August 2015, 18:34
Postat de us27mereusuperiori pe 19 August 2015, 18:20

Bai patru clase primare si greseli de gramatica elementare: trei campionate consecutive!

Până una, alta uită-te mai bine ce-ai scris. Dacă mă numești"patru clase primare si greseli de gramatica elementare", întreg numele trebuie pus în ghilimele, ca să se înțeleagă ceva din fraza dumitale, iar între "gramatica" și "elementare" pune și dumneata o virgulă. Ai făcut două greșeli într-o frază simplă. Îți recomand să treci la abecedar la lecția de silabisit.

Vezi toate comentariile (31)
Comentează