FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Da Silva Kallemback, vărul brazilianului Eric, a ajuns la FC Voluntari 2

Articol de - Publicat joi, 23 ianuarie 2020 16:55

Eric de Oliveira (34 de ani) îl va avea alături, la FC Voluntari, pe vărul său, Da Silva Kallemback care a evoluat, până acum, la o grupare de Liga a IV-a, Muscelul Câmpulung Muscel. 

Eric a ținut să îl aducă în preajmă, la echipa secundă a Voluntariului, și pe vărul său, care are posibilitatea de a fi lângă experimentatul mijlocaș în noua sa experiență la nivelul primei ligi. 

Echipa argeșeană Muscelul Câmpulung Muscel caută promovarea în Liga a III-a, are un nou antrenor principal în persoana lui Emil Dică care îl înlocuiește pe Gică Mihali.

Vezi și:

OFICIAL Valentin Cojocaru a plecat de la Viitorul: merge împrumut la o altă echipă din Liga 1

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close