FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - RAPID 3-1

VIDEO Cyril Thereau, după FCSB - Rapid: „Atmosfera era mai frumoasă în Ghencea” » Ce diferență a găsit față de perioada în care a jucat el

Articol de , - Publicat luni, 07 noiembrie 2022 08:14 / Actualizat luni, 07 noiembrie 2022 10:02

Cyril Thereau a fost în tribunele Arenei Naționale la derby-ul FCSB - Rapid 3-1, pentru a-și susține fosta echipă.

Fostul atacant de la FCSB a vorbit despre situația formației roș-albastre și despre atmosfera pe care a văzut-o în derby.

Daniel Pancu știe unde au greșit rapidiștii în derby-ul cu FCSB: „A fost o problemă colectivă. Diferența a fost foarte mare!”
FCSB - RAPID 3-1
Daniel Pancu știe unde au greșit rapidiștii în derby-ul cu FCSB: „A fost o problemă colectivă. Diferența a fost foarte mare!”

VIDEO Cyril Thereau, după FCSB - Rapid: „Când jucam aici, jumătate din echipă evolua la națională”

„Atmosfera a fost frumoasă, dar era mai frumoasă în Ghencea. Îmi e dor de stadionul Ghencea când era plin.

MM Stoica mi-a zis că au avut momente grele, dar e bine că au câștigat. Era important să oprească acea serie de meciuri slabe. FCSB are două meciuri în minus. Dacă le câștigă, poate prinde play-off-ul. Dar e important să găsească un antrenor nou. 

Când jucam eu, jumătate din echipă era la națională. Asta e diferența. Văd că CFR Cluj are o echipă bună, o văd mereu în Europa. Cred că nivelul e bun”, a spus Cyril Thereau la plecarea de la Arena Națională.

  • Thereau a venit la FCSB în august 2006, pentru 700.000 de euro, de la Charleroi. A plecat pentru 2,9 milioane de euro după un an, fiind cumpărat de Anderlecht.
  • Pentru FCSB a adunat 10 goluri în 25 de meciuri
  • Ulterior, a mai jucat la Anderlecht, Chievo, Udinese, Fiorentina și Cagliari

„E doar meritul jucătorilor! Îi felicit, au demonstrat că merită să fie la Steaua. Le-am spus astăzi că trebuie să facă presiune. Știam că ei nu au viteză foarte mare în linia de fund, Săpunaru și Grigore au o vârstă. I-am cerut lui Șut să fie atent pe mingea a doua. 

Nu am fost doar eu responsabil, au fost și Marius Popa, Tommy Neubert, Lucian Filip. Toți au rămas alături. Ce le-am spus ține de mine. Le-am dat plăcere la antrenamente, jocuri. Au căpătat încredere. A contat mult că au venit și suporterii la ei aseară. Sper ca Tavi Popescu să își revină și să țină ritmul din seara asta.

E mai important meciul următor de campionat. La Galați ne vom prezenta cu cei care au jucat mai puțin, vom lua și jucători de la echipa secundă. Suntem Steaua și mergem să câștigăm. Când vom intra în play-off, putem face și niște precizări despre cine ia titlul. Play-off-ul e aproape de noi, suntem la doar 3 puncte distanță. A fost o victorie foarte importantă azi.

- Mihai Pintilii, antrenor FCSB

Citește și: 

„Le-am arătat cine e Steaua!” » Tavi Popescu, dezlănțuit în fața microfonului: „Meciul care m-a deblocat, merit să fiu titular” + „Nu eram pregătit să fiu căpitan”

Adrian Mutu a răbufnit în conferință: „Astea sunt găinării! Doar la noi se întâmplă”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
Malko
Malko  •  07 Noiembrie 2022, 14:56

Când a jucat el vreo dată cu 31 300 de suporteri în tribună? A uitat mârlanul cine îl plătea.. ***????????????*** ????????

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Savi39
Savi39  •  07 Noiembrie 2022, 10:34

Asa e Cyril. Stadion mai mic, mai compact, tribunele mai aproape de gazon. Lasa ca de la anu o sa vii si in Ghencea!

19sevilla86
19sevilla86  •  07 Noiembrie 2022, 10:31

Este ridicol, inexplicabil, inacceptabil efortul presarilor, abonați la popota UM02301, de a măslui, a falsifica, adevarul prezentând declarațiile unor fosti jucatori care vorbesc despre Steaua (Thereau) și ei, presarii cazarmisti, mint sfrutat, mint cu nerușinare și pronunța FCSB! Urat, nedemn, tipic pt o presa cenzurata intr-un regim totalitar, in niciun caz demn de o presa liberă intr-o țara democratica membra UE! Rusine!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează