FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Gică Hagi nu se mai bazează în 2020 pe Eric, Calcan și Cojocaru! VIDEO de la vizita medicală

Articol de - Publicat joi, 09 ianuarie 2020 11:43

Hagi renunță la Eric, Calcan și Cojocaru. Viitorul a efectuat în această dimineață vizita medicală, acțiune la care au participat 30 de jucători. 

La vizita medicală a fost inclusiv brazilianul Eric de Oliveira (34 de ani), fotbalist care n-a mai evoluat pentru Viitorul de 3 luni. Totuși, brazilianul are șanse minime să mai continue. E dorit de Petrolul (L2) și de FC Voluntari.

Pe lângă Eric, Hagi renunță la Calcan și Cojocaru

Alți doi fotbaliști prezenți azi cu restul lotului la testele medicale, Andreas Calcan (atacant, 25 de ani) și Valentin Cojocaru (portar, 24) sunt pe picior de plecare. 

Vârful a fost dorit și el la Voluntari, dar Mihai Teja, noul antrenor al ilfovenilor, a declinat transferul, în timp ce portarul așteaptă o mutare în străinătate. 

În cursul acestei dimineți, formația „Regelui” a bifat, la Constanța, primul antrenament al anului, urmând ca în perioada 10-25 ianuarie să meargă în cantonamentul din Antalya, informează site-ul oficial al dobrogenilor. 

Lotul prezent la reunirea Viitorului:

Portari: Cătălin Căbuz, Valentin Cojocaru, Alexandru Buzbuchi, Ștefan Mușat; 

Fundași: Bogdan Țîru, Radu Boboc, Virgil Ghiță, Sebastian Mladen, Bradley de Nooijer, Paul Iacob, Damien Dussaut, Marius Leca, Darius Grosu, Gabriel Buta, Steliano Filip.

Mijlocași: Lyes Houri, Cosmin Matei, Andrei Ciobanu, Andrei Artean, Vlad Achim, Carlo Casap, Eric de Oliveira, Marco Dulca.

Atacanți: Gabriel Iancu, Rivaldinho, George Ganea, Louis Munteanu, Alexi Pitu, Jacques Zoua, Andreias Calcan.

  • Sursă foto: fcviitorul.ro

Vezi și: 

EXCLUSIV Prima reacție a lui George Ogăraru după demisia de la Viitorul » Explică decizia și vorbește despre relația cu Hagi

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează