FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOŞANI

Curăţenie pentru sezonul viitor » FC Botoşani dă afară 5 jucători!

Articol de - Publicat vineri, 23 mai 2014 00:00 / Actualizat vineri, 23 mai 2014 14:46

Preşedintele echipei FC Botoşani, Cornel Şfaiţer, a anunţat în urmă cu scurt timp că a renunţat la jucătorii străini din lot, care nu au impresionat în returul de campionat.
Sîrbul Milos Zivkovici a evoluat 81 minute, in timp ce uruguayanul Silvio Dorrego a bifat doar 21 minute in tricoul moldovenilor. Singurii care au jucat mai mult au fost Dennis Ivanovs, Eino Puri, Aurimas Vertelis şi Aco Stojkov, ultimul contribuind decisiv la victoria de pe teren propriu cu FC Braşov.

Singurul străin care are şanse sa joace în continuare la FC Botoşani este macedoneanul Stojkov, conducerea clubului gîndindu-se să-i facă o ofertă, cu condiţia să mai renunţe la pretenţiile financiare. Atacantul a marcat două goluri şi a reuşit două pase de gol.

"Toţi străinii au plecat, cu excepţia lui Stojkov. Noi îi vom face astăzi o ofertă în scris lui Stojkov, pentru că ne dorim sa rămînă la FC Botoşani, dar cu condiţiile noastre. Ceilalţi jucători nu au dat randamentul pe care ni l-am dorit noi. Ei au fost buni pentru FC Botoşani pentru că au creat concurenţă", a declarat Cornel Şfaiţer.

De asemenea, sub semnul intrebarii este Deniss Ivanovs, care a inceput bine returul de campionat, dar pe final a jucat destul de slab. Antrenorul Leo Grozavu va decide daca il va mai chema pe Ivonovs, asta si in functie de jucatorii care vor veni.

FC Botosani a fost una din surprizele campionatului, terminand pe locul 8 la primul sezon in Liga 1.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
dogred10
dogred10  •  28 Mai 2014, 00:37
Postat de danyun pe 23 Mai 2014, 19:13

Da,jucator bun,mai e si Vasvari sau cum il cheama....

dap

ingineru07
ingineru07  •  23 Mai 2014, 20:02
Postat de blaustein pe 23 Mai 2014, 16:23

Bravo lor! Eu zic ca nici nu ar mai trebui transferati astfel de asa-zisi fotbalisti. Un procent destul de mic dovedesc ca au valoare, toti insa au impresii si pretentii exagerate. Am fost placut surprins de Botosani:jucatori romani, necunoscuti, salarii echilibrate, evolutii notabile. Asa saracie cum e acolo, mereu am vazut oameni la stadion, sunt curios ce medie de spectatori au in raport cu numarul de locuitori si capacitatea stadionului. Altii au numai fitze si besini in cap dar stadionul e gol sau daca vin, vin sa faca scandal sau sa-si faca "selfi"-uri (am auzit ca e smecherie rau de tot sa folosesti expresia asta cand iti faci poza singur) pentru "Feisbuc"

am fost la meciul lui dinamo dar culmea nu in galerie am stat in tribune...nu m-a intrebat nimeni nimic oameni fara rautate isi vedeau doar de echipa lor.....am fost surprins ..oras mare (peste 100.000 locuitori) frumos, placut atmosfera de vacanta..locul acesta nu este pangarit de marii tepari si marii dezvoltatori nu vezi discrepantele costructive (lux, -saracie) un oras cu oameni asezati...frumos

danyun
danyun  •  23 Mai 2014, 19:13
Postat de dogred10 pe 23 Mai 2014, 15:36

Fulop e bun de tot, vedeta botosaniului ar merge la noi , mai ales ca e dinamovist de mic ;)

Da,jucator bun,mai e si Vasvari sau cum il cheama....

Vezi toate comentariile (5)
Comentează