FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - RAPID 3-1

VIDEO Adrian Mutu a răbufnit în conferință: „Astea sunt găinării! Doar la noi se întâmplă”

FCSB a învins-o pe Rapid, scor 3-1, în derby-ul etapei cu numărul 17 din SuperLigă. Adrian Mutu (43 de ani), antrenorul giuleștenilor, a fost nemulțumit de modul în care a fost tratată galeria giuleșteană. +32   FOTO
FCSB a învins-o pe Rapid, scor 3-1, în derby-ul etapei cu numărul 17 din SuperLigă. Adrian Mutu (43 de ani), antrenorul giuleștenilor, a fost nemulțumit de modul în care a fost tratată galeria giuleșteană.

Articol de , , - Publicat luni, 07 noiembrie 2022 00:09 / Actualizat luni, 07 noiembrie 2022 00:15

FCSB a învins-o pe Rapid, scor 3-1, în derby-ul etapei cu numărul 17 din SuperLigă. Adrian Mutu (43 de ani), antrenorul giuleștenilor, a fost nemulțumit de modul în care a fost tratată galeria giuleșteană pe Arena Națională. 

Rapidul a primit 2.400 de bilete la derby-ul de pe Arena Națională. Fanii giuleșteni au cumpărat bilete și la Tribuna 2. Ambele grupuri au fost așezate în înaltul arenei, la Inelul 3, iar Mutu consideră că tratamentul nu a fost unul drept. 

„Le-am arătat cine e Steaua!” » Tavi Popescu, dezlănțuit în fața microfonului:  „Meciul care m-a deblocat, merit să fiu titular” + „Nu eram pregătit să fiu căpitan”
FCSB - Rapid 3-1
„Le-am arătat cine e Steaua!” » Tavi Popescu, dezlănțuit în fața microfonului: „Meciul care m-a deblocat, merit să fiu titular” + „Nu eram pregătit să fiu căpitan”

VIDEO. Adrian Mutu, după FCSB - Rapid 3-1: „Astea sunt găinării!”

„Astea sunt lucruri care nu îmi plac. Pe teren a fost un spectacol, ambele echipe au luptat pentru suporterii lor. Dar să pui suporterii noștri la inelul 3, unii într-o parte, alții în alta... Mi se par niște glumițe aiurea. În mod normal ar fi trebuit să stea în spatele porții. 

Probabil spectacolul era mult mai frumos, o propagandă mai bună pentru fotbalul românesc. Când te uiți la televizor și vezi o peluză goală și galeria adversă pusă în colțuri, astea mi se par niște găinării despre care nu merită să vorbim. Doar la noi vezi asta. Eu pe unde am jucat nu am văzut astfel de lucruri. 

Încercăm să aducem un plus de diplomație în declarații, pentru a sta în spiritul sportivității. În sport nu e vorba despre câștigător sau pierzător. E mult mai mult în spatele etichetelor.

Nu e OK! Astea  sunt doar găinării. Cred că a fost o decizie total aiurea, de prost gust și neinspirată”, a răbufnit Adrian Mutu în conferința de presă. 

VIDEO CU FAZA. Golul de 2-0 marcat de Compagno, contestat de rapidiști

Citește și alte știri despre FCSB - Rapid:

FOTO Scandări și mesaje rasiste la FCSB - Rapid, după ce giuleștenii au amenințat că scot echipa de pe teren

VIDEO CU FAZA A fost validat corect golul lui Compagno din FCSB - Rapid? Primul verdict al expertului în arbitraj

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (28)
gigi.debelihu
gigi.debelihu  •  07 Noiembrie 2022, 13:12
Postat de christian33 pe 07 Noiembrie 2022, 10:40

nenea Adi, nu fi suparat. Si in alte campionate ale europei, galeria oaspete sta intr-un loc mai retras, chiar sus ( ex La Liga). ***

Au sărit prostacii sa ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

elementlord
elementlord  •  07 Noiembrie 2022, 12:47

2009, retur de semifinala UCL, Barcelona - Inter, Camp Nou. Galeria italiana primeste bilete pe ultimul inel al stadionului. Inter se califica in finala si, imediat dupa fluierul final, se pornesc aspersoarele pe gazon, pentru ca fotbalistii Interului sa nu sarbatoreasca pe teren. Despre ce vorbim?

corbea
corbea  •  07 Noiembrie 2022, 12:23

Galeria a fost mereu langa voi si va bateti joc de tot ce inseamna RAPID. Sa va fie rusine....Scuze penibile pentru a ascunde incapacitatea de a antrena, de a simti ceva pentru acest club....

Vezi toate comentariile (28)
Comentează