FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Damien Dussaut i-a cucerit definitiv pe fanii lui Dinamo: „Cine sunt Gigi Becali și Steaua? Știam doar două echipe mari în România”

Damien Dussaut a fost titular în premieră la Dinamo în meciul câștigat cu Hermannstadt, scor 2-0 FOTO: Raed Krishan
Damien Dussaut a fost titular în premieră la Dinamo în meciul câștigat cu Hermannstadt, scor 2-0 FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat joi, 04 aprilie 2019 21:10

Damien Dussaut (24 de ani), fundașul dreapta transferat de Mircea Rednic în iarnă, afirmă că singurele echipe din România de care auzise înainte să vină în Liga 1 erau Dinamo și CFR Cluj, iar numele lui Gigi Becali îi este totalmente necunoscut.

„Nu știam absolut nimic despre România înainte să vin. Credeam că e o țară mică. Auzisem despre Dinamo București și despre CFR Cluj, dar despre oraș nu știam nimic. Totul a fost nou pentru mine când am ajuns aici.

Nu auzisem de Steaua. Știam că sunt doar două cluburi mari în România, Dinamo București și Cluj. De Steaua chiar nu auzisem. Când am ajuns în România am aflat despre această echipă.

Nu știam nici despre rivalitatea cu Dinamo, acum știu foarte bine. Știu că este un meci foarte tare, un derby, pe care sper să-l câștigăm când vom juca”, a declarat Dussaut pentru Doardinamo.ro

 „Nu știam cine e Gigi Becali

Întrebat dacă ar accepta o eventuală ofertă venită de la FCSB, Dussaut a fost categoric.

„Chiar nu știam cine este Gigi Becali. Acum aud pentru prima dată numele lui. Ce aș face eu? Nu i-aș da nicio importanță!

Eu am un contract pe 3 ani. Mi-aș dori să-l duc la bun sfârșit, mă simt bine aici. Încet, încet, mă adaptez. Apoi eu nu știu ce se va întâmpla. Dar, pentru moment, sunt încântat că sunt la Dinamo”, a adăugat fundașul francez.

2 meciuriare Dussaut în tricoul lui Dinamo. Fundașul francez a fost accidentat până în urmă cu două săptămâni, la meciul pierdut cu Medial, scor 1-2

„Îl știam doar pe Reda Jaadi când am venit, am jucat împreună. Dar pe restul nu-i știam. Acum am reușit să ne cunoaștem bine între noi, atmosfera este bună, totul e bine, dar când am venit în afară de Reda nu știam pe nimeni” Damien Dussaut

Vezi și: 

Dinamo, aproape de transferul unui fost stelist: „Mihai Răduț vorbește tot timpul cu Luana, mă tot amenință că vine”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (48)
kingdom.of.jerusalem
kingdom.of.jerusalem  •  05 Aprilie 2019, 10:31

Bjorn fc5b este adevarata clona a unei echipe cu istorie care acum e in liga a3-a. Că neuronii tai imbibati cu alcool spun altceva ne doare drept in freză! Fc5b este o adunatura gigistă care face mult rau fotbalului românesc! Doar voi va amagiti singuri ca adepta fotbalului de cumetrie este steaua. Evident ca fara cooperativa gigista comandată din timp de cioban pentru play-off fotbalul românesc ar fi insemnat cu totul altceva! Asa e o balega mare. De jur imprejur, stopii -ar spune Cioran!

superdorex
superdorex  •  05 Aprilie 2019, 09:28

Pai un fotbalist mediocru cum sa stie ceva despre o echipa care a castigat Cupa Campionilor...a aflat doar de Dinamo care a avut meciuri dificile gen 17Nentori... :))...sau de faptul ca joaca derby-uri cu Chiajna sau Voluntari in play-off

valii_sv
valii_sv  •  05 Aprilie 2019, 09:05

Damien nu e rau ca fundas dreapta si probabil dupa cateva meciuri va deveni si mai bun ! Despre declaratia de mai sus , hai sa o lasam asa , vrea baiatul sa se puna bine cu suporterii ! Multi jucatori straini confunda Dinamo Bucuresti cu Dinamo Kiev ! Caiini de vreo 10 ani se zbat in anonimat ! Sa speram ca Rednic va schimba din sezonul viitor aceasta situatie ! Hai Dinamo !

Vezi toate comentariile (48)
Comentează