FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

OFICIAL Valentin Cojocaru a plecat de la Viitorul: merge împrumut la o altă echipă din Liga 1

Articol de GSP - Publicat joi, 23 ianuarie 2020 09:27

Valentin Cojocaru, 24 de ani, goalkeeper-ul celor de la Viitorul, a fost împrumutat până în vară la FC Voluntari, ultima clasată din Liga 1.  

Portarul care nu mai prindea nici lotul în echipa lui Hagi era nemulțumit de statutul său actual și i-a cerut lui „Regelui” să-l împrumute pentru a juca. 

Astfel, Cojocaru merge la „lanterna roșie” a Ligii 1, unde se va lupta pentru titularizare cu Victor Râmniceanu, un alt fost portar de la Viitorul.  

OFICIAL Valentin Cojocaru a plecat de la Viitorul: merge împrumut la o altă echipă din Liga 1

„FC Viitorul Constanța a ajuns la un acord cu FC Voluntari pentru împrumutul portarului Valentin Cojocaru la gruparea ilfoveană până la finalul acestui sezon, cu opțiune de transfer definitiv din vara acestui an. 

FC Viitorul îi mulțumește pentru evoluțiile în tricoul negru-albastru și îi urează mult succes la noua echipă”, se arată în comunicatul emis de formația dobrogeană.

Hagi n-a putut să-l ierte pe Cojocaru

Goalkeeper-ul ajunsese a treia variantă pentru poarta Viitorului. Ruptura s-a produs în finala Cupei din mai anul trecut, când „Regele” l-a schimbat la pauză, nemulțumit de modul în care goalkeeper-ul a primit gol de la Denis Alibec. Viitorul a câștigat până la urmă acel meci cu 2-1, dar Cojocaru nu a mai revenit în grațiile lui Hagi. 

GSP.ro a scris încă de la începutul anului că Valentin Cojocaru va pleca de la Viitorul și că e dorit la Voluntari. 

Cojocaru a evoluat de-a lungul carierei pentru FCSB, Crotone, Frosinone și Viitorul. 

 

BURSA TRANSFERURILOR VIITORUL - A1: Gheorghe Hagi (confirmat)

Veniri

  • Cosmin Bîrnoi (Poli Iași, gratis) - 22, mijlocaș
  • Aurelian Chițu (Daejeon, gratis) - 28, atacant

Plecări

  • Lyes Houri (600.000€, MOL Vidi)
  • Eric (gratis, FC Voluntari)
  • Robert Neciu (împrumut, U Cluj)
  • Andreas Calcan (100.000€, Ujpest)
  • Steliano Filip (Contract reziliat)
  • Valentin Cojocaru (Împrumutat la FC Voluntari)

Vezi și: 

Andreas Calcan a fost prezentat la Ujpest! Câți bani a primit Viitorul

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  27 Ianuarie 2020, 17:48
Postat de whiteredarad pe 23 Ianuarie 2020, 11:00

Achizitiile Viitorului sint clar mai slabe decit plecarile. Asta arata o lipsa acuta de bani, mai ales ca nu a aparut decit Munteanu, din spate, iar Pitu, cam bate pasul pe loc. Vin vremuri grele, nu poti trai doar din Artean, Achim, Mladen , Taru, si ei cam fara progres . Houri si Calcan jucat mult si bine, mai ales francezul. Ca o parere, fara sa stiu exact cauza, Eric a fost tinut pe tusa cam aiurea, putea fi lasat sa plece mai repede. Dar, asa se intampla cind patronul si antrenorul sint una si...aceiasi persoana ( si ea ...foarte increzuta si inacapatanata). Cam ca la FCSB, dar acolo sint mai multi bani in joc.

Pitu ala bate pasul pe loc de cand a aparut! desi tanar, nu imi aduc aminte sa fi facut ceva in vreun meci de cand joaca! am auzit de el doar cand s-a facut schimbarea! dar gica stie el ce stie... stie? ca vad ca da tot ce a avut viitorul mai de perspectiva din ranchiuna , in primul rand! sau in cazul houri ori calcan, ca nu vor sa inteleaga cand li se spune ca cu fcsb se sta caprizen!

990833197642458
Constantin Iancu  •  23 Ianuarie 2020, 20:57
Postat de remarque pe 23 Ianuarie 2020, 13:30

deocamdata ii mai tine. Are inca trecere la echipe gen U Cluj care a ajuns vitrina Viitorului. Doar ca nu va tine la infinit, castelele de nisip se naruiesc repede, lucrurile fara suflet nu traiesc. Gica incearca ceva, dar intr-un fel smecheresc si din cauza asta nu va avea sorti de izbanda. Lumea te simte cand esti marsav. Iar Gica a ajuns marsav. Pacat

El e asa de cand s-a nascut dar unii de abia acum isi dau seama.

946199078754644
Tavi A'visi  •  23 Ianuarie 2020, 18:57
Postat de breitner pe 23 Ianuarie 2020, 12:52

Alt "copil" (din trupa de old boys a agramatului) e dat afara. Ii face loc printului (ca tot n-are fizic de jucator de camp).

Hagi nu la distrus ci dimpotriva la ajutat. Daca era bun ramanea in Vest unde a fost. Problema este ca nu a facut mare branza nicaieri si asta denota lipsa de seriozitate, calitate, constanta samd. Nu trebuie sa fim rai. Daca esti bun joci, nu esti bun nu joci. Regula aceasta este valabila peste tot in lume indiferent cum te cheama. Breitner, lass die Kirche in Dorf!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează
Close